KİNGDOWS Hdmı To Vga Çevirici (Ses Çıkışlı)

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KİNGDOWS Hdmı To Vga Çevirici (Ses Çıkışlı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kingdows Satıcı Ünvanı: AYKUT İŞLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5839333701200001 Vergi Kimlik Numarası: 4820869515
    Bu ürün Kingdows tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ''Bu çevirici ile VGA çıkışlı bir cihazın görüntüsünü HDMI girişli bir cihaza aktaramazsınız.'' HDMI çıkışlarınızı çok kolay bir şekilde VGA çıkışına dönüştürebilirsiniz. LCD televizyonlarınıza, Bilgisayarlarınıza ve Projeksiyon cihazlarınıza bağlayabilirsiniz. HDMI çevirici adaptör harici bir güç bağlantısına ihtiyaç duymamaktadır. HDMI görüntü çıkışınızı VGA çıkışına çevirmektedir. Marka veya model farkı olmadan HDMI Portu olan Tüm Notebook, Laptop, Minibook, Tabletler , Fotoğraf Makineleri , Tablet PC'ler ve Masaüstü PC'lerinizi VGA Portlu LCD Televizyonlarınıza , Bilgisayar mönitörlerinize ya da Projeksiyonlarınıza bağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver