3
Waffle Makinesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Kiwi Ksm-2405w Waffle Makinesi

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi Ksm-2405w Waffle Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZEN ALIŞ VERİŞ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042243500235 Vergi Kimlik Numarası: 6860422435
    Bu ürün ONUR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapışmaz kaplamalı waffle plakalarıEmniyet kilitli kapak.Entegre soğuk sapTermostatlı ısınma ve kapanmaAşırı ısınmaya karşı koruma2 Güç gösterge ışıklarıYatay ve dikey depolama imkanıKayma önleyici ayaklar750W

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Waffle Kapasitesi 2
  • Plaka Materyali Döküm
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Kiwi 2405W Waffle Makinesi Elektrikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tatlıseverlerin hayatına Belçikalılar tarafından dahil edilen ve lezzetiyle dünyaya yayılan waffle, yapılışı pratik bir hamur tatlısıdır. Krem şanti ve çeşitli meyvelerle donatılarak görsel şölen sunan tatlının aslında sadece hamuru bile tek başına çok lezzetlidir. Bu hamur biraz fazla pişirilerek gofret gibi tüketilme özelliğine sahiptir. Kahvaltılarda waffle üzerine sürülen bal, reçel, tereyağı ve benzeri tatlar sofralarınıza keyifli alternatifler sunar. Evde yapımı Kiwi 2405 W elektrikli waffle makinesi Kiwi 2405 W ile çok pratik hale gelir. Waffle makinesiyle bu gözenekli hamur tatlısı haricinde birçok farklı yiyeceği keyifle pişirerek sofralarınıza sunum zarafeti katabilirsiniz. Izgaralarının kare tasarımıyla şekilli krepler yapabilmek için uygun olan Kiwi 2405 W elektrikli waffle aracılığı ile çocuklarınızın beğenerek tüketeceği sağlıklı yiyecekler pişirebilirsiniz.

  • Yapışmaz plakalar
  • Tutma aparatı
  • Kontrol ışıkları

Çok Beğenilen Kiwi 2405 W Waffle Makinesi Özellikleri

Çok Beğenilen Kiwi 2405 W Waffle Makinesi Özellikleri

Kiwi 2405 W elektrikli waffle makinesi paslanmaz ve yapışmaz kaplama plakalara sahiptir. Bu özelliği ile hazırlanan hamuru pratik şekilde pişirir ve pişirme bölmelerine yapışmadan kolayca makineden çıkmasını sağlar. Çift taraflı pişirme imkanı sunan bu plakalar ayrıca omlet ve krep gibi nefis kahvaltılıklar hazırlama fırsatı da sunar. Kiwi marka waffle makinesi ile ocakta evirip çevirmeden krep ya da omlet yapabilirsiniz. Bu özelliğiyle zamandan da kazandıran cihaz sayesinde kahvaltınız pişerken sofranızı kurabilirsiniz. Elektronik aletin el yakmayan özel tutma yerleri, pişirme esnasında yiyeceğinize baskı yaparak kalınlığını ayarlayabilmenizi sağlar. Termostat kontrollü gösterge ışıkları aracılığıyla pratik bir şekilde çalıştırıp kapatabileceğiniz Kiwi Waffle, cihazı, kısa sürede hazırlanan nefis yiyeceklere imza atar. Kaymaz lastik ayaklarıyla kullanışlı olan bu ürünü sofralarınıza şık sunumlar eklemek için kullanabilirsiniz.

Lezzetli Tarifler İçin Kiwi Elektrikli Waffle Makinesi

Lezzetli Tarifler İçin Kiwi Elektrikli Waffle Makinesi

Minimal ölçülere sahip olduğu için mutfağınızda çok yer kaplamadan, hayatınızı kolaylaştıracak ürünler arasında yer alan waffle makinesi, sunum zevkinize hitap edecek yiyecekler pişirmek için idealdir. Görselliği ön planda tutan pişirme şekliyle ön plana çıkan Kiwi 2405 waffle makinesi aracılığıyla farklı yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Özellikle çocukların yemekten kaçındığı gıdaları krep haline getirerek makinede pişirebilir, çeşitli soslarla süsleyerek servis edebilirsiniz. Waffle hamurunu biraz fazla kızartarak ürün üzerinden alır almaz şekil verebilirsiniz. Bir dondurma külahı haline getirdiğiniz waffle hamuru birkaç dakika içinde sertleşerek çıtır gofret kıvamını alır. Bu sayede çocuklarınıza sağlıklı bir atıştırmalık yapabilir veya içerisinde dondurma servis ederek misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Kiwi 2405 W elektrikli waffle makinesi kullananlar tarafından beğenilir ve güvenle önerilir. Tatlılarınızı ve kahvaltılarınızı yaratıcı şekilde süsleyebilmek için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Bütçenizle Dost Kiwi Elektrikli Waffle Makinesi Fiyatları

Bütçenizle Dost Kiwi Elektrikli Waffle Makinesi Fiyatları

Kahvaltıların güzel yanı bol çeşit içermesi ve doyurucu gıdalardan oluşmasıdır. Nefis tostlar ve mücverler eşliğinde bir kahvaltı için Kiwi KSM-2405 W waffle makinesinden yardım alabilirsiniz. Birkaç dakika içinde hazırlayacağınız patatesli veya elmalı mücverinizi, yapışmadan pişirecek olan ürüne koyarak harika kahvaltılıklar hazırlayabilirsiniz. Mücver gibi sıvı hazırlanan yiyecekleri tavada çevirmek yerine makinede pişirmek hem sağlıklı hem pratik bir yöntemdir. Ocak başında bekleyerek çevirme derdi olmadan lezzetli krepler ve mücverler yapabileceğiniz ürün ile mısır ekmeği gibi besleyici gıdalar da yapabilirsiniz. Kiwi 2405 W elektrikli waffle makinesi yorumları, ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmanızı sağlayarak karar vermenize yardımcı olur. Sağlıklı kızartmalar da yapabileceğiniz ürünü aynı zamanda minik ve pratik pizzalar için kullanabilirsiniz. Kiwi 2405 W elektrikli waffle makinesi fiyatları ve kampanyalar için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.