Kiwi Kcm 7510 Bej Elektrikli Cezve

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kiwi Kcm 7510 Bej Elektrikli Cezve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DE-KA Satıcı Ünvanı: SELİM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1907645516400019 Vergi Kimlik Numarası: 2390649594
    Bu ürün DE-KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiwi Kcm 7510 Bej Elektrikli Cezve

Ürün Özellikleri

  • Taşma Emniyeti Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 5 Fincan
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Materyal Metal
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sesli İkaz Yok
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Bej
  • Model Türk Kahve Makineleri & Cezveler
Geri Bildirim Ver

Kiwi 26012320002 KCM 7510 Elektrikli Bej Cezve

Kiwi KCM 7510 bej elektrikli cezve 1000W, dış görünüşü ve teknik donanımıyla kullanıcıların ilgisini çeker. Türk kahvesi makinesi olarak dizayn edilen ürün, paslanmaz gizli rezistansı ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli bir kullanım sergiler. Hızlı ısıtma özelliğinin yanında basit ve sade tasarımıyla kolay bir kullanım sunan Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezve, geniş kapasitesi ile kalabalık gruplara yönelik servisleri kolayca hazırlamanızı sağlar. Kompakt tasarımı ve geniş iç hacmi ile büyük avantaj sağlayan model, kısa sürede mutfaktaki fonksiyonel yardımcılarınızdan biri olur.

  • Kapasite: 330 ml, 5 fincan
  • Güç: 1000 W
  • Özellik: Soğuk dış yüzey

Kiwi KCM 7510 1000W Bej Elektrikli Cezvenin Özellikleri

Kiwi KCM 7510 1000W Bej Elektrikli Cezvenin Özellikleri

Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezve, teknik özellikleri sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Hızlı kaynatma fonksiyonu olan ürün, 1000 W gücünde çalışır. Kısa sürede bol köpüklü Türk kahvesi yapmaya imkân verir. Kiwi 7510 elektrikli cezve, çift katmanlı tasarımıyla da kalitesini ortaya koyar. Ürünün güvenli soğuk dış yüzeyi, sıcak suyun kaplamayı ısıtmasını önler ve elle temasında size zarar vermesinin önüne geçer. Bu sayede ürün, kahve yaparken veya su ısıtırken tehlikeli durumların oluşmasını önler. Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezve, 2 yıl garanti süresine sahiptir. Bu süre boyunca üründe herhangi bir sorun oluşması hâlinde teknik destek alabilirsiniz. Ürünün garanti kapsamında olması uzun süreli kullanımı mümkün hâle getirir.

Kiwi KCM 7510 1000W Elektrikli Cezvenin Fincan Kapasitesi Nedir?

Kiwi KCM 7510 1000W Elektrikli Cezvenin Fincan Kapasitesi Nedir?

Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezve, birden fazla kişiye servis yapmayı kolaylaştırır. Ürünün iç haznesi 330 ml kadar sıvı alır. Bu miktar, yaklaşık olarak 4-5 fincan kahveye tekabül eder. Yüksek fincan kapasitesi cezvenin kalabalık aileler tarafından tercih edilmesini sağlar. Misafir gruplarını ağırlarken tek seferde birden fazla fincan kahve hazırlamayı mümkün hâle getirir. Tek başına yaşayan bireyler ve çekirdek aileler için de ideal bir seçimdir. İki kişilik kahveyi birkaç dakika içinde hazırlayan Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezve bu özelliğiyle farklı kullanıcıların beklentilerini karşılayabileceğini gösterir. Küçük ebatlara ve basit bir çalışma şekline sahip olan bu cezve modelini iş yerlerinde de tercih edebilirsiniz. Özellikle misafirlerinize kahve sunumu yapmak için ideal olan ürün, hızlı bir şekilde içeceğinizi pişirir.

Kiwi KCM 7510 1000W Bej Elektrikli Cezve Ergonomik midir?

Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezve, teknik donanımıyla ve tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Bu sayede kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Geniş haznesi kalabalık grupları kolayca ağırlamayı mümkün kıldığı için ergonomik bulunur. Tasarım açısından da beklentileri karşılayan Kiwi KCM 7510 1000 W bej elektrikli cezvenin kulpu ele rahatça oturur ve alttan hafif eğimli tasarımı ile kolay kavranır. Tutma kısmının hemen üstüne yerleştirilen açma kapama düğmesi parmakların kolay ulaşabileceği mesafede konumlanır. Kiwi KCM 7510 elektrikli cezve, çalışırken sarsılamaz. Zemine tam oturan yuvarlak tabanı, olası kazaların önüne geçer. Ayrıca oldukça pratik bir şekilde temizlenen cezve modeli, suyla çalkalanarak bir sonraki kullanım için hazır hâle getirilebilir. Dilerseniz Kiwi KCM 7510 bej elektrikli cezve 1000W yorumlarını inceleyerek kullanıcıların deneyimleri ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Bu kullanışlı ve kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.