Key Kaliteli Eğitim Yayınları Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti

530 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Key Kaliteli Eğitim Yayınları Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekno Kitap Satıcı Ünvanı: GÜRHAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360533442
    Bu ürün Tekno Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖĞRENCİ İÇİN BOYAMA VE ÇİZGİ ÇALIŞMALARI OKUMA YAZMA FASİKÜLLERİ EV ÇALIŞMALARI HARF DEFTERİM HECE VE KELİME DEFTERİM CÜMLE VE METİN DEFTERİM YAZI DEFTERİM MATEMATİK ÖĞRENİYORUM KODLAMA ÖĞRENİYORUM OKUMA DİZİSİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Bir insanın aile ortamı dışında ilk yaşantıları ilkokul döneminde şekillenmeye başlar. Öğrencilerin eğitimine iyi bir başlangıç yapmaları için KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti muhteşem bir kaynaktır. Bu set ile öğrencinin kazanacağı tecrübeler, eğitim ve öğretimin her kademesinde sistemli olarak artmaya devam eder. İlkokul 1. sınıf, çocuklar için büyük bir değişim zamanıdır. Bu dönemde öğrenci değişikliklere alışmaya çalışır. Bu nedenle okuma ve yazma sürecini 9786257901086 kodlu ürünü alarak onlar için eğlenceli hale getirebilirsiniz. KEY Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti zengin içeriği sayesinde okuma ve yazma becerilerini öğrencilere kazandırır. Aynı zamanda anlama, düşünme, sorgulama, analiz etme, ilişki kurma ve değerlendirme gibi zihinsel becerilerin de gelişimine yardımcı olur.

  • Eğlenerek öğrenme
  • Birden çok eğitici kaynak
  • Zihinsel becerileri geliştirme

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Seti Özellikleri

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Seti Özellikleri

Eğitim için büyük önem ifade eden ilkokul kademesi, öğrencinin hem geleceği hem de ulaşacağı seviye için önem taşır. Bu aşamada, özellikle okuma ve yazma döneminde yeterli eğitimin verilmesi ilerleyen süreçte öğrencinin başarılı olması ihtimalini arttırır. KEY Yayınları okuma yazma seti öğrenciler için birçok eğlenceli kitabı sizlere sunar. Boyama ve çizgi çalışmaları çocuğunuzda ince motor gelişimi ile konsantrasyonu destekler. Okuma fasikülleri, hece ve kelime alıştırmaları ile çocuğunuzun kelime dağarcığını ve telaffuz yeteneğini geliştirir. Çocuğunuz bilgisayara ilgi duyuyorsa matematik ve kodlama kitapları ile bu alana giriş yaparak onları heyecanlandırabilirsiniz. KEY okuma yazma seti sayesinde çocuğunuz, okuma ile bilgi edinme yolunu kazanır. Yazma etkinlikleri ile kendini geliştirir. Bu eğitim seti, çocuğunuzu geleceğe hazırlama yolunda size harika bir yardımcı olur.

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Seti Yorumları

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Seti Yorumları

Birinci sınıf, öğrencilerin sosyal açıdan geliştiği, öz denetim becerilerinin arttığı, farklı bir ortama geçişlerinin atıldığı ilk temel basamaktır. Bu ürün, çocukların öğrenmeyi yaşam boyu sürdürdükleri becerileri kazanmalarına yardımcı olur. Türkçeyi iyi ve etkili kullanma, iletişim yeteneği, karar verme ve problem çözme gibi kazanımlarla eğitime erken alışırlar. Bu ürün, çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirebilme imkanı da sunar. KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti kullananlar okuma ve yazma sürecinde bu kaynak sayesinde kendilerine veya çocuklarına muhteşem bir destek alırlar. Bu ürün ile çocuğunuz eğlenerek ve keyif alarak okuma ve yazma öğrenir. Ayrıca matematik ve kodlama kitapları ile çocuğunuz için sevdikleri veya sevebilecekleri alanları keşfedebilirsiniz. Kullananların deneyimlerini incelemek için KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti yorumlarına bakabilirsiniz.

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Seti Fiyat Avantajı

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Seti Fiyat Avantajı

KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak dikkatle belirlenir. Bu ürün, sağladığı geniş kaynaklar, muhteşem ve kolay anlaşılır dili sayesinde büyük beğeni toplar. Aynı zamanda kaliteli içeriği ile öğrenciler tarafından sevilerek tercih edilir. Tüm özelliklerine dikkat edildiğinde bu set, öğrenciler için okuma ve yazma sürecinde büyük değişikliklere ve bu sürecin hızlı ilerlemesine yardımcı olur. Bu eğitim seti içerisinde; boyama ve çizgi çalışmaları, okuma ve yazma fasikülleri, ev çalışmaları harf defterim, hece ve kelime defterim, cümle ve metin defterim, yazı defterim, matematik öğreniyorum ve kodlama öğreniyorum okuma dizisi yer alır. Okuma ve yazma dönemini keyifli ve eğlenceli bir hale getiren KEY Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti satın almak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.