Kinetix AVILA J 9PR Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı 100524871

1.489,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 31
Beden Tablosu
31
32
33
34
35
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kinetix AVILA J 9PR Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı 100524871

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KeySpor Satıcı Ünvanı: KEY OTOMOTİV TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548004017500015 Vergi Kimlik Numarası: 5480040175
    Bu ürün KeySpor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme: Suni Deri Sezon: 2020 İlkbahar Menşei: Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Suni Deri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı ve Konforlu Kinetix Avila Çocuk Ayakkabı

Ayak sağlığımız için kullandığımız ayakkabı büyük önem taşımaktadır. Özellikle çocukluk döneminden itibaren çocukların ayak sağlığını korumak adına ayakkabı seçimine özen göstermek gerekir. Bir ayakkabının size uygun olduğunu anlamak için ayaklarınızın ölçüsünü iyi bilip bu bağlamda alışveriş yapmanız gerekir. Kinetix Avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı gibi günlük kullanıma uygun olan ayakkabılar çocuklarınız için iyi bir seçenektir. Ayakkabıların dayanıklılığını belirleyen en önemli unsur da tabanıdır. Bir ayakkabının tabanı ne kadar kaliteli olsa da ergonomik yapısına da dikkat edilmelidir. Bu iki özelliği yakalayan marka, sizin ve çocuğunuzun ayak sağlığı için özenle üretim yapar. Ayakkabı alırken birçok kullanıcı ayakkabının ayaklarına ergonomik olarak kavramasına dikkat eder. Birçok ayak sağlığı probleminin önüne geçebilmek için doğru seçimler önemlidir. Çocukların gelişimine uygun olması için doğru numaraya ait ürünü tercih ettiğinizden emin olmalısınız.

  • Ayak Sağlığı
  • Konfor
  • Şık Tasarım

Avila J 9pr Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı 100524871

Avila J 9pr Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı 100524871

Çocukların günlük hareketliliğine uygun olan Kinetix 9pr modeli dayanıklı yapısı ile her türlü hareket kabiliyetine olanak tanır. Şık tasarımı sayesinde tercih edilebilecek bir ürün olup okulda, parkta, sporda ve günlük olarak kullanıma uygundur. Modelin ergonomik yapısı sayesinde ayakların içerisinde terlemesini önleyerek, mantar oluşumu gibi sağlık problemleri ortadan kalkar. Avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı 100524871 kullananlar tarafından gelen geri dönüşler kapsamında birçok çocuk bu modeli gayet konforlu bulmuştur. Çocuklar, yetişkinlere göre daha aktif olduklarından ayakkabıları da onlara göre tasarlanır. Okul içerisinde farklı aktivitelere katılan çocuklar için ayakkabının rahat olması önemlidir. Çocuklarınızın konforu ve ayak sağlığı için en iyi tercihi yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle Avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı 100524871 gibi modeller tercih ederek çocuklarınızı güvence altına alabilirsiniz.

Avila j 9pr Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı Özellikleri

Avila j 9pr Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı Özellikleri

Avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı 100524871 özellikleri arasında en dikkat çeken ayak konforu sunmasıdır. Tabanındaki yumuşak kauçuk sayesinde çocuklarınızın ayaklarının zarar görmediğinden emin olabilirsiniz. Aynı zamanda ergonomik yapısı sayesinde terlemeyi önleyerek uzun süreli kullanım süresi sunar ve ayak kokularını engeller. Çocuklar çok hareketli olduğundan bir ayakkabının terleme yapmaması gayet önemli bir detaydır. Kinetix Avila çocuk ayakkabısının bakımı da oldukça kolaydır. Nemli bir bezle sildikten sonra kuruması için açık havada bırakabilirsiniz. Ayakkabının uzun süre kullanımı için ergonomik yapısını ve taban konforunu kaybetmemesi açısından çamaşır makinesine atılmaması önerilir. Ayakkabının birleşimde en önemli unsurlardan birisi dikiş kalitesidir. Kinetix avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı üretimi sırasında özenle birleştirilerek dikişleri sağlamlaştırılır. Ayrıca kullanılan deri ve kumaş birleşimleriyle güzel bir uyum yakalanmıştır.

Kinetix Avila j 9pr Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı Fiyatı

Kinetix Avila j 9pr Siyah Erkek Çocuk Sneaker Ayakkabı Fiyatı

Ayakkabıyı giydiğiniz zaman ayakkabının ayaklarınızı iyi kavrayıp içerisinde kaymaması gerekir. Aksi taktirde yürürken daha fazla yorulmanıza sebep olabilir. Özellikle çocuklar günlük hayatlarında fazla hareketli olduklarından ayakkabıların da bu hareketliliğe dayanması gerekir. Ayakkabıların fiyatlarını belirleyen unsurlar kullanılan malzemelere ve dikişlerin kalitesine göre değişmektedir. Özellikle dikişlerin kalitesi fiyat konusunda belirleyici bir unsurdur. Bu nedenle bütçenize uygun modeller arasından dikişi iyi olan ürünü tercih edebilirsiniz. Bir ayakkabının oluşum sürecinde geçtiği aşamalar da fiyat farkı oluşturabilir. Kinetix Avila erkek çocuk ayakkabı her bütçeye hitap eden uygun fiyat aralığında satışa sunulur. Avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı 100524871 fiyatı kalitesine göre tercih etmemiz gereken bir üründür. Uzun süreli kullanım imkanı sunması ile tam bir fiyat performans ürünüdür bu nedenle gönül rahatlığı ile çocuklarınıza alabilirsiniz. Siz de satın almadan önce detaylı bilgi edinmek için Trendyol üzerinden Avila j 9pr siyah erkek çocuk sneaker ayakkabı 100524871 yorumlarını inceleyebilir, dilediğiniz zaman ürünü sipariş edebilirsiniz.