Kırkyama Patchwork Home 25x25 Cm 40 Parça Kırkyama Patchwork Kumaş 40yama Hobi Dikiş - Çiçek Serisi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kırkyama Patchwork Home 25x25 Cm 40 Parça Kırkyama Patchwork Kumaş 40yama Hobi Dikiş - Çiçek Serisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PeriStore Satıcı Ünvanı: FATMA ÇAKICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210778850
    Bu ürün PeriStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miktar: 40 çeşit
  • Malzeme: Nevresimlik Pamuklu Kumaş
  • Renk: Fotoğrafın birebir aynısı.
  • Boyut: Yaklaşık. 25 * 25cm Pamuktan yapılmış, iyi dokunuş hissi. Pamuk bez çok yumuşaktır. El yapımı patchwork, kırkyama, yatak örtüsü, ev tekstili, küçük bez çantalar için uygun, bez mendil, işçiliği, sanat ve el sanatları vb

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Boyut/Ebat 25 x 25
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Kırkyama Patchwork Home Çiçek Serisi Kumaş 25x25 cm 40 Parça Fiyatı, Yorumları - Trendyol

El sanatlarıyla uğraşmayı sevenler için piyasada çeşit çeşit kumaşlar bulunur. Bu kumaş parçalarını kullanılarak çeşitli desenlerde özgün içerikli eşyalar yaratabilirsiniz. Kırkyama patchwork home 25x25 cm 40 parça çiçek serisi kumaş, yapmak istediğiniz eşyalar için kullanabileceğiniz son derece kaliteli ve şık bir üründür. 40 parça Kırkyama patchwork kumaş 25x25 cm satın alarak birbirinden özel tasarımlar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz tasarımları evinizde, üstünüzde ya da herhangi bir eşyanızda sergileyerek tarzınızı ve hünerlerinizi herkese gösterebilirsiniz.

  • Malzeme: Nevresimlik Pamuk Kumaş Kırkyama Patchwork
  • Boyut/Ebat: 25 cm x 25 cm Kırkyama Patchwork
  • Miktar: 40 adet Kırkyama Patchwork

Kırkyama Patchwork Çiçek Serisi Kumaş Özellikleri Neler?

Kırkyama Patchwork Çiçek Serisi Kumaş Özellikleri Neler?

Kırkyama patchwork home 25 x 25 cm 40 parça çiçek serisi kumaşın üzerinde farklı farklı çiçek desenleri bulunur. Ayrıca kırkyama patchwork kumaşlarının her biri farklı arka plan rengine sahiptir. 40 adet parçası bulunan kumaşlar 25 cm x 25 cm ölçülerinde kare şeklindedir. Ürünün üretiminde ana malzeme olarak nevresimlik pamuk kumaş kullanılmıştır. Malzemesinde pamuk kullanıldığı için verdiği yumuşak dokunuş hissi de hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini toplar. Kırkyama çiçek serisi nevresimlik pamuklu kumaş, birden fazla el işi için kullanılabilir. Siz de bu ürünü satın alıp çevrenizde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Kalite konusunda da oldukça başarılı bir tutum sergileyen bu parçaların capcanlı ve göz alıcı renkleri sayesinde ortaya koyduğunuz işten son derece memnun kalabilirsiniz. Hobilerinizde kullanmak üzere kaliteli bir doku istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kırkyama Patchwork Çiçek Serisi Kumaş Ne İçin Kullanılır?

Kırkyama patchwork home 25 x 25 cm 40 parça çiçek serisi kumaş bir tür pamuk bez olduğu için çok yumuşak bir dokudadır. Küçük kare kumaşları kenarlarından dikip birleştirerek dekoratif bir örtü yaratabilirsiniz. Dilerseniz tüm parçaları birleştirerek kırkyama yatak ve koltuk örtüsü olarak da kullanabilirsiniz. Ev tekstili için evinizin her köşesinde örtü olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca daha yaratıcı bir hâle getirerek dekoratif bir aksesuar hâline de getirebilirsiniz. Örneğin çanta yapmayı seviyorsanız kumaşları kullanarak küçük bez çantaların tasarımında kullanabilirsiniz. Tüm bunların haricinde kumaşları bez mendil yapmak için kullanabilir, sanat ve el sanatları konusunda yapacağınız özgün işlerle yeteneklerinizi çevrenizdeki herkese gösterebilirsiniz. Ürün, el işi yapmayı seven hemen hemen herkese başarılı bir şekilde hitap ederek benzersiz tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeker.

Kırkyama Patchwork Çiçek Serisi Kumaş Kaliteli midir?

Kırkyama patchwork home 25 x 25 cm 40 parça çiçek serisi kumaşın yapımında orijinal nevresimlik malzeme kullanıldığı için hava geçirgenliği oldukça yüksektir. Bu sebeple ürün, âdeta doğal bir klima görevi görür. Pamuk materyallerin bir diğer özelliği ise nemi hapsedebilmeleridir. Bu sayede üzerinizde taşıdığınızda terleme gibi bir sorunla karşı karşıya bırakmaz. Ürünün sıcak tutma özelliği ise çok yüksek değildir. Dolayısıyla yatak örtüsü için kullanacaksanız sadece dekoratif olarak kullanabilirsiniz. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda Kırkyama patchwork home 25 x 25 cm 40 parça çiçek serisi kumaşın ne kadar kaliteli olduğu görülebilir. El sanatlarıyla ilgilenen biriyseniz aradığınız ürün olabilir. Patchwork kumaşlar satın almak istiyor ancak hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız gerçek kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Kırkyama patchwork home 25x25 cm 40 parça çiçek serisi kumaş yorumlarını okuyarak kararınızı verebilir ve Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.