Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
186,97 TL
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
229 TL199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybesa Satıcı Ünvanı: İSA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0820653261
    Bu ürün Aybesa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş - Jose Saramago

Kişinin kendini ve kelime dağarcığını geliştirmesi için kitap okuması oldukça önemlidir. Bireyler, okudukları her kitaptan farklı kazanımlar elde edebilirler. Kaliteli bir içeriğe sahip olan eserlerin tercih edilmesi önerilir. Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş kitabı, anlatım dili ve olay örgüsü ile okurlardan tam not alarak unutulmayan bir eser haline gelir. Nobel Edebiyat ödüllü Portekizli yazar, Jose Saramago tarafından yazılır. Bu eser, kısa sürede çok sevilir. Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş, spekülatif kurgu türünde öne çıkar. Türkçeye Mehmet Necati Kutlu tarafından çevrilir. Eser, okuyucuya ölüm gibi trajik bir kavramı anlatır. Bu kavrama sürükleyici bir hikaye eşlik eder. Roman, yazarın anlatım tarzı ve başarılı içeriği sayesinde okuyucuların beğenisini kazanır.

  • 208 sayfa sayısı
  • Akıcı anlatım dili
  • Kaliteli ve özgün içerik

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş İçeriği

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş İçeriği

Yazarın kaliteli eseri, spekülatif kurgu türünün önemli bir örneğidir. Jose Saramago Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş, özgün içeriği sayesinde basıldıktan kısa süre sonra okuyucunun ilgisini çeker. Yazar, bir olgu olan ölüm kavramını çok başarılı bir şekilde ele alır. Eser, anlattığı hikaye ve akıcı anlatımıyla okuyucuyu şaşırtmayı başarır. Kitap içerisinde iki kısım vardır. İlk kısımda, ölüm yok olur ve insanlar onu unutarak yaşar. İkinci kısımda ise ölüm geri döner. Etkileyici ve başarılı kurgusuyla bu kitap, birçok okurun dikkatini çekmeyi başarır. Ölümün olmadığı bir dünyanın nasıl olabileceğinin cevabını arar. Hayatlarının bir gün son bulacağını bilerek yaşayan kişilerin davranışlarını izler. Yazarın 208 sayfalık sürükleyici eseri, bir çırpıda okunabilir. Bu ürünü satın alarak sevdiklerinizle birlikte okuyabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş Yorumları

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş Yorumları

Müşterilerin severek okuduğu kitap, farklı ve etkileyici konusuyla okurların büyük ilgisini çeker. Herkesin bildiği bir gerçek olan ölümü, farklı bir bakış açısıyla inceler. Spekülatif kurgu türünde olan eserin, gerçekçi bir anlatım tarzı vardır. Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş kullananlar, kitabı okurken kendilerinin roman karakterlerinden biri gibi görebilirler. Kitap, okuru ile arasında derin bağlar kurar. Ölüm temasını hassas bir şekilde işlemesiyle beğeni toplar. Ölümün yok olduğu ve geri döndüğü iki kısımdan oluşan kitap, işlediği derin ve etkileyici hikayesiyle unutulmaz bir eserdir. Yazar, bu unutulmaz eserini eşi Pilar’a ithaf eder. Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş yorumları incelendiği zaman ürünün neredeyse tüm okurlarının beğenisini kazandığı görülür. Müşteri yorumlarını inceleyerek yazarın özgün ve etkileyici hikayesi hakkında fikir edinebilirsiniz.

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş Fiyatı

Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş Fiyatı

Başarılı yazar, unutulmaz eserini yazarken normal kalıpların dışında bir üslup şekli kullanır. Bu üslup, eseri ilgi çekici hale gelir. Yazar, okurlarına hayatın bir sonu olduğu gerçeğini unutarak yaşamalarına rağmen aslında bu sonun onları hiç bırakmadığını anlatmak ister. Oldukça özgün bir anlatıma sahiptir. Bu sayede yetişkin okurların dikkatini çekmeyi başarır. Jose Saramago, insanların hakkında konuşmak dahi istemedikleri bir konu olan ölüm gerçeğiyle yüzleşilmesini sağlar. Ustaca işlediği konusu ile eser, okurları tarafından yoğun ilgi görür. Birçok kişinin başucu kitapları arasında yer alan bir üründür. Ödüllü bir eser olmasıyla dikkat çekicidir. Beğeni toplayan bir kapak tasarımına sahiptir. Kırmızı Kedi Yayınları Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş fiyatı ile müşterileri memnun eder. Bu kaliteli içeriği uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.