1
Sebzelik kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kitchen Life 2 Katlı Metal Patates Soğan Kovası - Sebzelik - Patates Soğanlık Sepeti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kitchen Life 2 Katlı Metal Patates Soğan Kovası - Sebzelik - Patates Soğanlık Sepeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitchen Life Satıcı Ünvanı: MAYGROUP ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162582200001 Vergi Kimlik Numarası: 6131625822
    Bu ürün Kitchen Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lak Gold boya ile desenleri renklendirilmiştir.
  • 1 kovaya 3-4 kilo 2 Kovaya Toplam 8-9 kilo sebze sığabilir.
  • Ölçüler : En: 30 cm Boy : 80 cm
  • ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE LÜTFEN ÖLÇÜLERİNE DİKKAT EDİNİZ.
  • Ayaklarının altındaki silikon sayesinde kaymaz dökülmez !
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Boyut/Ebat 60 x 60
Geri Bildirim Ver

Kitchen Life 2 Katlı Metal Patates Soğan Kovası - Sebzelik - Patates Soğanlık

Yoğun olarak kullanılan mutfaklarda çeşitli gıdaların rahatça muhafaza edilebilmesi için düzenleyici ürünlere ihtiyaç duyulabilir. Bunlardan biri de patates soğan kovasıdır. Hemen hemen tüm evlerde bulunan bu eşya evin dekoruna da katkı sağlayabilir. İnsanlar evlerine uygun eşyalar almak isterler. Bundan dolayı patates soğan kovalarının da pek çok türde ve boyutta olanları vardır. Kullanışlı ve kaliteli olan Kitchen Life 2 katlı metal patates soğan kovası, sebzelik, patates soğanlık MCH01907 şık görünümüyle tercih edilen bir modeldir. Her kovanın 3-4 kilo sebze taşıma kapasitesi vardır. Toplam 8-9 kilo sebze taşıyabilir. Ürün farklı sebzeler için de kullanılabilir. Modelin ölçüleri 30x80 cm’dir. Ürün paslanmaz metalden üretildiği için uzun yıllar kullanıma uygun olur. Ayak kısımlarında silikon bulunduğu için kayma yapmadan rahat kullanım sunar.

  • Paslanmaz gövde
  • Yerde kaymaz ayak
  • 8-9 kilo taşıma kapasitesi

Kitchen Life 2 Katlı Metal Soğan Patates Kovası Özellikleri

Kitchen Life 2 Katlı Metal Soğan Patates Kovası Özellikleri

Evlerde kullanılan ürünlerin güzel olması ve kaliteli olması önemlidir. Bu özelliklere sahip olan ve tercih edilen modellerden biri olan Kitchen Life 2 katlı metal patates soğan kovası, sebzelik, patates soğanlık hem kaliteli, dayanıklı bir yapıya hem de şık bir görüntüye sahiptir. Bu tarz ürünlerin dayanıklı bir yapıda üretilmesi kullanım ömrü için önemlidir. Ürünün paslanmaz metalden üretilmesi uzun yıllar yıpranmadan, paslanmadan evlerinizde yer almasına olanak sağlar. Ürünün Lak Gold boya ile desenleri renklendirilir. Kitchen Life 2 katlı kova her bir sepetine 3-4 kilo toplamda 8-9 kilo ürün sığdırabilir. Ürünün eni 30 cm boyu 80 cm’dir. Ayaklarında bulunan silikon parçalar sayesinde zeminde kayma yapmaz ve sabit şekilde yerinde kalır. Bu sayede zeminde kayıp düşmelerden oluşan dökülmeler yaşanmaz.

Kitchen Life Metal Soğan Patates Kovası Avantajları

Kitchen Life Metal Soğan Patates Kovası Avantajları

Bazı sebzelerin yapısı dolapta muhafaza edilmek için uygun değildir. Bundan dolayı o sebzelerin dolaba koyulmadan dışarıda muhafaza edilmesi gerekir. Kitchen Life 2 katlı metal soğan patates kovasında sebzelerinizi rahatça depolayabilir, kullanım alanına şıklık katabilirsiniz. Ürün iki kattan oluştuğu için muhafaza edeceğiniz sebzeler karışmadan durabilir. Ayrıca sadece soğan ve patates değil farklı sebzeler için de kullanabilirsiniz. Taşıma kapasitesinin 8-9 kilo olması sebzelerinizi yedekleyebilmenizi mümkün kılar. Paslanmaz metalden üretilmesi modelin uzun ömürlü olmasına olanak sağlar. Ürünün ayaklarında bulunan silikon maddeler sayesinde herhangi bir kayma söz konusu olmaz. Kitchen Life 2 katlı metal patates soğan kovası, sebzelik, patates soğanlık kullananlar ürünün şık, kullanışlı ve sağlam olmasından memnun kalır. Ürünün bu özelliklere sahip olması sizler için avantajlı olur.

Kitchen Life 2 Katlı Metal Soğan Patates Kovası Fiyatları

Kitchen Life 2 Katlı metal soğan Patates Kovası Fiyatları

Kitchen Life 2 katlı metal patates soğan kovası, sebzelik, patates soğanlık fiyatları çeşitli kriterlere göre belirlenir. Ürünün paslanmaz metalden üretilmesi uzun ömürlü olmasını sağlar. Paslanmaz metalden yapılması mutfakta kullanıldığında üzerine su sıçraması durumunda deformasyonu engeller. Eninin 30 ve boyunun 80 cm olması ürünlerinizi depolarken yeterli gelir. Toplamda 8-9 kilo sebze sığar. Dilerseniz 2 adet alarak birlkte kullanabilirsiniz. Ürünün ayaklarında bulunan silikonlar sayesinde kayma yapmaz. Desenlerinin lak gold boya ile renklendirilmesi şık bir görüntü sağlar. Bu şık görüntü sayesinde ürün mutfağınıza güzel ve şık bir hava katar. Kitchen Life 2 katlı metal patates soğan kovası, sebzelik, patates soğan yorumları kısmından önceden ürünü satın alan ve kullanan müşterilerin paylaşımlarını okuyup inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol’da ürünü kolayca bularak hızlı şekilde sahip olabilirsiniz.