Kiwi 6482 Buharlı Kırışık Giderici Profesyonel

4.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kiwi 6482 Buharlı Kırışık Giderici Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozyol Satıcı Ünvanı: ÖMER BOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1820697516
    Bu ürün Bozyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiwi buharlı ütü dakika da ortalama 38g kadar aktif buhar çıkışı sağlar. Sürekli buhar veren model, kıyafetlerde dokuyu bozmadan işlem yapmanızı destekler.
  • Kiwi buhar kazanlı ütü 1500 ml su haznesine sahiptir. Bu nedenle ütü yaparken sürekli su takviyesi yapmanıza gerek kalmadan pratik bir kullanım deneyimi sunar.
  • Kiwi ütü güç kaynağına takıldığı andan itibaren ortalama 45 saniye içerisinde ısınır ve kullanıma hazır hale gelir.
  • Buharlı düzleştirici model,1580 W gücündedir.
  • Kiwi KSI-6482 ütü tabanı paslanmaz çelik malzemeden üretildiği için uzun ömürlü ve dayanıklıdır.
  • Kiwi KSI-6482 profesyonel buhar kazanlı dikey ütü ile tek seferde birden fazla parçayı ütüleyebilirsiniz.
  • Kiwi profesyonel buhar kazanlı dikey ütü KSI-6482 aktif buhar salınımı sayesinde kıyafetlerdeki kırışıklığı iz bırakmadan hızlıca giderir.

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 0-100
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1600 - 1800
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kiwi Profesyonel Buharlı Kırışık Giderici KSI-6482

Şıklığın ve düzenin bir göstergesi olarak kıyafetlerin kırışıksız olmasına özen gösterilir. Kiwi Profesyonel buharlı kırışık giderici bu açıdan büyük beğeni toplar. Ayarlanabilir güçlü buhar çıkışı, her türlü kumaş türünde kullanım rahatlığı sağlar. Farklı kumaşlara farklı yoğunlukta uygulama yapabilirsiniz. Ürün, 1580 W güce ve 1.5 litrelik su kapasitesine sahiptir. Yüksek su hacmi ile ütüleme boyunca kesilmeyen, yoğun buhar üretir. Fazla yer kaplamayan tasarımıyla rahat bir şekilde kıyafetlerinizin kırışıklıklarını giderebilirsiniz. Ürünün ısınma hızı yüksek olduğu için Kiwi buhar kırışıklık giderici KSI-6440 kullanırken uzun süreli beklemenize gerek yoktur. Bu ürünün içerisinde yer alan aparatlar, ütü işlemini rahat gerçekleştirmeniz için tasarlanır. Ürünün askısı olması, buharın farklı açılardan püskürtülmesine olanak verdiğinden oldukça sevilen bir özelliktir.

  • 45 saniyede kullanıma hazır
  • Güçlü buhar çıkışı
  • Çok amaçlı aksesuarlar

Üstün Kiwi Profesyonel Buharlı Kırışık Giderici Özellikleri

Üstün Kiwi Profesyonel Buharlı Kırışık Giderici Özellikleri

Kiwi buharlı kırışık giderici profesyonel bir ütü deneyimi vadeder. Kolay taşınabilir olma özelliği ve ürün içerisinde yer alan aksesuarları ile her türlü tekstil ürününüzü rahatlıkla kırışıklardan kurtarabilirsiniz. Dakikada 38 gram buhar çıkışı sağlayan Kiwi Profesyonel buharlı kırışık giderici size zaman tasarrufu sağlar. Paslanmaz çelik ve demir materyalden üretilen aksamlar oldukça dayanıklıdır. Su haznesi üzerinde bulunan açma kapama güç düğmesi pratik kullanım sağlar. Kumaş askısı ve kanca, işlem esnasında size hareket özgürlüğü verir. Kürk gibi kıyafetler için özel bir fırça bulunur. Ellerinizi yüksek ısıdaki buhara karşı koruyan eldivenler konfor sağlar. Ek olarak ürünün taşıyıcısı teleskopik çubuk, istenen yüksekliğe göre ayarlanır. Buhar gücünün çabuk ve etkin şekilde kullanımını temel alan bu tasarım, aynı zamanda pratikliği ile ütü yapmayı keyifli hale getirir.

Kiwi Profesyonel Buharlı Kırışık Giderici Avantajları

Kiwi Profesyonel Buharlı Kırışık Giderici Avantajları

Evde veya iş yerinizde her çeşit kumaşı ütülemek ve kırışıksız bir görünüme kavuşturmak için KSI-6482 oldukça verimli bir seçenektir. Askısı sayesinde istediğiniz şekil ve kısma buhar uygulama seçeneğinin olması size hareket kabiliyeti verir. Kiwi kırışık giderici 45 saniye içerisinde işlem yapacak ısıya ulaşır. Bu da zaman ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. D tipi demir fırça ve paslanmaz çelikten yapılan teleskopik çubuk, malzeme açısından dayanıklılığın ön planda olduğunu gösterir. Ütüleme boyunca devamlı ve yoğun bir şekilde buhar elde edilmesine olanak veren geniş kapasiteli su tankı da bir diğer avantajdır. Çok sayıda kıyafeti ekstra su takviyesi yapmadan rahatlıkla ütüleyebilirsiniz. Bakterilerin %99.9’unu yok eden sıcak buhar, eşya ve mobilyalara da uygulanıp hem sizin hem de çocuklarınızın sağlığını korumada kullanılabilecek bir dezenfeksiyon imkanı sunar.

Uygun Kiwi Buhar Kırışıklık Giderici KSI-6440 Fiyatı

Uygun Kiwi Buhar Kırışıklık Giderici KSI-6440 Fiyatı

Kiwi buhar kırışıklık giderici KSI-6440 fiyatı ürünün tüm artıları ve avantajları göz önüne alınarak değerlendirilir. Kiwi KSI-6482 buharlı kırışık giderici yorumlar incelendiğinde müşterilerin ürüne yönelik memnuniyetleri rahatlıkla gözlemlenebilir. Ürünün yer kaplamaması, askı ve kanca gibi tutacak aksesuarlara sahip olması, hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelmesi ilk etapta öne çıkar. Bunlar dışında geniş su haznesinden gelen buharın yoğun ve ayarlanabilir bir güçle uygulanabilmesi, ürünün kullanışlılığını artırır. Ürüne dahil olan aksesuarlar size farklı kullanım seçenekleri yaratır. Modelin tüm kısımları yüksek kalite malzemeden imal edildiğinden uzun süre bu ürünü kullanabilirsiniz. Kırışıklıklar kadar bakterileri de yok etmesiyle bilinen buhar teknolojisi, evinizin hijyenini sağlamada da kullanılabilir. Konforlu kullanım ve dayanıklılığı temel alarak geliştirilen bu buharlı kırışık gidericiyi Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.