Kırmızı Beyaz Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası

29,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kırmızı Beyaz Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beren Kitap Satıcı Ünvanı: SALİH ERTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3710066278
    Bu ürün Beren Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Yeni Nesil Sorular * Türkçe - Matematik - Hayat Bilgisi * Günlük Yaşam Becerilerine Uygun Sorular * Akıllı Tahta Uyumlu * Video Çözümlü * Mobil Kütüphane * Akıllı Optik (Türkiye Sıralamasını Gör) * 187 Sayfa

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 2. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kırmızı Beyaz Yayınları 2. Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası

Öğrencilerin lise ve üniversite hayatında başarılı olmalarının yolu ilkokul ve ortaokul düzeyinde iyi eğitim almalarından geçiyor. Bireylerin temelden iyi eğitim almaları halinde ilerleyen eğitim kademelerinde başarılı oldukları görülüyor. En iyi ders ve yardımcı kitaplar kategorisinde yerini alan soru bankası 2.sınıf derslerine yönelik olarak hazırlanıyor. Türkçe, matematik ve hayat bilgisi dersi konularını içeren soru fabrikası akıllı optik özelliği ile öne çıkıyor.

 
  • Matematik, Türkçe ve hayat bilgisi derslerine yönelik konu anlatımı içeriyor.
  • 187 sayfadan oluşuyor.
  • Türkçe olarak kaleme alınan kitap normal boyutta tasarlanıyor.

2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası Özellikleri

2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası Özellikleri

İlkokul seviyesine uygun hazırlanan ürün içeriğinde 3 farklı derse yönelik bilgi sunuluyor. Kitap içeriğinde 2.sınıf dersleri olan Türkçe, matematik ve hayat bilgisi ile ilgili konu anlatımları ve soru tipleri yer alıyor. Akıllı tahtaya uyumlu olarak oluşturulan soru bankası düzenli ve doğru takip edildiğinde öğrencilerin konu eksiklerini tamamlamalarına yardımcı oluyor. Kaliteli ve sağlam kağıt üzerine basılan 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası mobil kütüphane olanağı da sunuyor. Ürün üretiminde kullanılan materyalin hem dayanıklı hem de kaliteli olması kullanım esnasında yaşanabilecek sorunların da önüne geçiyor. Öğrenciler soru bankasının içeriğinde bulunan soruların video çözümlerini de kolayca izleyebiliyor. Günlük hayat becerilerine yönelik soruların da yer aldığı kaynak kitap, 187 sayfadan oluşuyor. Normal boyuta sahip olan kaynak kitap hem elde hem de çanta içerisinde rahatlıkla taşınıyor.

 

2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası Kullanımı

2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası Kullanımı

Açık ve anlaşılır dilde kaleme alınan U304775 kodlu Kırmızı Beyaz Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası 2.sınıf öğrencilerine hitap ediyor. Ailelerden oldukça yüksek not alan kaynak kitap tüm dersler formunda hazırlanıyor. Matematik, hayat bilgisi ve Türkçe derslerine ilişkin hem konu anlatımı hem de soru bankası olarak öne çıkıyor. İçeriğine bakıldığında kazanım ölçme testleri ve genel tekrar testleri bulunduğu da görülüyor. 354 Türkçe sorusunun yer aldığı 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası 404 adet matematik ve 354 adet hayat bilgisi sorusundan oluşuyor. Kırmızı Beyaz Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası edinen öğrencilerin ilgili derslere yönelik öncelikle konuları tamamlamaları ardından da soruları çözmeleri öneriliyor. Yeni nesil soru tiplerini içeren kaynak kitabın düzenli takip edilmesi durumunda 2.sınıf derslerine yönelik konu eksikleri tamamlanıyor.

 

2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası Fiyatı ve Yorumları

2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli ve dayanıklı kağıt kullanılarak hazırlanan 2. sınıf Tüm Dersler soru bankası uzun yıllar boyunca kitaplığınızda yerini almayı hedefliyor. Güncel basım olan tüm dersler kitabı fiyat performans açısından da avantaj sağlıyor. Görsel okuma imkanı sunan kaynak kitap öğrencilerin görsel yeteneğini de geliştiriyor. Ders ve yardımcı kitaplar kategorisinde yerini alan ürün 2. sınıf öğrencilerinin tüm dersler bakımından yardımcı kaynağı olabilmesi amacıyla raflarda yerini alıyor. Siz de Kırmızı Beyaz Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünün detaylı açıklamalarını inceleyebilirsiniz. Kırmızı Beyaz Yayınları 2.Sınıf Tüm Dersler Efsane Soru Fabrikası yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyerek soru bankası hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol’dan kolayca oluşturabilirsiniz.