10
Roman kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
18 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.6
merchant-badge-image
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kırmızı Kedi Yayınları Körlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Körlük

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kırmızı Kedi Yayınları Körlük - Jose Saramago 9786052980811

Jose Saramago Körlük kitabı baştan sona heyecan verici olayların birbirini takip ettiği eser ile yeni bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Boş vakitleri değerlendirmenin en heyecanlı yollarından biri kitap okumak olabilir. Jose Saramago Körlük ile bambaşka kapılar aralayarak sizi başka bir dünyaya sürükleyebilir. Akıcı konusu ve eşsiz yazım sitili sayesinde insanlığın içsel çatışmalarına, güç ve iktidarın sonuçlarını en net şekilde görebileceğiniz bir evren yarabilir. Jose Saramago’nun 1995 yılında kaleme aldığı “Körlük” kitabı, okuyanların beğenisi ile sinema perdelerine taşınmıştır. Filmin perdeye uyarlanması kitap çıktıktan 13 yıl sonra, yani 2008 yılında gerçekleşmiştir. Tiyatro oyunları ile lokal izleyici kitlelerinden de geçer not almıştır. Jose Saramago’na Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazandıran eseri konusuyla olduğu kadar bahsettiği evren ile birçok kişiyi içine çekebilir. Zekice kurgulanmış karakterleri ile dikkat çekebilir. Distopik eserlere ilgi duyan okuyucuların dikkatini cezbedecek içeriği ile baş ucu kitabınız olmaya aday olabilir.

  • Nobel Edebiyat Ödüllü Yazar
  • Şiirsel Anlatım
  • Sürükleyici Konu

Jose Saramago Körlük Kitabı Konusu

Jose Saramago Körlük inceleme detaylarında baştan sona heyecan verici olaylar silsilesi ile sizi de derinden sarsabilir. İsimsiz bir şehirde gerçekleşen olaylar yine aynı sıradanlıkta olan bir adam ile başlar. Kırmızı ışıkta bekleyen adamın aniden körleşmesi ile başlar. Körlük beyaz bir ışıktır ve buna çözüm bulmak için hızlıca hastaneye gider. Fakat bu körlük bulaşıcıdır ve doktor da bundan nasibini almıştır. Bulaşıcı olan bu hastalık tüm şehre yayılırken her yer hızlıca karantinaya alınır. Hükümet ise hastalık kapan kişileri hapishaneden bozma bir yerde karantinaya alır. Hastalığı kontrol altına alamayan hükümet paniklemeye başlar. Sonrasında işler değişmeye başlar ve güç el değiştirir. Karantina bölgesinde çeteler oluşmaya başlar. Halk haraç, taciz, tecavüz ve öldürülme korkusuyla yaşar. Körlüğe yakalanmayan tek kişi ise doktorun karısıdır ve tüm olan biteni yakından izler. Kocasını bırakmak istemeyen kadın kör taklidi yaparak yanında kalmayı başarmıştır. Hapishanede çıkan bir yangın sonucu insanlar oradan kurtulmayı başarır ve tüm ülke artık körlükle boğuşmaktadır. Yeni bir düzen getirilmelidir ve hayatta kalınmalıdır. Peki, ama nasıl?

Körlük Kırmızı Kedi Yayınları İçeriği

Körlük kırmızı kedi yayınlarından çıkan Dünya edebiyatının önemli klasiklerindendir. Bu cehennem tasvirli evrende Josef Saramago’nun gözlem yeteneği ile yazılan eserde birbirinden farklı anlamlar bulmak mümkün olabilir. Körlük, beklenmedik felaketleri yaşayan bir toplumun nasıl bencilleştiğini ve değer yargılarının yitirildiğini anlatıyor. Konusundaki ürkütücü anlamlara rağmen şairane tavırla yazılmış ve özenle seçilmiş kelimeler ile unutulmaz bir roman olabilir. Birçok okurun zevkle okuyacağı bu kitap hayata ve güce olan bakış açınız üstünde bir değişim yaratabilir. Jose Saramago Körlük kitabı insanların bürünebileceği en ürkütücü halleri tasvir ederek zeki kurgulanmış karakterler üzerinden anlatabilir. Ufuk açıcı ve şaşırtıcı kişilik betimlemeleri ile kimi zaman şaşıracağınız kimi zaman da ürkeceğiniz bir evreniz gözünüzde canlandırmanıza yardımcı olabilir.

Jose Saramago Körlük Fiyatı

Jose Saramago körlük konusu ile kafanızda soru işaretleri bırakacak ve sorgulamanıza yardımcı olabilir. Eser konusu ve karakterleri ile düşünmeye itebilir. Dönemin liberal demokrasi anlayışını eleştirel bir şekilde yazılarına dökerek eleştiri mahiyetinde bir roman tasarlamıştır. İnsanların içinde bulundukları toplumda gittikçe bencilleşen ve bu toplumda duyarsızlaşmasını anlatan bir kötülük metaforu yaratarak kitabını bu fikrin etrafında işliyor. Jose Saramago Körlük fiyatı ve Kırmızı Kedi Yayınları Körlük - Jose Saramago yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırdığınızda kafanızı dağıtmak isteyeceğiniz ve farklı evrenlere sürüklenmek istediğinizde okumak isteyeceğiniz kitaplardan biri olabilir. Jose Saramago Körlük satın almak için hemen Trendyol'dan bu ürünü hızlıca sipariş verebilir ve Jose Saramago Körlük okumaya başlayabilirsiniz.