Kırmızı Kedi Yayınları Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 KİTAP)

520 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
10 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
748,80 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kırmızı Kedi Yayınları Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap) Yılmaz Özdil / Kırmızı Kedi Çocuk Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Kağıt Türü: Kuşe Kağıt
  • Ebat: 20 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052984307
  • Yazar: Yılmaz Özdil
  • Çizimler: Nalan Alaca

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kırmızı Kedi Yayınevi - Mustafa Kemal Atatürk Serisi 10 Kitap Takım

Mustafa Kemal Atatürk serisi Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından basılan 10 kitaplık bir settir. Kuşe kâğıda basılan kitapların toplam sayfa sayısı 320’dir. Mustafa Kemal ile ilgili araştırmaları ve eserleri ile adından sıkça söz ettiren başarılı gazeteci Yılmaz Özdil tarafından kaleme alınır. Okul çağındaki çocuklar için hem eğitici-öğretici yanı hem de eğlenceli olması ile iyi bir seçimdir. Mustafa Kemal Atatürk serisi 10 kitap:

  • Çocukların keyifle okumasına destek olan görsel zenginliğe sahiptir. Akıcı ve anlaşılır dili çocukların sıkılmadan zaman geçirmesine yardımcı olur.
  • Çocukların Türkiye’nin kurucu liderinin hayatına dair bilgileri erken yaşta öğrenmesini sağlar.
  • Farklı konulara değinir. 10 kitabın her birinde çocukların eğitimi ve gelişimi için önemli konular Atatürk’ün yaşamı üzerinden anlatılır.

Mustafa Kemal Atatürk Serisi 10 Kitap Konusu ve Türü Nedir?

Kırmızı Kedi Yayınevi - Mustafa Kemal Atatürk Serisi 10 Kitap Takım

Mustafa Kemal Atatürk serisi çocukların ülkenin kurucusunun hayatına dair bilgi edinmelerini amaçlar. Mustafa Kemal’in hayatına dair bilgilerin yer aldığı 10 farklı kitap pek çok açıdan son derece eğiticidir. Bir liderin hayat öyküsü üzerinden çocuklara hayvan sevgisi, doğa, sanat, spor ve temizlik gibi önemli konularda önemli bilgiler aktarılır. Kitaplar çocukların eğitimini desteklerken aynı zamanda tarihsel bilgileri edinmelerine de yardımcı olur. Mustafa Kemal Atatürk serisi 10 kitap çocuklara yönelik öyküler kategorisinde yer alır. Gerçek olaylar ve kişiler çocukların ilgisini çekme amacıyla bir kurgu içinde aktarılır. Bu sayede çocukların hem eğlenmesine hem de öğrenmesine katkı sağlanır. Mustafa Kemal Atatürk serisi çocuk referans kitapları türünde de değerlendirilmeye uygundur. Tarihsel karakterleri, olayları ve dönemi içermesi sebebiyle çocukların yaşına uygun bir kaynak olarak kabul edilebilir.

Mustafa Kemal Atatürk Serisi 10 Kitap Takım Yazarı Kimdir?

Mustafa Kemal Atatürk kitap serisinin yazarı Yılmaz Özdil’dir. İzmir doğumlu olan Yılmaz Özdil, Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu ve Gazetecilik mezunudur. Kariyerine dönemin önemli gazetelerinden birinde başlayan Özdil daha sonra çok sayıda saygın yayın organında çalışır. Televizyon kanallarında ana haber bültenlerinin genel yayın yönetmenliğini de yapan Özdil sivri dili ve iddialı tarzı ile tanınan bir yazardır. Yılmaz Özdil Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çok sayıda çalışmaya sahiptir. Bu çalışmalarını hem yetişkinler hem de çocuklar için kitap hâline getirir. Mustafa Kemal Atatürk serisi 10 kitap, yazarın çocukları ülkenin kurucusu ile tanıştırmak için ortaya koyduğu başarılı bir eseridir. Eğitici yönü de çok yüksek olan set ile Yılmaz Özdil, sahip olduğu büyük bilgi birikimini çocuklar ile paylaşır.

Mustafa Kemal Atatürk Serisi 10 Kitabı Çocuklar Sever mi?

Mustafa Kemal Atatürk serisi 10 kitap okul çağındaki çocuklar için hazırlanır. 6-10 yaş grubundaki çocukların severek okumalarını destekleyen bir anlatıma ve akıcılığa sahiptir. Farklı hikayelerden oluşan 10 kitap ile çocukların sıkılmadan zaman geçirmesine katkı sağlar. Kitap içindeki çizimler ile çocukların görsel olarak da ilgisini çekmeyi başarır. Mustafa Kemal Atatürk serisi 10 kitap çocukların okuma alışkanlığı kazanmasına da destek olan keyifli bir seçimdir. Uygun fiyatları ve avantaj sağlayan kampanyaları ile online alışverişi daha hesaplı bir hâle getiren Trendyol, gerçek kullanıcı deneyimlerine yer verir. Mobil uygulama ya da web sitesi üzerinden Mustafa Kemal Atatürk 10 kitap yorumlarını okuyabilirsiniz. Ebeveynlerden tam puan alan kitap serisini sadece birkaç tıklama ile kolayca satın alabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı kısa süre içinde ve güvenilir bir şekilde temin edebilirsiniz. Bütçe dostu bir online alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.