2
Elektronik Kahve Öğütücü kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Kiwi 4812 Otomatik Kahve Ve Baharat Öğütücü

569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi 4812 Otomatik Kahve Ve Baharat Öğütücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZEN ALIŞ VERİŞ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042243500235 Vergi Kimlik Numarası: 6860422435
    Bu ürün ONUR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50 gr kapasite paslanmaz çelik iç hazne ve bıçak kablo saklama haznesi güç 150 w

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Öğütme Ayarı 1-3
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kiwi 4812 Otomatik Kahve ve Baharat Öğütücü

Kiwi 4812 otomatik kahve ve baharat öğütücü 150 W beyaz oldukça kullanışlı bir mutfak alettir. Ürün, küçük boyutu sayesinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. Beyaz ve şık tasarımı ile öne çıkan cihaz, mutfak dekorasyonunuza kolaylıkla uyum sağlar. Bu makinenin gelişmiş bıçak sistemi ile pek çok tohumlu baharatı öğütebilirsiniz. Özellikle kahve çekirdeklerini bu ürün sayesinde evde kendiniz istediğiniz inceliğe getirmeniz mümkündür. Damak tadınıza uygun olan kahveleri Kiwi 4812 öğütücü sayesinde kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Bu elektronik cihaz yeni evlenen kişiler için oldukça iyi bir çeyiz seçeneğidir. Söz konusu mutfak aletini sevdiklerinizi mutlu edecek bir ev hediyesi vermek için de değerlendirebilirsiniz.

  • Hazne Kapasitesi: 50 gram
  • Bıçak Malzemesi: Paslanmaz Çelik
  • Renk: Beyaz

Kiwi 4812 Beyaz Kahve ve Baharat Öğütücünün Özellikleri

Kiwi 4812 Beyaz Kahve ve Baharat Öğütücünün Özellikleri

Kiwi 4812 150 W beyaz otomatik kahve ve baharat öğütücü pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Ürün 150 Watt gücünde motoru ile son derece yüksek bir performans sergiler. Makinenin silindir gövdesinin üst kısmında öğütme işleminin gerçekleştirildiği hazne bulunur. Bu hazne paslanmaz çeliktir. Tek seferde 50 gram kahve çekirdeğini bu haznenin içine koyarak makineyi çalıştırmak mümkündür. Cihazın kapağında özel emniyet anahtarı bulunur. Kapaktan gelen düşük bir ses sayesinde aparatın yerine tam olarak oturduğundan emin olabilirsiniz. Bu emniyet önlemi sayesinde cihaz çalışırken istenmeyen kazaların yaşanması engellenir. Öğütücünün gövdesinde bulunan büyük düğme aracılığıyla makineyi aktif hâle getirebilirsiniz. Ürünün düğmesine basılı tutarak istediğiniz incelikte kahve hazırlamanız mümkündür.

Kiwi 4812 150W Otomatik Kahve ve Baharat Öğütücü Ergonomik midir?

Kiwi 4812 150 W beyaz otomatik kahve ve baharat öğütücü ergonomik bir tasarıma sahiptir. Söz konusu makine, kolay kullanım imkânı tanır. Cihaz, makul boyutlardadır. Bu sayede depolama ve taşıma konusunda büyük bir rahatlık sağlar. Makinenin güç bağlantı kablosu için de ayrı bir kordon saklama bölmesi mevcuttur. Bu özellik sayesinde ürünü kullanmadığınız zamanlarda kablodan kaynaklı bir görüntü kirliliği meydana gelmez. Öğütücünün uzun kordonu sayesinde priz ile aranızda mesafe olduğu hâlde cihazı çalıştırmanız mümkün hâle gelir. Ürünün tek düğme ile kolay çalışma sistemi de pratiklik sunar. Dilerseniz Kiwi 4812 otomatik kahve ve baharat öğütücü 150 W beyaz yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünün ergonomik yapısı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Kiwi 4812 150W Otomatik Kahve ve Baharat Öğütücü Kaliteli midir?

Kiwi 4812 150 W beyaz otomatik kahve ve baharat öğütücü oldukça kalitelidir. Ürünün uzun yıllar sorunsuzca kullanılması mümkündür. Cihazın iç haznesi paslanmaz çeliktir. Makinenin bıçakları da aynı materyaldendir. Bu sayede cihazın sıkça kullanılan kısımlarının bozulma ihtimali azalır. Makinenin güç kablosunun özel saklama haznesi içerisinde korunması da kopma, bozulma sorunları ile karşılaşmanızı engeller. Öğütücünün motoru ise dayanıklı yapısı ile uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilir. Bu mutfak aletinin 2 yıllık garantisi de mevcuttur. Bu süre, ürün ambalajının açılması ile başlar. Cihazda beklenmeyen bir arıza durumu yaşandığında profesyonel desteğe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kullanıcı hatası olmayan tüm durumlar için marka tarafından onarım ve değişim hizmeti hızlı bir şekilde sunulur. Ürünün yanında gelen kullanım kılavuzunu okuyarak makineyi doğru biçimde çalıştırabilirsiniz. Bu sayede hem cihazdan daha fazla verim alırsınız hem de istenmeyen durumların önüne geçmiş olursunuz. Kiwi 4812 150 W beyaz otomatik kahve ve baharat öğütücüyü Trendyol güvencesiyle kolaylıkla satın alabilirsiniz.