1
Baharatlık kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Kitchen Life 12'li Kapağı Kendinden Kaşıklı Ve Etiketli Baharatlık Seti 300 ml Gold Etiketli Cam Baharat Takımı

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kitchen Life 12'li Kapağı Kendinden Kaşıklı Ve Etiketli Baharatlık Seti 300 ml Gold Etiketli Cam Baharat Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitchen Life Satıcı Ünvanı: MAYGROUP ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162582200001 Vergi Kimlik Numarası: 6131625822
    Bu ürün Kitchen Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitchen Life 12'li Kendinden Kapağı Kaşıklı Baharatlık
  • 30 Adet Suya Dayanıklı ! Yıkanabilir Etiket Hediyelidir. Etiket Emsallerine göre daha kalın suya dayanıklı ve Kalitelidir.
  • Yeni nesil Kapağı Kaşıklı olması nedeniyle ek kaşığa ihtiyaç duymazsınız.
  • Şıklığı ve kaşıklı olması nedeniyle Hertürlü baharatı sofranızda masanızda servis edebilirsiniz.
  • VAKUMLU DEĞİLDİR! Kaşığı dip kısmına kadar ulaşmaz!
  • Hacim :300 ml
  • Paket İçeriği : 12 Adet Cam Kaşıklı Baharatlık
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Saklama Kabı Seti
  • Kavanoz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Parça Sayısı 12 Parça
Geri Bildirim Ver

Kitchen Life 12 Adet Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık Seti - (300 ml) Cam Kavanoz

Aromatik gıda maddelerinden olan baharatların kapalı şekilde saklanmadığı durumlarda lezzetinde değişimler olabilir. Besinler bozulabilir ya da etrafa saçılabilir. Baharatların saklama kapları içerisinde muhafaza edilmesi yemek pişirme işlemlerinde de kolaylık sağlar. Kitchen Life 12 adet kapağı kendinden kaşıklı baharatlık seti - (300 ml) cam kavanoz modeli ile 12 farklı gıda saklamak mümkündür. Mutfak düzeninde dekoratif bir hava yakalamak ve farklı baharat çeşitlerini kaplar içerisinde saklamak için Kitchen Life baharat takımı, ideal bir ürün seçeneğidir. Cam malzemeden tasarlanan Kitchen Life baharatlık sayesinde baharatlıkların içleri rahatlıkla görülebilir. Bu da yemek hazırlarken büyük kolaylık sağlar. Her bir kavanoz 300 ml hacme sahiptir. İdeal boyutu sayesinde mutfak tezgahında ve dolaplarında fazla yer kaplamayan bu modeli keyifle kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli cam malzeme
  • 12 adet kavanoz
  • Kendinden kaşıklı kapak

Şık Kitchen Life Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık Seti

Şık Kitchen Life Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık Seti

Baharatlık; kurutulmuş otlardan kekik, tuz, karabibere kadar tüm çeşnilendirme işlemleri için ihtiyaç duyulan bir mutfak malzemesidir. Kitchen Life 12 adet kapağı kendinden kaşıklı baharatlık seti - (300 ml), pratik kullanımı ve estetik dizaynı ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Modern ve zarif görünümü ile bulunduğu ortama şık bir hava katan model sayesinde farklı aromalar içeren 12 çeşit baharatı muhafaza etme olanağı sağlar. Ürünün sağlıklı cam malzemesi sofra kullanımı ve tezgah düzeni için kaliteli duruş sergiler. Kavanozlar içerisinde saklanan toz ve yaprak formlu malzemeler ile lezzetli yemekler hazırlanır. Ürün, mutfakta yemek pişirirken ya da misafirlere servis yaparken rahatlıkla kullanılabilir. Kitchen Life kendinden kaşıklı baharatlık seti, kullanım kolaylığı ve estetik beğeniler göz önünde bulundurularak tasarlanır. Siz de bu ürünü mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz.

Cazip Kitchen Life Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık

Cazip Kitchen Life Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık

Hazırlanan yiyeceklerin lezzetini belirgin hale getiren baharat çeşitleri uygun koşullarda muhafaza edilmelidir. Bunun için mutfak dekorasyonuna uyumlu olacak tasarımda ürünler seçilir. Kaliteli cam malzemeden tasarlanan Kitchen Life 12 Adet kapağı kendinden kaşıklı baharatlık seti - (300 ml) cam kavanoz MCH0837, şeffaf yapısı ile pratik kullanım imkanı sunar. Bu sayede kap içerisindeki baharat çeşitlerinin rahatlıkla görünmesi sağlanır. Kapaklı cam kavanozlar ile uzun süreli saklama imkanı sunan ve işleri kolaylaştıran kavanozlar gıda muhafazasında katkı sağlar. Ürünün kapağı kendinden kaşıklı olarak tasarlandığı için pratik bir kullanım olanağı vardır. Kendinden kaşıklı baharatlık, 12 adet saklama kabından meydana gelir. Mutfak dolaplarının düzenlenmesinde yardımcı olur. Dar alana sahip mutfaklarda düzenli çalışma ortamı oluşturan model, yemek hazırlamayı keyifli hale getirir. Modeli keyifle tercih edebilirsiniz.

Kitchen Life Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık Fiyatları

Kitchen Life Kapağı Kendinden Kaşıklı Baharatlık Fiyatları

Tüketim açısından sağlıklı cam malzemeden tasarlanan Kitchen Life 12 adet kapağı kendinden kaşıklı baharatlık seti ile kaliteli bir kullanım elde etmek mümkündür. Kendinden kaşıklı kapağı sayesinde servis kolaylığı sağlayan ürün, büyük beğeni toplar. Ev kullanımı ve restoran işletmeleri için uygundur. Tezgah üzerinde düzenli bir görünüm elde etme imkanı tanıyan kavanozlar, dağınık görüntü oluşmasının önüne geçer. Ürün zarif ve modern tasarımıyla sıklıkla tercih edilir. Kitchen Life 12 Adet kapağı kendinden kaşıklı baharatlık seti - (300 ml) cam kavanoz fiyatı; ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Kullanışlı özellikleri ve ideal parça sayısı sayesinde siz de seti tercih edebilirsiniz. Kitchen Life 12 Adet kapağı kendinden kaşıklı baharatlık seti - (300 ml) cam kavanoz yorumları ve müşteri puanları için Trendyol’a göz atabilirsiniz.