Kiwi Yoğurt Makinesi 1 Lt

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kiwi Yoğurt Makinesi 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Original Marketing Satıcı Ünvanı: ACARİA KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0004112548200001 Vergi Kimlik Numarası: 0041125482
    Bu ürün Original Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğurt makinesi 1 litre kapasitelidir. Küçük tasarımı ile mutfağınızın her köşesinde kolayca kullanıp muhafaza edebilirsiniz.
  • Yoğurt ve peynir yapma makinesi ön kısmında yer alan gösterge ile kullanımı kolaylaştırır. Gösterge lambalı olup açma ve kapama düğmesine bastığınız zaman çalışma durumunu analiz etmenize yardımcı olur.
  • Elektrikli yoğurt makinesi otomatik termostata sahiptir. Sahip olduğu otomatik PTC termostatlı ısıtıcı sayesinde hızlıca çalışır konuma gelir.
  • Süzme yoğurt yapma makinesi kullanımı kolaylaştıran yoğurt kabına sahiptir.
  • Yoğurt yapma makinesi haznesi şeffaf kapağa sahip olduğu için kolayca kavranan kulpu ile kullanım deneyimini daha kolay hale getirir. Ayrıca şeffaf kapak olduğu için yoğurdun mayalanma süresini takip etmenizi de kolaylaştırır.
  • 1 litre kapasitesi ile kapaklı tasımı sütün steril bir ortamda mayalanarak yoğurt olmasına olanak sağlar. Yoğurdun mayalama süresi kullanıcının talebine göre belirlenebilir.
  • Otomatik termostat sistemi ile ısınır ve çalışır. Bu da hızlı ısınmayla beraber elektrik tasarrufu etmenize yardımcı olur.
  • Uzun soluklu kullanım deneyimi vadeder. Aktif kullanıma rağmen malzeme yapısının kalitesi sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • BPA içermeyen yapısı ile çevre dostudur. Aynı zamanda sağlığa zararlı maddeler de içermez.
  • Şeffaf kapak üzerinden takip ederek istediğiniz kıvama gelip gelmediğini kontrol edebilmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 0-2 L
Geri Bildirim Ver

Kiwi 1 L Nose Pore Strip Yoğurt Makinesi

Evde yoğurt mayalamak isteyenler, teknoloji ile birlikte gelişen makinelerden faydalanır. Kiwi yoğurt makinesi, 1 litrelik kapasitesi ile hızlı sonuç almayı sağlar. Basit çalışma şekli ile yoğurt mayalamak için uygun ortam sıcaklığını sağlayan bu ürün, farklı şartlarda tam kıvamında yoğurtlar yapmanızı kolaylaştırır. Özellikle dış hava koşullarının olumsuz etkisinden bağımsız hareket etmeye imkân veren Kiwi 1 lt beyaz yoğurt makinesi kullanıcılara birçok açıdan avantaj sağlar. Kullanımı zahmetsiz ve pratik olan cihaz ile evinizde sağlıklı gıdalar tüketmek mümkün hâle gelir.

  • Kapasite: 1 litre
  • Kavanoz Sayısı: 1
  • Garanti Süresi: 2 yıl

Kiwi 1 lt Beyaz Yoğurt Makinesinin Özellikleri

Kiwi 1 lt Beyaz Yoğurt Makinesinin Özellikleri

Kiwi yoğurt makinesi 1 lt beyaz renklidir. Kutu içeriğinde makineyle birlikte gönderilen yoğurt haznesi bulunur. Haznenin şeffaf renkli, kolay kavranan kulplu bir kapağı vardır. Bu kısmın içinde 1 adet yoğurt kabı yer alır. Şeffaf kapak sayesinde yoğurdun mayalanma sürecini takıp etmek kolaylaşır. Yoğurt makinesinin ön kısmında gösterge lambalı bir açma kapama düğmesi bulunur. Bu kısım, kullanımı kolaylaştırır. 20 W enerjiyle çalışan cihaz, tasarruf sağlar. Kiwi 1 lt beyaz yoğurt makinesi, otomatik termostatlı PTC ısıtıcısı ile çalışır. PTC, makinenin ısınması için gerekli olan ön bekleme süresini ortadan kaldıran bir teknolojidir. Hassas sıcaklık kontrolü sağlayan makine prize takıldığında çalışmaya başlar. BPA içermeyen bu ürün aynı zamanda çevre dostudur. Bu sayede insan sağlığına zarar vermeyen cihazın mayalama kabı ve kapağı bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Kiwi 1 lt Beyaz Yoğurt Makinesi Nasıl Kullanılır?

Kiwi yoğurt makinesi 1 lt beyaz, sütün steril bir ortamda mayalanmasını sağlar. Her yana eşit ısı dağılımı yaparak çalışan cihazı kullanmak için prize takmanız yeterlidir. Kullanılacak süt, eli yakmayacak ısıya getirilir ve makinenin yoğurt mayalama kabına aktarılır. Sütü aktif hâle getirmek için tercihe göre probiyotik maya ya da yoğurt kullanılır. Kaptaki maddeler homojen bir kıvam alana kadar karıştırılır. Bu aşamada yoğurt kabı, Kiwi 1 lt beyaz yoğurt makinesinin içine yerleştirilir. Yoğurdun kıvamı ile ilgili beklentiler kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bu nedenle kapağı kapatıldıktan sonra tercihe göre süt, 5-7 saat aralığında mayalanmaya bırakılabilir. Süre dolduğunda kap hazneden çıkartılır ve Kiwi 1 lt beyaz yoğurt makinesinin kapağı ile örtülür. Hazırlanan yoğurdun 1 gün bekledikten sonra tüketilmesi tavsiye edilir.

Kiwi 1 lt Beyaz Yoğurt Makinesi Ergonomik midir?

1 lt haznesi olan bu cihaz kolay taşınabilir bir formdadır. Kiwi 1 lt beyaz yoğurt makinesini kullanmak istediğinizde mutfak tezgâhına koyabilirsiniz. İşiniz sona erdiğinde cihazı mutfağınızın istediğiniz bir başka alanında muhafaza edebilirsiniz. Az yer kaplayan bir ürün, ergonomik yapısıyla birlikte 4 kişilik yoğurt yapmaya elverişlidir. Sağlıklı ürünler ile beslenen bebeklere yoğurt hazırlamak için uygundur. Pratik çalışma şekli açısından da oldukça ergonomik bulunan Kiwi 1 lt beyaz yoğurt makinesi, özel haznesiyle ekstra bir kap kullanım sorununu ortadan kaldırır. Şık tasarıma sahip olan bu cihaz, dekoratif olarak da ortam ile bütünlük sağlar. Sık yoğurt tüketilen ev ve küçük iş yerlerinde görünür bir yerde kullanıma hazır tutulabilir. Dilerseniz, Kiwi yoğurt makinesi 1 lt beyaz yorumlarına göz atabilirsiniz. Daha önce ürünü satın alanların görüşlerini okuyarak fikir edinmeniz mümkündür. Bu ergonomik yoğurt yapma makinesini Trendyol'dan hemen sipariş edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.