Kinesio Tape Ağrı Bandı 5cmx5mt Turkuaz Renk (3 Paket)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kinesio Tape Ağrı Bandı 5cmx5mt Turkuaz Renk (3 Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kinesiology Tape genel olarak ağrıları hafifletmek için kullanılır. Uygulanan bölgedeki kasları desteklemek üzere tasarlanmıştır. Kasları destekleyerek ağrıya iyi gelir. Kinesiolgy Tape ağrı bantları
  • Turkuaz, Yeşil, Kırmızı, Sarı, Turuncu, Gri, Pembe, Mor, Haki Yeşil, Mavi ve Ten rengi olmak üzere 11 farklı renkte satılmaktadır. Bantların farklı renkte olması, uzak doğunun renklerle felsefesine ve kişisel tercihlere dayanmaktadır. Fizyolojik etkileri açısından bütün renkler aynı özellikleri içermektedir. Kinesiology Tape ağrı bantları uygulamasını fizyoterapist veya doktorlar tarafından yapılması önerilmektedir. * Hareket alanını kısıtlamadan eklemleri ve kasları destekler. * Hibrit malzeme ile üretilmiştir. * Nazik stimülasyon ile esnek destek sağlar. * Hassas ciltler için uygundur. * Kolay uygulanır ve sökülür. * Hipoalarjeniktir. * Lateks içermez. * Suya dayanıklıdır. * % 50 pamuk, % 50 polyesterden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver