Kimyacınız Lip Gloss Bazı 250 Gr, Dudak Parlatıcısı Baz, Doğal Lip Gloss Bazı

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kimyacınız Lip Gloss Bazı 250 Gr, Dudak Parlatıcısı Baz, Doğal Lip Gloss Bazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kimyaciniz Satıcı Ünvanı: ÖZYALDIZ KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0717007771700016 Vergi Kimlik Numarası: 7170077717
    Bu ürün Kimyaciniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lip Gloss Bazı 250 GR Lip Gloss Bazı glütensizdir Vegan olup dudak parlatıcısı ve çeşitli yağ, losyon ve jel formülasyonları için mükemmeldir INCI: Coco caprylate / caprate, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer (and) Kullanım Önerisi 5 gr Lip Gloss Bazı, 3 gr Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid, 1 gr E vitamini ve 0,5 gr pigmentleri uygun bir kaba alın. Homojen hale gelinceye kadar karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı su banyosunda ısıtın ve karıştırmaya devam edin. Alternatif olarak mikrodalgada en düşük seviyede 30 sn süre ile ısıtabiliriz. Homojen hale getirdiğiniz karışımı istediğiniz ambalaja doldurabilirsiniz. Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer. Ürün ağırlığı 250 gr'dır
Geri Bildirim Ver

Kimyacınız Lip Gloss Bazı 250 gr

Her kadın, dudaklarının parlak ve bakımlı görünmesini ister. Özel olarak üretilen Kimyacınız lip gloss bazı 250 gr tek adımda parlak görünüm sağlar. Vegan ve glutensiz olan bu ürün, ideal içeriği sayesinde birçok malzemeyle kolaylıkla karışır. Bu lip gloss bazı, sağlığa zararlı kimyasallar içeren dudak parlatıcılara alternatif olur. Vegan içeriği sayesinde rahat şekilde kullanabilirsiniz. Bu bazın içerisine Hindistan cevizi yağı, e vitamini gibi malzemeler karıştırılabilir. Çeşitli pigmentler ekleyerek istediğiniz renkte dudak parlatıcısı elde etmenizi sağlar. Bu ürünle birlikte kişisel zevklerinize göre bakım rutinlerinizi hazırlayabilirsiniz. Katkı maddesi içermeyen bu ürün, sağlıklı şekilde kişisel bakım yapmanızı sağlar. Sağlıklı ve bakımlı dudaklara kavuşmanıza yardımcı olur. Renkli şekilde kullanıma imkan sağlayan bu lip gloss bazını güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı bakım
  • Kolay sürüm
  • İdeal yoğunluk

Kullanışlı Kimyacınız Lip Gloss Bazı Özellikleri

Kullanışlı Kimyacınız Lip Gloss Bazı Özellikleri

Vegan ve glutensiz lip gloss bazı, kişisel bakım ihtiyacınızı karşılar. İçeriğinde coco caprylate, caprate, ethylene, propylene, styrene copolymer yer alır. Saf lip gloss bazı bu ürün, çeşitli yağ ve losyonlarla birlikte kullanım için mükemmel üründür. Hindistan cevizi yağı, e vitamini ve renkli pigmentlerle birlikte karışım yapılabilir. Belirli miktarlarda ürünlerin bir kapta homojen oluncaya kadar karıştırılması ve daha sonra su banyosunda ısıtılması önerilir. Hazırlanan karışımı istediğiniz kutuya doldurarak kullanabilirsiniz. Birçok formülasyona uyum sağlayan bu dudak parlatıcısı, 250 gr miktarıyla verimli kullanım sağlar. Jel yapıda olan bu ürün, dudaklarda kolaylıkla dağılır ve ağırlık yapmaz. Yapış yapış hissiyattan uzak şekilde rahatlıkla kullanılır. Bu ürün, kutu açılmasından sonra 12 ay içinde tüketilmelidir. Bu ürün, dudaklarınızı besleyerek parlak ve sağlıklı görünüm oluşturur.

Parlak ve Yumuşak Kimyacınız Lip Gloss Bazı

Parlak ve Yumuşak Kimyacınız Lip Gloss Bazı

Kişisel bakımınızı daha sağlıklı ve keyifli yapmanıza yardımcı olur. Renkli pigmentlerle karıştırılabilen bu ürün sayesinde kişisel zevkinizi kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Dudaklar, çeşitli renklerde ve parlak görünüme tek üründe kavuşur. Ayrıca bu ürün bazına çilek, limon vb. aromalar ekleyebilirsiniz. Dudak parlatıcısı bazına eklenilen tüm malzemeler, ürün talimatına uygun şekilde hazırlandıktan sonra homojen şekilde karıştırılmalıdır. Vegan ve sağlıklı içeriğe sahip bu ürün, katkı maddesi içermez. Aynı zamanda hayvanlar üzerinde test geçmişi yoktur. Bu ürün, ideal miktarı ile uzun sürelerde kullanım sağlar. Yumuşak ve ince yapısı sayesinde ağırlaşma yapmaz. Kolaylıkla sürülerek eşsiz parlaklık sunar. Katkısız içeriğiyle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünün kullanışlı yapısından memnun kalan müşteriler, memnuniyetlerini yorumlara yansıtır. Olumlu Kimyacınız lip gloss bazı 250 gr yorumları sayesinde arayışta olan diğer müşterilere fikir olur.

Kullanışlı ve Avantajlı Kimyacınız Lip Gloss Bazı

Kullanışlı ve Avantajlı Kimyacınız Lip Gloss Bazı

Ürünün ömrü, kapağı açıldıktan sonra 12 aydır. Jel yapısıyla dudakta kolaylıkla dağılır. Yumuşak ve ince formu onu eşsiz kılar. Şeffaf görünümü sayesinde her renkte pigment ile rahatlıkla karıştırılır. Herhangi katkı maddesi içermeyen bu dudak parlatıcısını güvenle tercih edebilirsiniz. Ürün miktarının fazla olması müşteriler için avantaj sağlar. Uzun ömürlü kullanımı ile oldukça verimlidir. Konforlu ve sağlıklı kullanım sağlayan bu ürün, kişisel zevkinizi bakımınıza yansıtmaya olanak sağlar. Parlak ve sağlıklı dudaklara kavuşturan bu ürün, yoğun ilgiye sahiptir. Ürünün kullanışlı yapısının yanında kampanyalı fiyatları mevcuttur. Kimyacınız lip gloss bazı 250 gr fiyatı ürünün avantajlı özelliklerine yönelik belirlenir. Her bütçeye uyum sağlaması adına belirli dönemlerde kampanyalı fiyatlar hazırlanır. Benzersiz yumuşaklığa ve jel yapıya sahip bu dudak parlatıcısını Trendyol’dan hesaplı ve güvenilir şekilde alabilirsiniz.