Kiwi Kaf-5515 Yağsız Fritöz

1.200 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.218,90 TL1.204,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.333 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.359 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.414 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kiwi Kaf-5515 Yağsız Fritöz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEY Ticaret Satıcı Ünvanı: MEHMET ERDEM YALÇINKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320402900
    Bu ürün MEY Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 80 ila 200 derece arasında ayarlanabilir sıcaklık.30 dakikalık zamanlayıcı ile analog kontrol.2.0L yemek sepeti hızlı hava sirkülasyon sistemi yiyecekleri daha hızlı kızartır ve enerji tasarrufu sağlarYağsız ve az yağlı kızartmanın sağlıklı yolu %80 Kızartma yemeklerini istediğiniz zaman izlemek için çift koruma devreleriBulaşık makinesinde yıkanabilir parçalarS/S 304 ısıtma elemanıAşırı ısınmaya karşı korumaKaymaz ayaklarSoğuk dokunuşlu muhafaza ve tutamakGüç kaynağı 220~240V 50/60Hz 1000W

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sıcaklık Kontrolü Var
  • Pişirme Kapasitesi 2-5 L
  • Zamanlayıcı Var
  • Özellik Hava
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
  • Tema / Stil Modern
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi Kaf 5515 Air Fryer Yağsız Fritöz Kızartma Makinesi 800 W

Kiwi markalı Air Fryer yağsız fritöz pek çok açıdan mutfak hayatınıza kolaylık sağlar. Kiwi KAF 5512 yağsız fritöz genellikle kızartma türü yemekler için kullanılır. Bu ürünün eşit ısı dağılım özelliği sayesinde yiyecekler eşit şekilde kızarır. Yemeğinizi fritöze koyduğunuz anda sürekli karıştırmaya gerek kalmadan rahatlıkla kızartma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kiwi KAF-5512 kullanarak hem kısa sürede hem de taze şekilde yiyeceklerinizi pişirme imkanı bulabilirsiniz. Bu fritöz sayesinde pek çok yemeği pratik bir şekilde aynı anda pişirebilirsiniz. Kiwi markasının bu modelini tercih ederek pişirme esnasında mutfak tezgahlarınızın temiz kalmasını da sağlayabilirsiniz. Damak tadınıza uygun yemekleri hızlı bir şekilde hazırlamak isterseniz, Air Fryer yağsız fritöz kızartma makinesini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Uzun süre sıcaklık kontrolü
  • Kısa sürede pratik pişme
  • Kolay temizleme özelliği

Pratik Kullanımı Olan Kiwi KAF 5512

Pratik Kullanımı Olan Kiwi KAF 5512

Bu ürün sayesinde az yağ ile veya hiç yağ kullanmadan fırın, ızgara ya da kızartma türü yemekleri rahatça yapabilirsiniz. Air Fryer yağsız fritöz makinesi taze veya donmuş ürün fark etmeksizin, aynı lezzette hızlı ve verimli pişirme kapasitesine sahiptir. Üründe bulunan 30 dakika zamanlayıcı ve uyarı sesi sayesinde mutfakta oldukça zaman kazanabilirsiniz. Kiwi KAF 5512 Air Fryer modelinde eşit ısı dağılım özelliği bulunur. Bu eşit dağılımı sağlamak için hava sistemi kullanılır. Bu sayede fritöze koyduğunuz birbirinden farklı yiyecekler eşit miktarda ve kısa sürede pişer. Yiyeceklerin böylece az kalorili olması sağlanır. Bu özellik, fritöz modelinin müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilme sebeplerindendir. Siz de Kiwi KAF 5512 kullanıcı yorumları kısmını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini görebilirsiniz. Sağladığı pratiklik ile ön plana çıkan bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Mutfaklara Kolaylık Katan Kiwi 5512 Yağsız Fritöz

Mutfaklara Kolaylık Katan Kiwi 5512 Yağsız Fritöz

Kiwi markasının Air Fryer yağsız fritöz modeli hem kullanımı esnasında hem de temizlik aşamasında kolaylıklara sahiptir. Kiwi KAF 5515 Air Fryer yağsız fritöz temizliği kullanım dışında, cihaz tamamen kuruyken yapılır. Üründe bulunan tüm aparatları çıkardıktan sonra yağ çözücü kullanarak kolaylıkla modeli temizleyebilirsiniz. Temizlik aşamasında cihazın çizilme ihtimaline karşı tel veya sünger kullanmamanız gerekir. Kiwi KAF 5515 Air Fryer yağsız fritöz kızartma makinesi 800 W 2 litre pişirme kapasitesine sahiptir. Kullanımı oldukça pratik bu ürünü tercih ederek sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Air Fryer fritöz dışarıya ısı geçişi yapmaz. Bu ürünü kullanarak yemeğinizi 1 saatlik bir süreye kadar cihaz içerisinde sıcak tutabilirsiniz. Son derece besleyici ve lezzetli yiyecekler hazırlamak isterseniz, Kiwi Air Fryer fritözü gönül rahatlığıyla mutfağınızda kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Kiwi KAF 5512 Air Fryer

Avantajlı Fiyatlarla Kiwi KAF 5512 Air Fryer

Kiwi markasının yağsız fritözünü tercih ederek yemeklerinizin besleyici, sağlıklı ve lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün haznesinin çıkarılabilmesi ve parçalarının kolayca yıkanabilmesi mutfakta işinizi oldukça kolaylaştırır. Kiwi 5512 yağsız fritöz ile damak tadınıza uygun yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Kızartma yapacağınız zaman fritöze koyduğunuz yiyecek miktarına göre yağ eklemeniz gerekir. Böylece az yağ ile israf olmadan kızartma yapabilirsiniz. Air Fryer yağsız fritöz içinde tuttuğu sabit sıcaklık sayesinde yiyeceklerin aynı oranda pişmesini sağlar. Sıcaklık kontrolünü maksimum seviyede tutan bu ürün, yiyeceklerde dağılma ve bozulma gibi olumsuz durumların önüne geçer. Siz de Kiwi KAF 5512 yağsız fritöz yorumları kısmını inceleyerek ürünü satın alan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Mutfağınıza şıklık ve rahatlık katan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.