Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek Özel Baskı Kutulu Set

999,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL

Ürün Bilgileri

Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek Özel Baskı Kutulu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akademi Kitabevi ve Dağıtım Satıcı Ünvanı: VELİ TANRIVERDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8220127045
    Bu ürün Akademi Kitabevi ve Dağıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Körlük - Görmek (Özel Baskı Kutulu Set)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jose Saramago
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Körlük Görmek (Özel Baskı Kutulu Set) - Jose Saramago

Nobel ödüllü Portekizli yazar Jose Saramago, yaşadığı yıllarda ve ölümünden sonra birçok başarıya imza atar. Edebiyatın farklı dallarındaki eserleri, hala ölümsüzlüğünü korur. Yazarın dünyaca tanınmış iki eseri olan “Körlük” ve “Görmek”, günümüzde oldukça sevilerek okunur. Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek özel baskı kutulu set, bu iki eseri bir arada okurlara sunar. Söz konusu eserler, birbirlerinin devamı niteliğindeki kitaplardır. İlki “Körlük” olan roman, 1995 yılında yayımlanır. 9 sene sonrasında devamı olarak nitelendirilen “Görmek” eseri okurlara sunulur. Başyapıt olarak nitelendirilen bu eserler, çok sevilir. Edebiyat alanında sayısız başarıya imza atan Jose Saramago, bu iki kitabıyla edebiyat dünyasında adından sıkça söz ettirir. Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek kitap seti ile siz de bu iki eseri okuma fırsatı bulabilirsiniz.

  • Alışılmışın dışında üslup
  • İlahi komedya ürünü
  • Başarılı metafor tekniği

Körlük Görmek Kitabı Konusu ve İçeriği

Körlük Görmek Kitabı Konusu ve İçeriği

Yıllardır insanlık birçok romana konu olur. Portekiz asıllı yazar Jose Saramago, 1995 yılında kaleme aldığı “Körlük” eseriyle adeta insanlığın tabiatını özetler. Olayların yaşandığı şehirde bir adam trafikte yeşil ışığın yanmasını beklediği sırada aniden kör olur. Devamında ise aynı durum yani körlük tüm şehri ele geçirir. Roman, genel olarak hastalığın şehir halkı üzerinde yarattığı etkileri konu alır. Kimsenin anlam veremediği bulaşıcı hastalık dolayısıyla kentteki halk, ahlak değerlerini yavaşça yitirmeye başlar. Eser, birçok eleştirmenden tam not alır. Çünkü yazarın kullandığı imgelerin özgünlüğü, eseri keyifli ve sürükleyici hale getirir. Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek set içerisinde bulabileceğiniz “Körlük” romanının ilginç yanı, nokta ve virgül haricinde noktalama işaretine yer verilmemesidir. Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek özel baskı kutulu set kullananlar tarafından yapılan yorumlarda eserlerle ilgili değerlendirmelere erişebilirsiniz.

Saramago’nun Başarılı İmgeleriyle Demokrasi

Saramago’nun Başarılı İmgeleriyle Demokrasi

Jose Saramago, Nobel Ödüllü dünyaca ünlü bir yazardır. Birçok eleştirmenin ifadelerine göre “Körlük” ve “Görmek” romanları onun için büyük bir başarıdır. Görmek, bilinmeyen bir başkentteki seçim gününde geçer. Şehir, neredeyse tüm gün sağanak yağış altında kalır. Akşamüstü, halk bir anda oy kullanmak için yollara koyulur. Fakat sandıktan beklenmedik sonuç çıkınca yönetim olağanüstü hal olduğunu duyurur. Sevilen yazarın bu romanı, hemen hemen tüm dünyada üslup bakımından güçlü denebilecek özellikler taşır. Evrensel nitelikteki yapıt, demokrasinin hükümetler ile olan ilişkisini okurlara sunar. Demokrasi kavramı ele alınırken metaforlarla desteklenmiş bir eser ortaya çıkar. Her iki romanda da dikkat çeken özellik ise olayların geçtiği yerlerin belirsiz olmasıdır. Ayrıca karakterler, isimler yerine lakaplarla anılır. Diyaloglar yerine monologlar bulunur. Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek özel baskı kutulu set yorum kısmından ürün hakkındaki detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sevilen Yazarın Başarılı İki Yapıtı Uygun Fiyatlarla

Sevilen Yazarın Başarılı İki Yapıtı Uygun Fiyatlarla

Jose Saramago gençlik yıllarında birçok işte çalışır. Daha sonrasında girdiği bir yayınevinde yükselir ve yazın hayatına önemli bir adım atar. Edebiyat dünyasına farklı alanlarda başarılı eserler sunar. Fakat “Körlük” ve “Görmek” onun dönüm noktası olarak kabul edilir. Çünkü 1995 yılında kaleme aldığı Körlük’ten tam 4 yıl sonra Nobel Edebiyat Ödülü’ne layık görülür. İmgelerle desteklediği eseri neredeyse okurların hepsinden tam not alır. Şaşırtan detayların bol olduğu eserlerdir. Olayların nerede geçtiği ve karakterlerin isimlerinin ne olduğu okuyucular tarafından bilinmez. Noktalama işareti kullanımı konusunda da okurları şaşırtan yazar, eleştirmenlerin gözdesi olan Görmek’te demokrasi kavramını ele alır. Kırmızı Kedi Yayınları Körlük Görmek özel baskı kutulu set fiyat olarak bütçenize uygundur. Seti avantajlı fiyatlarla elde etmek için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.