Genel Markalar Kariyer Değerleri Ve Algılanan Istihdam Edilebilirlik - Ayşenur Öktem Özgür

64,94 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
65,14 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,98 TL
Kurumsal Fatura
126,60 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kariyer Değerleri Ve Algılanan Istihdam Edilebilirlik - Ayşenur Öktem Özgür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mybook Satıcı Ünvanı: GÖK BİLİŞİM GIDA TEKSTİL İNŞAAT DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0398064276000016 Vergi Kimlik Numarası: 3980642760
    Bu ürün Mybook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 21. yüzyilda, bilgi ve teknoloji çagina geçis süreci hizlanmis, küresellesme ve hizli teknolojik degismeler tüm çalisma yasamini etkisi altina almistir. Isletmelerin küçülmesi ve yataylasmasi, belirli süreli is sözlesmesi ile istihdam edilme ve sürekli olarak degisen isler nedeniyle, kariyer yollari belirsizlesmistir. Bu nedenle, bireyler isgücü piyasasinda bir is sahibi olabilmek ve kariyerlerini gelistirebilmek için bilgi, beceri ve yeteneklerinin farkinda olmalidir. Söz konusu niteliklerin farkina varilabilmesinde ise, kariyer degerleri büyük önem tasimaktadir. Diger yandan, istihdam edilebilirlik, bireyin isgücü piyasasinda bir is sahibi olabilmesi, elde ettigi isi sürdürme ve yeni bir isin gerekliliklerini karsilamak için benzer isletmelerde roller ve isler arasinda geçis yapabilme becerisi ile ilgilidir. Bu nedenle, bireyin sahip oldugu beseri ve sosyal sermayesi, mesleki uzmanligi, degisime açikligi, uyum yetenegi, esnekligi ile ekonomik kosullari onun istihdam edilebilirligini ve isgücü piyasasinda bir is bulabilecegine yönelik algisini etkileyebilmektedir. Bu baglamda, bireylerin kariyer degerlerinin ve bu degere bagli olarak niteliklerinin belirlenip gelistirilmesi istihdam edilebilirlik algisini olumlu yönde desteklemektedir. Kitabin amaci, bireyin sahip oldugu kariyer degeri ile istihdam edilebilirlik algisi arasindaki iliskinin incelenmesidir. Bu dogrultuda, bireylerin sahip olduklari kariyer degerine göre, isgücü piyasasinda bir is bulabileceklerine yönelik algilari belirlenmektedir. Dolayisiyla, “kariyer degeri nedir, nasil belirlenir?”, “istihdam edilebilirlik nedir?”, “istihdam edilebilirlik nasil gelistirilir ve istihdam edilebilirligi etkileyen faktörler nelerdir?” gibi pek çok soruya cevap bulunabilecek olan kitap, söz edilen konularla ilgilenen ögrencilere, ögrencileri kariyer degerlerine uygun mesleklere yönlendirmeleri konusunda egitimcilere, is arayanlara ve çalisanlara yol gösterici niteliktedir. Ürün Adı: Kariyer Değerleri ve Algılanan İstihdam Edilebilirlik Ürün Kodu: 9786058443150 Yazar: Ayşenur Öktem Özgür Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 256 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ayşenur Öktem Özgür
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
Geri Bildirim Ver