Kitaplı Hediye Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Kutulu Defter-kalem Seti

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kitaplı Hediye Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Kutulu Defter-kalem Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitaplı Hediye Satıcı Ünvanı: TAHİRE UYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8981164117
    Bu ürün Kitaplı Hediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİĞİ: 1- Kitap formunda 22.6x20x2.5 cm ebatlarında ahşap kutu 2- Öğretmen tasarımlı spiralli ahşap defter (100 sayfa) 3- Metal roller kalem
Geri Bildirim Ver

Kitaplı Hediye PRA-4782457-2518 Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Kutulu Defter ve Kalem Seti

Kitaplı Hediye Öğretmenler Günü ahşap kutulu defter kalem seti, kaliteli ve kullanışlı yapısı ile öne çıkar. Setin içinde birer adet ahşap kutu, spiralli defter ve roller kalem yer alır. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermenize imkân tanır. Roller kalem ve spiralli defter, ahşap kutunun içinde muhafaza edilebilir. Hem kutunun hem de defterin üzerinde, ilgili günün anlamını ve önemini ifade eden cümleler yer alır. Sade ve şık görünümüyle dikkat çeken bu seti, herhangi bir şüphe duymadan öğretmeninize armağan edebilirsiniz. Setin içinde yer alan ürünler, kaliteli malzemeden üretilmiştir. Bu, uzun ömürlü bir kullanımı mümkün hâle getirir.

  • Üç parçadan oluşur.
  • Özel bir kutuya sahiptir.
  • Objelerin üzerinde ilgi çekici yazılar yer alır.

Öğretmenler Günü Ahşap Kutulu Defter Kalem Set Özellikleri

Öğretmenler Günü Ahşap Kutulu Defter Kalem Set Özellikleri

Kitaplı Hediye Öğretmenler Günü ahşap kutulu defter kalem seti, özel tasarımı ile kişilerin beğenisini kazanır. Bu set, toplam 3 parçadan oluşur. Bir kitap gibi açılabilen kapaklı ahşap kutu, beklentilerinizi karşılar. Bu obje, pek çok farklı eşyayı rahatlıkla muhafaza edebilir. Ahşap materyalden üretilen kutunun boyutları, 22,6 cm x 20 cm x 2,5 cm olarak belirlenmiştir. Spiralli ahşap defter ise kişilerin konforlu bir yazma deneyimi yaşamasını mümkün hâle getirir. 100 sayfadan oluşan bu ürünün kapağının rengi, mat siyahtır. Bu objenin üzerinde kırmızı renkli bir “Öğretmenim" yazısı bulunur. Söz konusu kelime, kalp şeklindeki bir çerçevenin içine oturtulmuştur. Bu çerçeve ise “Nazik, sabırlı, sevimli, fedakâr, ahlâklı, dürüst, farklı ve gerçekçi" kelimelerini barındırır. Metal roller kalem ise oldukça şık bir görünüme sahiptir.

Öğretmenler Günü Ahşap Kutulu Defter Kalem Set Şık mı?

Kitaplı Hediye Öğretmenler Gününe özel ahşap kutulu defter kalem seti, birbirinden şık objeler barındırır. Setin içinde bulunan ahşap kutu, ilgi çekici bir görünüme sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu kutunun iç kapağında ise “Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" cümlesi yer alır. Bu set hem şık hem de sürprizler barındıran bir üründür. Setin bir diğer parçası olan defterin sert yapılı ahşap kapağı, kişilerin beğenisini kazanmıştır. Defterin siyah rengi, roller kalem ile de uyum sağlar. İnce bir yapıya sahip olan yazı yazma aracı, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Söz konusu obje, zarif tasarımı sayesinde öne çıkar. Öğretmenler Günü ahşap kutulu defter kalem seti, şık görünümü ile farklı beğenilere hitap eder.

Öğretmenler Günü Ahşap Kutulu Defter Kalem Set Kaliteli mi?

Kitaplı Hediye Öğretmenler Günü ahşap kutulu defter kalem setinin içindeki tüm parçalar kaliteli malzemelerden imal edilir. Hediye kutusunun ahşap yapısı, setin barındırdığı diğer ürünlerin de korunmasını sağlar. Bahsi geçen kutu, kolayca aşınmaz, çizilmez, soyulmaz, çatlamaz ya da kırılmaz. Kenarları yuvarlatılmış olan bu obje, diğer eşyaların hasar görmesine yol açmaz. Bu kutunun basit bir kilit sistemi mevcuttur. Bu, söz konusu objenin içindeki eşyaların taşıma esnasında yere düşmesini önler. Setin içindeki defter, sert kapaklı olduğu için kullanım esnasında ürünün sayfaları kıvrılmaz. Bu obje, spiralli yapısı sayesinde kolay kullanım imkânı tanır ve fazla yer kaplamaz. Dilerseniz siz de Kitaplı Hediye Öğretmenler Gününe özel ahşap kutulu defter kalem seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.