Kitchen Beauty 13 Gözlü Buz Topu Kalıbı Yuvarlak Küre Buz Kalıbı Kristal Şekil Kapaklı Plastik Buz Kalıbı

74,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kitchen Beauty 13 Gözlü Buz Topu Kalıbı Yuvarlak Küre Buz Kalıbı Kristal Şekil Kapaklı Plastik Buz Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eymen Ticaret Satıcı Ünvanı: NURGÜL DEMİRAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6316915151800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790332112
    Bu ürün Eymen Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok yönlü kullanım: kapaklı bu buz tepsileri buz küpleri, meyve suyu küpleri, şeker, jöleler, çikolata, sabun ve bebek maması yapmak için kullanılabilir. Bu buz küp tepsiler kapaklı viski uzmanları, kokteyl barmenler ve üst düzey barlar ve restoranlar tarafından seviliyor. Malzeme: çevre dostu PP Boyut: 24.5*12.5*4cm 1 * buz kalıbı 1 ? kalıptan çıkarmak kolay: elmas şeklindeki buz küpü kalıbının yumuşak tabanı, küçük buz küpü tepsisinin silikon tabanına basarak kolayca kalıptan çıkabileceğiniz anlamına gelir. Her bir buz küpünü ayrı tutmak için buz küpü tepsisini plastiklerle doldurmayın. 2 ? yaygın olarak kullanılan: tepsiyi suyla doldurun, kapağı açın ve tepsiyi buzdolabına kaydırın. Suyun yanı sıra, buz küpü tepsisi silikonuna meyve, dondurma, soda, kokteyl, viski, votka, buzlu kahve ve şarap da ekleyebilirsiniz. 3 ? güvenli malzeme: bu % buz topu kalıbı güvenli malzemeden, % 100% hijyenik, zararlı maddelerden arındırılmış ve uzun süre dayanabilir. Size iyi bir deneyim getirecek. 4 ? yaygın olarak kullanılan: bizim buz topu kalıbı soğuk içecek, kokteyl, meyve suları, kahve ve daha her türlü yapmak için uygundur. Ayrıca kendiniz ve DIY farklı buz topları başka şeyler ekleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver