Genel Markalar Klgk1512 Profesyonel Çift Yüzeyli Gönye Testere 1900 Watt 254 Mm

13.115 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.105,99 TL
5.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.699,64 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.845 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Klgk1512 Profesyonel Çift Yüzeyli Gönye Testere 1900 Watt 254 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toolsmarketim Satıcı Ünvanı: ÖZKARDEŞLER MAKİNA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699000634600014 Vergi Kimlik Numarası: 6990006346
    Bu ürün toolsmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksüz hızı 4700 dev/dk
  • Bıçak çapı 250mm
  • Bıçak göbek çapı 30mm
  • Zıvana kapasitesi 48°
  • Maksimum kesme 0° - 0° 55 x 125 mm
  • Maksimum kesme 0° - 45° 55 x 80 mm
  • Maksimum kesme 45° - 0° 45 x 80 mm
  • Tepsi ve gönye kesme özellikli çift yüzeyli gönye testere
  • Çapraz kesim kapasitesini arttırmak için raylı mekanizma
  • Toz emme bağlantısı ve toz torbası
  • Üstün kalite alüminyum işleme taban
  • Ağırlık : 20 kg

Ürün Özellikleri

  • Tip Gönye Kesme
  • Güç 1900 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Klpro Klgk1512 1900 watt 254 mm Profesyonel Çift Yüzeyli Gönye Testere

Gönye testere; metal, alüminyum, ahşap ve plastik gibi ürünleri kesmeye yarayan bir alettir. KLPRO KLGK1512 1900 watt 254 mm profesyonel çift yüzeyli gönye testere KLGK1512 ile hassas kesimlerinizi gerçekleştirme imkanını kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu ürün, materyalleri her açıdan kolay bir şekilde kesmenize yarar. KLPRO KLGK1512 1900 watt 254 mm profesyonel çift yüzeyli gönye testere kullananlar açısından birçok fonksiyonel özelliğe de sahiptir. Bu model, aynı zamanda toz emme özelliğine sahip olduğundan müşterilere kolay ve pratik bir kullanım alanı yaratır. Uygun çalışma ortamını bu ürün sayesinde bulabilirsiniz. KLPRO 254 mm profesyonel çift yüzeyli gönye testere kesme makinesi, bıçak ucuna göre ayarlama imkanı sunar. Ürünü güven içinde kullanabilirsiniz. Dilerseniz model ile alakalı detayları da inceleyebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Çift yüzeyli
  • Kaliteli materyal

KLPRO KLGK1512 1900 Watt Gönye Testere Özellikleri

KLPRO KLGK1512 1900 Watt Gönye Testere Özellikleri

KLPRO KLGK1512 1900 watt 254 mm profesyonel çift yüzeyli gönye testere, kullanımı son derece basit bir modeldir. Sabit olan kesiciyi keseceğiniz materyalin üzerinde eliniz ile hareket ettirmeniz yeterli olur. Hareketli kesme makinesini kesilecek olan malzemenin üzerine indirmeniz ile kesme işlemi başlar. Ürün ile son derece profesyonel işlemler gerçekleştirebilirsiniz. KLPRO KLGK1512 1900 watt gönye testere yüksük hızı oldukça güçlüdür. Dakikada 4700 devir özelliğine sahiptir. İşinizi her anlamda kolaylaştıracak bu ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. KLPRO KLGK1512 1900 watt güce sahiptir. Aynı zamanda çift taraflı bir yüzeyi de vardır. Çapraz kesim kapasitesini maksimum düzeye çıkarmak için raylı bir mekanizması bulunur. Son derece etkili toz atma çıkışı ile havadan gelebilecek partikülleri de en aza indirmeye fayda sağlar. KLPRO gönye testereyi güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

Profesyonel Çift Yüzeyli KL Gönye Testere Avantajları

Profesyonel Çift Yüzeyli KL Gönye Testere Avantajları

KL gönye testere, yüksek torklu motor gücü sayesinde müşterilere büyük avantaj sunar. Yüksek motor gücü ile birbirinden farklı malzemelerin kesimi için dayanıklılık ve güç sağlar. Çift yüzeyli gönye testere, ayarlanabilir paslanmaz çelik gönye ile birlikte aletin çalışma süresi boyunca onu korur. Bu sayede modelin kullanımı uzun yıllar mümkündür. Ürün, maksimum güvenliğe de sahiptir. Bu özelliği ile müşterilerin sağlığını ve güvenliğini de güvence altına alır. Bu durum ise otomatik olarak geri çekilen bıçak muhafazası sayesinde mümkün olur. Toz emme bağlantısı ve toz torbası sayesinde pratik bir kullanıma sahiptir. Profesyonel kullanıma uygundur. Böylece müşteriler büyük avantaj sahibi olur. Cihaz, alüminyum işleme tabana sahiptir. Ağırlık olarak ideal kullanımı vardır. Geniş yer kaplamayan özelliktedir. İçerisinde birbirinden farklı bıçak, itme çubuğu, alyan anahtarı gibi materyallerle işlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Güçlü Profesyonel Çift Yüzeyli Testere Fiyatları ve Yorumları

Güçlü Profesyonel Çift Yüzeyli Testere Fiyatları ve Yorumları

KLPRO KLGK1512 1900 watt 254 mm profesyonel çift yüzeyli gönye testere fiyatları; modelin özelliklerine, avantajlarına ve gücüne göre şekil alır. Modelin satışa sunulduğu rakam farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. 1900 watt gücü, işlenmiş malzemeyi de sıkışma yapmadan keser. Bu özellik, ürün konusunda karar vermenize yardımcı olur. Gönye kesme makinesinde fren ve sağlam yay sistemi bulunur. İşinizi kolaylaştıran bu ürünü pratik ve kolay bir şekilde kullanabilmeniz mümkündür. Kolay kavrama ve rahat tutuş konforu ile pek çok kişiden tam not alır. Ayrıca kolay taşıma için ikinci bir tutma koluna da sahiptir. KLPRO KLGK1512 1900 watt 254 mm profesyonel çift yüzeyli gönye testere yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyerek model konusunda detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla beğeni kazanan bu ürünü kısa süre içerisinde satın alabilirsiniz.