Kiwi Kj 1935 Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi

1.649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kiwi Kj 1935 Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandalin Küçük Ev Aletleri Satıcı Ünvanı: HALİL ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3440399253
    Bu ürün Mandalin Küçük Ev Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katı meyve sıkacağı, plastik gövdeli ve hafif bir ağırlığa sahip olduğu için tezgah üstü alanlarda az yer kaplar. Daha az titreşim sağlayarak işlem sırasında gürültü çıkarmaz.
  • Kiwi katı meyve sıkacağı, kaymaz ayaklara sahip olup, öne ve arkaya ilerleme yapmaz.
  • Pratik meyve sıkacağı, yenilenen teknoloji ile yavaş sıkım özelliği sayesinde tüm meyve ve sebze çeşitlerinin sıkımında maksimum oranda verim alınmasını sağlar. Vitamin ve proteinlerin değerlerini koruyarak sağlıklı meyve ve sebze suları elde eder.
  • Elektrikli meyve sıkacağı, açma kapama düğmesi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar.
  • Meyve sıkacağı makinesi, ters çalışma özelliği sayesinde en sert meyve ve sebze ürünlerinin suyu çıkarılabilir.
  • Yavaş sıkım katı meyve sıkacağı, daha az köpüklü ve daha pürüzsüz bir kıvam oluşturur.
  • Mutfak robotu meyve sıkacağı, paslanmaz çelik filtresi ile uzun ömürlü kullanıma olanak tanır. Ayrıca damlamasız sistem sayesinde temiz kullanımı ön planda tutar.
  • Presli meyve sıkacağı, 550 ML posa ve 700 ML sürahi kapasitesiyle geniş hazne pratikliği kazandırır.
  • Kolay temizlenen katı meyve sıkacağı aparatları söküp takılabilir şekilde tasarlanır. Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir.
  • Kiwi KJ 1935, sürekli yenilenen teknolojisi ve 200 Watt motor gücü ile yüksek performans gösterip enerji tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Model Katı Meyve Sıkacağı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kiwi Kj 1935 Yavaş Sıkım Meyve ve Sebze Presi

Tükettiğimiz meyveler ve sebzeler sağlığımız için birer vitamin deposudur. Vitamin ve mineral bakımından zengin besinler, enerji takviyesinin yanı sıra bağışıklık sistemini desteklemeye de yardımcıdır. Meyvelerin ve sebzelerin düzenli tüketimi önemli olmasına karşın gün içerisinde her besini yemek mümkün değildir. Bu nedenle vitamin takviyesi sağlamada büyük rol oynayan meyve ve sebze suları önem kazanır. Kiwi yavaş sıkım katı meyve sıkacağı besinlerin değerli özlerini su hâline getirmeyi başarır. Gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz her an düğmesine basıp çalıştırabilirsiniz. Cihaz, insan sağlığına zararı olmayan özel malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede en sevdiğiniz meyve sularını gönül rahatlığı ile hazırlayabilirsiniz.

  • Renk: Beyaz
  • Güç: 200 W
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

Kiwi Kj Yavaş Sıkım Meyve Sebze Presinin Özellikleri Neler?

Kiwi Kj Yavaş Sıkım Meyve Sebze Presinin Özellikleri Neler?

Kiwi yavaş sıkım meyve sebze presi, kullanışlı ve kaliteli özelliklerle donatılmıştır. Yavaş sıkım katı meyve sıkacağı düşük hızda çalışır. Bu sayede meyvelerin ve sebzelerin içerisinde bulunan enzimlerin korunmasına yardımcı olur. 200 watt gücünde motora sahip ürün, birçok meyvenin ve sebzenin suyunu besin değerlerini yok etmeden sıkmayı başarır. Ters çalışma özelliği sayesinde en sert gıdaların bile suyunu sıkar. Kiwi yavaş sıkım meyve sebze presi beyaz rengiyle her mutfak dekoruna uyum sağlar. Ürün, 600 ml meyve suyu ve 550 ml posa haznesine sahiptir. Cihazın parçalarını bulaşık makinesinde güvenle yıkayabilirsiniz. AC motor teknolojisiyle üretilen meyve ve sebze presi bu sayede daha az titreşim yayar. 35 dB ses düzeyine sahiptir. Sessiz bir kullanım sunan ürün, mutfaklardaki yerini uzun yıllar boyunca korur.

Kiwi Kj Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Kullanışlı mıdır?

Kiwi Kj Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Kullanışlı mıdır?

Kiwi yavaş sıkım meyve sebze presi pratik bir kullanım sunmak üzere geliştirilmiştir. Meyve ve sebze sıkacağının ağız bölgesi damlatmaz bir sisteme sahiptir. Böylece besinlerin suyunu sıkarken etrafın kirlenmesi ihtimalini ortadan kaldırır. Sıvı çıkış tıpası ile bardak değiştirirken meyve ve sebze sularının tazeliğini koruyabilirsiniz. Pratik bir açma kapatma tuşu sayesinde dilediğiniz an cihazı kolayca çalıştırabilirsiniz. Kiwi yavaş sıkım meyve sebze presinin ayakları zemine tam tutuş sağlar. Gıdaları sıkarken titreşim ile zeminden kaymaz. Böylece ürüne dar alanlarda bile güvenle yer verebilirsiniz. Meyvelerin ve sebzelerin suyunu sıktıktan sonra ürünün parçalarını temizlemek oldukça kolaydır. Dayanıklı malzemeleri bulaşık makinesinde yıkayarak maksimum hijyene ulaşabilirsiniz.

Kiwi Kj 1935 Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Kaliteli mi?

Kiwi Kj 1935 Yavaş Sıkım Meyve Ve Sebze Presi Kaliteli mi?

Kiwi Kj-1935 katı meyve sıkacağı yorumlarıyla kalitesini belgeleyen bir üründür. “Bpa Free” özelliği sayesinde meyve ve sebze özlerinin besin değerlerini kaybetmeden tüketilmesine yardımcı olur. Katı meyve sıkacağının üretiminde paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır. Darbeye ve paslanmaya karşı ekstra dayanıklı malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Ürünün katı gıdaları güvenle sıkabilmesi için ters çalışma fonksiyonu bulunur. Katı besinleri hazneye yerleştirdikten sonra ters çalışma fonksiyonunu başlatmanız yeterlidir. Geri kalan tüm işi Kiwi yavaş sıkım meyve sebze presi sizin için halleder. Kiwi Kj 1935 yorumlarda teknolojisiyle öne çıkmış bir üründür. Yavaş sıkım teknolojisiyle geliştirilmiş cihaz, sebzelerden ve meyvelerden %97 oranında yararlanarak yüksek verim sunar. Katı meyve sıkacağı gıdaların değerli özlerine zarar vermez. Böylece minimum köpükle donatılmış eşsiz meyve ve sebze suları elde edebilirsiniz. Kiwi tarafından üretilen Kj 1935 katı meyve sıkacağını Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Siparişiniz kısa süre içinde belirttiğiniz adrese teslim edilir.