Kitchen Love 6 Adet Ahşap-baharat Kaşığı 10cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kitchen Love 6 Adet Ahşap-baharat Kaşığı 10cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Malzeme:Ahşap
  • Renk:Ahşap
  • Boyut:10Cm-6adet

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 1 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Kitchen Love 6 Adet Ahşap-Baharat Kaşığı 10 cm

Baharat kaşıkları her evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biridir. Özenle tasarlanan bu ürünler, kişilere pratik bir kullanım sunar. Kitchen Love markası tarafından üretilen ahşap baharat kaşığı kaliteli bir yapıya sahiptir. 6’lı set halinde dizayn edilen bu ürün sayesinde pratik bir kullanım elde edebilirsiniz. Ürünlerin geniş hazneye sahip ucu ile birlikte tek alışta oldukça fazla baharatı yemeklerinize kolayca dökebilirsiniz. Bu sayede yiyeceklerinizin ölçüsünü etkili bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Ahşap malzemelerden üretilen bu ürün sayesinde uzun süre dayanıklı bir kullanım elde edebilirsiniz. Bununla birlikte ürünü, baharatlıklarınıza güvenli bir şekilde yerleştirip sağlıklı biçimde kullanabilirsiniz. Konforlu yapısı sayesinde kolay bir tutuşa sahip olabilirsiniz. Modelin dayanıklı malzeme kalitesinden faydalanarak uzun süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme
  • Kaliteli tasarım
  • Ergonomik yapı

Dayanıklı Kitchen Love Baharat Kaşığı

Dayanıklı Kitchen Love Baharat Kaşığı

Dayanıklı malzemelerden üretilen baharat kaşıkları, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kitchen Love 6 adet ahşap - baharat kaşığı 10 cm boyutlarına sahip olduğundan kolay bir kullanım sağlar. Modelin kırılmayan ve zarar görmeyen özel bir yapısı vardır. Ahşap malzemelerden üretildiğinden uzun süre dayanıklılığını korur. 10 cm boyutu sayesinde baharlıklarınızın içerisine kolay bir şekilde sığar. Ayırca toz ve kir tutmayan yapısı ile birlikte antibakteriyel özellik gösterir. Baharat kalıntılarından arınabilmek için elinizde ya da bulaşık makinesinde güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Bu sayede bir sonraki kullanımınızda birbirinden farklı baharatlığın içerisine koyabilirsiniz. Koku bırakmayan özel yapısı ile baharatlar arasında farklı kullanım sağlayabilirsiniz. Siz de dayanıklı malzeme kalitesine sahip olan baharat kaşığı satın almak istiyorsanız Kitchen Love markası tarafından üretilen bu modeli tercih edebilirsiniz.

Kitchen Love 6 Adet Ahşap - Baharat Kaşığı 10 cm Kullananlar

Kitchen Love 6 Adet Ahşap - Baharat Kaşığı 10 Cm Kullananlar

Kitchen Love markası tarafından üretilen baharat kaşığı, kaliteli ahşap malzemeler kullanılarak dizayn edilir. Toplamda 6 adetlik set halinde olan bu ürün sayesinde çok amaçlı bir kullanım elde edebilirsiniz. Birbirinden farklı baharatlığın içerisine paketten çıkan kaşıkları koyabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olduğunda pratik şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca küçük ölçekli özelliğinden faydalanarak yemeklerinize ilave edeceğiniz baharatları kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Bu sayede konforlu kullanım elde edebilirsiniz. Kitchen Love 6 adet ahşap - baharat kaşığı 10 cm kullananlar genellikle modelin kaliteli yapısından oldukça memnundur. Pratik kullanıma sahip olan bu model, mutfaklarda sıklıkla tercih edilir. Ayrıca ahşabın kalitesi sayesinde uzun süre dayanıklı kullanım sunar. Bununla birlikte makineye atarak rahatlıkla yıkama şansınız vardır. Siz de kaliteli kullanım elde etmek istiyorsanız Kitchen Love 6 adet ahşap - baharat kaşığı 10 cm KL307090 modelini satın alabilirsiniz.

Kitchen Love 6 Adet Ahşap - Baharat Kaşığı 10 cm Fiyatları

Kitchen Love 6 Adet Ahşap - Baharat Kaşığı 10 Cm Fiyatları

Kitchen Love kalitesi kapsamında dizayn edilen baharat kaşığı modelleri, sağlıklı bir kullanım sunar. Bununla birlikte dayanıklı malzeme kalitesine sahip ürün, uzun süre dayanıklılığını korur. Kullanım kolaylığı sunan bu model, mutfakların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Kitchen Love 6 adet ahşap - baharat kaşığı 10 cm fiyatlarını inceleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Modelin satış rakamları, ürün özelliklerine göre belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Bu sayede ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ayrıca ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Kitchen Love 6 adet ahşap - baharat kaşığı 10 cm yorumları ile birlikte ürün hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte hem ekonomik hem de güvenli bir alışveriş imkanı elde edebilirsiniz. Beğeni kazanan bu modele Trendyol aracılığıyla kolay şekilde sahip olabilirsiniz.