2
Buharlı Dikey Ütü kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Kiwi 6450 Portatif Dikey Ütü Buharlı Kırışık Giderici Taşınabilir

929 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL

Ürün Bilgileri

Kiwi 6450 Portatif Dikey Ütü Buharlı Kırışık Giderici Taşınabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiwi buharlı ütü, üstün teknolojisi sayesinde kıyafete zarar vermeden kırışıkları giderir. Paslanmaz çelik tabanı kullanım ömrünü destekler.
  • Dikey buharlı ütü, askıdaki kıyafetleri ütüleme şansı verir.
  • Damlama önleme sistemi bulunan portatif ütü, çantanızda yer kaplamaz.
  • 1200 watt güce sahip olan Kiwi KSI 6450, giysideki kırışıkları giderir.
  • 260 ml su tankı kapasitesi bulunan Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütünün, buhar kilidi de mevcuttur.
  • Kiwi KSI 6450 portatif ütü, seyahatlere rahat bir şekilde götürülür.
  • Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü 1200w, 0.45 dakikada ısınır.
  • Şok buhar kazanlı ütü modelinde buhar tetiği özelliği bulunur. Temizliği için cihaz ile birlikte fırçası gönderilir.
  • Dakikada 18 gram sürekli buhar veren ütü, etkili bir deneyim vadeder.

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 200-300
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1200 - 1400
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi 6450 Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü

Dikey ütüler; kıyafetleri, perdeleri, koltukları, nevresimleri ve daha birçok tekstil ürününü zahmetsiz şekilde kırışıklıklardan kurtarır. Hafif ve pratik Kiwi dikey ütü, kırışıklıkları saniyeler içinde uzaklaştırır. Kırışan perdeleri ve nevresimleri çıkarma ihtiyacı duymadan yerinde ütüleme imkânı verir. Kiwi 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü, günlük giysileri pratik bir şekilde jilet gibi yapar. Askıda ütüleme imkânıyla dakikalar içinde dışarı çıkmak için hazırlanabilmenizi sağlar. Hafifliği sayesinde bilek ve kol ağrıları hissetmeden ütüleme işini kolaylaştırır. Geniş su haznesi ve yoğun buhar gücüyle zorlu kırışıklıkların bile rahatlıkla üstesinden gelir. Kiwi 6450 kırışık giderici buharlı ütü, kırışık görünümü ortadan kaldırırken mikrop ve bakterilerin de %99.9’unu öldürür.

  • 1200 Watt
  • 260 ml su kapasitesi
  • Dakikada 18 gram buhar çıkışı

Kiwi Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütünün Özellikleri

Kiwi Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütünün Özellikleri

Kiwi 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü, pratik kullanım özelliğiyle her kesimden ilgi görür. 1200 Watt gücüyle küçük boyutuna rağmen büyük işler başarır. Zaman ve güçten tasarruf ederek zorlu kırışıklıkları ortadan kaldırır. 45 saniye gibi kısa bir sürede ısınarak yüksek performans sunar. Kiwi KSI 6450 1200W portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü, 260 ml su haznesiyle uzun süreli kullanım olanağı sunar. Tutma kolunun hemen altında yer alan hazne, kolayca doldurulup boşaltılabilir. Ürün, tek ölçek suyla çok sayıda giysi ütüler. Tam kapasite suyla yaklaşık 2-3 kg ağırlığa sahip olur. Hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde temizlik ve düzen işlerini konforla buluşturur. Damlatma emniyetiyle olası kazaların ve çevre kirliliğinin önüne geçer. Yumuşak fırçalı başlığıyla giysileri tarayarak ütüler.

Kiwi 6450 Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütünün Kullanımı Nasıl?

Kiwi 6450 Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütünün Kullanımı Nasıl?

Kiwi 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü, güvenli ve pratik bir kullanım olanağı sunar. Dikey formu sayesinde masa kurma, giysileri düzeltme ve saatlerce ütüleme gibi dezavantajları ortadan kaldırır. Giysileri, nevresimleri, koltuk kılıflarını veya perdeleri yerinden çıkarmadan ütüleme imkânı verir. El anatomisine uygun ve dengeli gövde tasarımıyla ağırlık hissetmeden kullanılabilir. Kiwi 6450 dikey ütü, arkasında yer alan yeşil tuşla açılıp kapatılır. Açma tuşuna basıldıktan sonra buhar bölümünün arkasında uyarı ışığı yanar. Kırmızı LED ışık söndüğünde ütü kullanıma hazır hâle gelir. Kiwi dikey ütü, 45 saniye içinde ütüleme için ideal ısıya ulaşır. Tutma kolunun önünde yer alan yeşil tetiğe basılı tutarak buhar çıkışı sağlanır. Ütünün otomatik buhar özelliği, tetik üzerinde yer alan kilit butonundan ayarlanabilir.

Kiwi Portatif Buharlı Giderici Dikey Ütünün Buhar Gücü Nasıldır?

Kiwi Portatif Buharlı Giderici Dikey Ütünün Buhar Gücü Nasıldır?

Kiwi 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü, kısa sürede ısınması ve yüksek kapasitesiyle son derece kaliteli bir kullanım sunar. Yüksek buhar çıkışı sayesinde ekstra işleme gerek kalmadan giysileri askıda ütüler. Dakikada 18 gram buhar çıkışıyla tek geçişte kırışıklıkları uzaklaştırmaya yardımcı olur. Kilitleme düğmesi sayesinde buhar çıkışı kesintisiz hâle getirilebilir. Yüksek sıcaklıklara ulaşması sayesinde yalnızca ütüleme değil dezenfekte amacıyla da kullanılabilir. Koltuklar, perdeler, yataklar, araç içi döşemeler ve bebek arabaları, yüksek ısılı buharla mikrop ve bakterilerden arınır. Kiwi 6450 portatif dikey ütü, yüksek ısılı ve yoğun buhar çıkışına rağmen kireçlenmeye ve paslanmaya karşı da direnç gösterir. Paslanmaz çelik buhar plakası, uzun yıllar boyunca yüzey direncini korur. Dilerseniz Kiwi KSI 6450 1200W portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de tek elinizle tüm kırışıklıklara savaş açmak için Kiwi KSI 6450 portatif buharlı kırışık giderici dikey ütü ürününü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.