Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes (Tevrat Zebur Incil)

680 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes (Tevrat Zebur Incil)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nkmkitap Satıcı Ünvanı: İSMAİL ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0000023318310562 Vergi Kimlik Numarası: 2270006508
    Bu ürün nkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eser adı: Kitab-ı Mukaddes Dil: Eski Türkçe Çeviri: Eski çeviri Ebat: 19,5cm x 14cm Kağıt: 45 gr. Şamua Sayfa: 1174 Basım tarihi: 2015 ISBN: 978-975-462-011-5

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes (Tevrat Zebur Incil)

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Tevrat Zebur İncil dinlerin gerekliliklerini, hikmet sahibi insan olmanın yolunu gösteren, farklı dini inançlara hitap edebilen okuması keyif veren bir eserdir. Baskı kalitesi yüksek olup okuma sürecini kolaylaştıran akıcı bir üsluba sahiptir.

 
  • Yüksek maneviyat
  • Sayfa ve baskı kalitesi
  • İç huzur

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Özellikleri

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Özellikleri

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes özellikleri eserin okuma zevkini aşılamaktadır. Dünya üzerinde yer alan kültür ve inançları, yaşam stillerini öğrenmenize olanak sağlamaktadır. Evrenle ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz rehber niteliğindeki bir eserdir. Yalvarış, kurtuluş, bağışlanma, tanrının bereketi, şükretme gibi pek çok konu içeriği akıcı ve manevi bütünlük içinde ele alınmıştır. Farklı dini inançlara sahip kişiler tarafından merakla okunan, geniş kitlelere hitap edebilen özel bir kaynaktır. Hikmet sahibi insan olmanın yolunu gösteren, dini gereklilikleri rahatlıkla gerçekleştirmenize olanak sağlayan mukaddes bir eserdir. Rahatlayıp huzur bularak ruhunuzu özgürleştiren özel bir kitaptır. Kapak ve baskı kalitesi yüksek olup uzun süre yırtılmadan, hasar görmeden emniyetli, rahat şekilde kullanılabilir. Okuma sürecini kolaylaştıran akıcı bir üsluba sahiptir. İçerisindeki anekdotlarla kafanıza takılan merak ettiğiniz pek çok soruya cevap bulabilirsiniz.

 

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Özellikleri

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Özellikleri

Kitab-ı Mukaddes Tevrat Zebur İncil yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek okuma zevkini aşılayan, yüksek baskı kalitesiyle ön plana çıkan iç huzur yakalayabileceğiniz bu ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. Okuma zevki aşılayan sakinleştirici etkisiyle ön plana çıkan nitelikli, yüksek maneviyat gücü olan bir kitaptır. Dünya görüşünü genişleten anlaşılır, akıcı üslubuyla dikkat çeker. Her zevk ve beklentilere cevap verebilir. Sağlam, kaliteli kâğıtların kullanılmasıyla uzun ömürlü şekilde kullanılabilir. Kütüphanenizin vazgeçilmez kaynakları arasında yer alan pek çok derlemenin yer aldığı kutsal bir eserdir. Farklı dini inançlara sahip insanlar tarafından merakla okunur. Geniş okuyucu kitlesine sahip olup dünya görüşünüzü genişleterek farklı düşüncelerden haberdar olmanıza yardım eder. Akıcı dil ve anlatımı, özellikleri, kutsal içeriğiyle dikkat çeken bu kitap sayesinde keyifli, huzurlu bir okuma saati yaşayabilirsiniz.

 

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Fiyatı

Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes Fiyatı

Okuyucuların hayal dünyasına hitap eden, gerçekçi, akıcı anlatımıyla öne çıkan ulvi nitelikli bu kitap geniş okuyucu kitlesine sahiptir. Nitelikli çeviri, sayfa ve baskı kalitesi, manevi huzur veren özel içeriğiyle dünya görüşünüzün genişlemesine olanak sağlar. Akıcı, anlaşılırlığı yüksek bir eserdir. Konforlu, eğlenceli okuma seansı yapmanıza aracılık ederken, yüksek baskı kalitesiyle uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. İnsanlarla iletişim kalitenizi artırarak çevrenizle sevgi bağı geliştirmenize yardım eder. Rahatlayıp manevi olarak tatmin olabileceğiniz, evrenle ilgili tüm sorulara yanıt bulmanıza olanak sağlayan okuma zevki aşılayan bir eserdir. Ruhunuza huzur veren, sevgi mesajlarıyla geniş müşteri kitlesine hitap edebilen, okuma zevki aşılayan özel bir kaynaktır. Anlaşılabilirliği yüksek olup, içerisinde dini nitelikli, ulvi ve mukaddes temalara yer verilir. Kitabı Mukaddes Yayınları Kitab-ı Mukaddes fiyatı basım tarihi ve yayınevi kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Dilerseniz ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.