Kiwi Ksc4211 Buharlı Temizleyici

4.995 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kiwi Ksc4211 Buharlı Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: butikAli Satıcı Ünvanı: ALİ ERDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3617820924200001 Vergi Kimlik Numarası: 3460183800
    Bu ürün butikAli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiwi ksc4211 buharlı temizleyici basınç: 3 bar. Hacim: 350ml . Sürekli buhar:28g/dak. Güç kablosu: 3 m. Isıya dayanıklı gövde. Emniyet kilitli kapak. Güçgösterge ışıkları. Esnek hortum . huni ölçü kabı. güç:1050w

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kiwi Ksc4211 Buharlı Temizleyici ile Doğru Temizlik

Temizlik için kullanılan çok sayıda alet bulunmaktadır. Ev ve diğer alanların temizliklerine önem veren kullanıcılar tarafından tercih edilen çok sayıda farklı alet bulunmasına karşın gelişen teknoloji üretimi yapılan temizlik aletlerinin de kendi aralarında değişiklik göstermesine neden olmaktadır. Pek çok kişi tarafından tercih edilen aletler özellikleri ile değişiklik gösterdiği gibi boyutları ve tasarımları ile de çeşitlilik sunabilmektedir. Buharlı temizlik makineleri zeminlerde kullanılabildiği gibi daha minimal tasarımlar farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan buharlı temizleyiciler tasarımlarıyla çeşitlilik sunduğu gibi buhar gücü ve su haznesi kapasiteleri ile de değişiklik gösteren tasarımlara sahip olabilmektedir. Kiwi ksc 4211 marka tarafından yapılan üretimler arasında önemli bir yere sahiptir. Pek çok kişinin tercihleri arasında yer alan buharlı temizleyici minimal boyutları sayesinde geniş temizlik alanı sunarken fiyatları ile de tercih edilen aletler arasında yer almaktadır.

  • Minimal tasarım
  • Yüksek buhar gücü
  • Uygun fiyat

Kiwi Tarihçe ve Elektrikli Ev Aletleri

Kiwi Tarihçe ve Elektrikli Ev Aletleri

Türkiye’nin İstanbul şehrinde kurulan Kiwi, elektrikli ev aletleri üretimiyle adından söz ettiren markalardan bir tanesidir. Pek çok kişinin tercihleri arasında yer alan marka ürün çeşitliliği ve kalitesi ile yüksek satış oranları yakalarken geniş ürün çeşitliliği ile de dikkat çekmektedir. Üretimler arasında moplardan, elektrikli ızgaralara, çoklu pişiricilerden, buharlı aletlere kadar çok sayıda ürün bulunmaktadır. Üretimlerini genişleten marka aynı ürün içerisinde bile farklı renk seçeneklerine sahip olarak farklı tarzlara sahip olan kullanıcılara ulaşmayı amaçlamaktadır. Türkiye’de tanınan markalardan birisi olan Kiwi, çok köklü bir marka olmamasına karşın kalitesi ile dünyanın pek çok ülkesinde de satışlarını arttırmaktadır. Kiwi ksc 4211 buharlı temizleyici markanın son dönemlerde pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerinden bir tanesidir. Minimal boyutları ile dikkat çeken ürün geniş kullanım alanları sayesinde herkese hitap edebilmektedir. Mop veya süpürgelerin ulaşması zor olan bölgelere rahatlıkla girebilen ürün kullanıcıların tercihlerinden bir tanesidir.

Kiwi Ksc 4211 Buharlı Temizleyici Özellikleri

Kiwi Ksc 4211 Buharlı Temizleyici Özellikleri

Kiwi ksc 4211 buharlı temizleyici özellikleri pek çok konuda değişiklik göstermektedir. Marka tarafından yapılan üretimler kablolu ve kablosuz kullanıma izin verirken çok sayıda aparata sahip olması nedeniyle de geniş kullanım alanı vadetmektedir. Markanın satışa sunduğu ürün yanında birçok aparat ile gelmektedir. Girmesi zor bölgeler için son derece ince uçlara sahip olan aparatlar bulunabildiği gibi daha geniş alanların temizlenebilmesi için daha kalın uçlar bulunabilmektedir. Kiwi ksc 4211 buharlı temizleyici içeriği birden fazla parçadan oluşması nedeniyle dikkat çekmektedir. Genel kalitesi ile adından söz ettiren ürün 350 mililitrelik depoya sahiptir. 3 bar buhar püskürtmesi yapabilen ürün ısıya dayanıklı gövdeye sahiptir. Esnek hortumuna ek olarak güç gösterge ışıkları ile de dikkat çeken ürün 1050W güç tüketmektedir. kiwi ksc 4211 buharlı temizleyici kullanımı son derece basit olan ürün içerisine eklenen suyun ısınması ve buhar elde edilebilmesi için bir süre beklenmelidir.

Kiwi Ksc 4211 Buharlı Temizleyici Yorumları

Kiwi Ksc 4211 Buharlı Temizleyici Yorumları

Kiwi ksc 4211 buharlı temizleyici yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilmektedir. Genel olarak yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notları pek çok kişinin dikkatini çekmektedir. Olumlu yorum ve yüksek değerlendirme notları ürünün satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından referans kabul edilmektedir. Kiwi ksc 4211 buharlı temizleyici kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında buhar püskürtme kapasitesi başta olmak üzere kullanım, tasarım, model ve diğer özellikler hakkında çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Öte yandan fiyatları ile de çok sayıda yorumlanan alet adından söz ettirmektedir. KİWİ-KSC4211 kodu ile ürünü kolaylıkla aratabilirsiniz.