1
Göz Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kiehl's Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml

1.260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kiehl's Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIEHL’S Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün KIEHL’S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avokado Yağı ile formüle edilmiş olan bu 1 numaralı göz kremimiz ve en popüler ürünümüz, yoğun nemlendirme sağlayarak göz çevresine hemen daha sağlıklı, canlı ve taze bir görünüm verir
  • Yağ içinde çözünen su molekülü şeklindeki eşsiz yumuşak dokulu formülü sayesinde gün boyunca göz çevresine nem ve yumuşaklık verir
  • Göz çevresinde %32 daha az şişlik görünümü ve %11 daha aydınlık görünüm sağladığı klinik testlerle kanıtlanmıştır*
  • Kiehl’stan İpucu: Avokadolu göz kremimizi müthiş bir makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz!
  • Eşsiz konsantre dokusu sayesinde göze etki etmez. Göz doktorları tarafından test edilmiştir
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir. Avocado Nourishing Hydration Mask ile avokadonun benzersiz besleyici etkisinden sonuna kadar faydalanın
  • *4 haftalık klinik sonuçlara göre 1.Kiehl’s avokado göz kreminden mercimek tanesi kadar alıp parmak uçlarında incelterek göz çevresine uygulayabilirsin. Cildi aşağıya doğru çekmeden parmak uçları ile göz çevresindeki kemik boyunca, içten dışa, C ve ters C şeklinde tampon hareketlerle nazikçe uygulaman yeterli. 2.Dilersen, avokado göz kremini kalın bir tabaka şeklinde sürüp 5 dakika bekleme süresi ile birlikte göz çevrene maske olarak da yapabilirsin.Hem gündüz hem de gece kullanımı için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Hacim 11 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Kiehl's Creamy Eye Treatment Göz Kremi

Göz çevresi, yaş aldıkça kırışıklık kazanan ve nemini kaybeden bir yapıdadır. Avokado yağı ile formüle edilmiş olan Kiehl’s göz kremi ise göz çevresine yoğun nem desteği sağlayarak daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olmaktadır. Avokadonun birden fazla faydasını özel olarak geliştirilmiş bu göz çevresi kreminde bulmak mümkündür. Kiehl’s Creamy Eye Treatment Avocado, içerisinde doğal özler barındırarak kimyasal bir maddeye yer vermemiştir. Bundan dolayı dermatolojik olarak onaylanmış bir üründür.

 
  • Yoğun nemlendirme desteği ile daha canlı ve genç bir görünüm kazandırır.
  • Göz çevresindeki şişliği olabildiğince azaltarak daha aydınlık bir görüntü sağlar.
  • Ayrıca makyaj bazı olarak da kullanıma uygundur.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment Avocado Özellikleri Nelerdir?

Kiehl’s Creamy Eye Treatment Avocado Özellikleri Nelerdir?

Avokado ile geliştirilen bu göz kremi, avokadonun özelliklerinden fayda sağlayarak ilkin cildin nem desteğine yardımcı olur. İçerdiği C ve E vitamini, cildi oluşabilecek zararlı madde ve ışınlardan koruyarak bir bariyer oluşmasını sağlar. Çevresel etkilere karşı cildi korurken kırışıklığı ve yaşlanmayı geciktirir. Bundan dolayı Kiehl’s Creamy Eye Treatment Göz Kremi 14 ml özenle geliştirilerek dermatolojik olarak test onayından geçmiştir. Göze ve cilde herhangi bir zararı bulunmaz. Hayatın stresi içerisinde geçen zamanda oluşan kırışıklık, torbalanma, şişlik gibi olumsuz etkileri olabildiğince minimuma indirmeye yardımcı olur. Tüm bunların yanında makyaj bazı olarak da cilde uygulanabilir. Bütün bu özellikleri, ürünün çok işlevli olduğunu gösterir. Her cilt yapısına uyum sağlar ve ince bir yapıdadır. Gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

 

Kiehl’s Yoğun Nemlendirici Göz Kremi Nasıl Uygulanır?

Kiehl’s Yoğun Nemlendirici Göz Kremi Nasıl Uygulanır?

Klinik ortamında teste tabi tutularak geliştirilen ve olumlu sonuçlar alınan Kiehl’s Creamy Eye Treatment avokado ile yoğun nemlendiren göz kremi, dört haftalık bir uygulama neticesinde gözle görülür sonuçlar vaat eder. İlk olarak üründen mercimek tanesi boyutunda alarak parmaklar ile incelterek hafif hareketlerle göz altına uygulanabilir. Cildi aşağıya doğru çekmeden, yalnız parmak uçları ile göz çevresindeki kemiği takip ederek dairesel hareketlerle dışa doğru uygulamak yeterlidir. Tüm bunların yanında avokado özlü göz kremini kalın bir tabaka olarak göz altına uygulayıp maske şeklinde 5 dakika bekleterek de uygulanabilir. Gündüz ve gece günlük kullanıma uygundur.

 

Kiehl’s Eye Treatment Avokado Nemlendirici Göz Kremi Fiyatı

Kiehl’s Eye Treatment Avokado Nemlendirici Göz Kremi Fiyatı

İnsanlar yaş aldıkça kırışmaya ve erken yaşlanmaya çok müsait olan göz altlarının buna uygun bir bakıma ihtiyacı vardır. Özellikle yaş ilerledikçe kişilerin göz çevresini nemlendirmesi ve çevresel faktörlerden koruması oldukça önemlidir. Gerekli bakım yapılmadığı takdirde ciltte çeşitli problemler oluşabilmektedir. Bu da en son isteyeceğimiz bir şeydir. Bundan dolayı avokadonun zengin içeriğinden beslenerek geliştirilen, yoğun nemlendirici özelliği ile bilinen Kiehl’s Creamy Eye Treatment Göz Kremi 14 ml yorumlarına bakıldığında bu vaatleri yerine getirdiği görülür. Fiyat uygunluğunun yanında uzun kullanım ömrü sebebi ile müşteriler tarafından tercih edilir. 14 ml boyutu olmasına rağmen mercimek tanesi boyutunda bir uygulama söz konusu olduğu için uzun bir müddet kullanılabilir. Gözlerinizi güvenli ellere emanet etmeniz oldukça önemlidir. Kiehl’s Creamy Eye Treatment Göz Kremi 14 ml fiyat seçeneklerine bakıldığında da performans açısından gayet uygun fiyata sahiptir. Dilerseniz ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.