KLPRO Klp100lb 1100watt Hidrofor

9.999,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KLPRO Klp100lb 1100watt Hidrofor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TERRA STORE Satıcı Ünvanı: ANTALYA TERRA TASARIM MİMARİ PROJE UYGULAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070098671900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700986719
    Bu ürün TERRA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kl pro hidrofor Kl pro klp100lb 1100watt hidrofor Teknik bilgiler Kl pro klp100lb1100 watt Hidrofor
  • Konut, villa vs gibi evsel su ihtiyacı olan yerlerde, tarımsal uygulamalarda, bahçelerde, küçük endüstriyel uygulamalarda kullanabilirsiniz.
  • Motor gücü: 1100 watt,
  • Maksimum su akış hızı: 3,6m³/saat,
  • Maksimum su basma yüksekliği: 48m,
  • Çıkış bağlantısı: 1” / 1,
  • Maksimum su emme derinliği: 8m,
  • Ağırlık: 22,2 kg.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bahçe Hidroforları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Klpro Klp100Lb 1100 Watt Hidrofor

KLPRO hidrofor, suyu yüksek alanlara taşıyan bir su pompası sistemidir. Ürünü basınçlı su ihtiyacının olduğu yerlerde kullanabilirsiniz. Suyun yetişmediği yüksek binalar, villa tipi yerler, işletme gibi farklı mekanlarda bu ürünü tercih ederek işlerinizde kolaylık sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda tarımsal uygulamalar ve bahçe gibi küçük endüstriyel yerlerde de ürünü kullanabilirsiniz. Az olan şebeke suyu basıncını KLPRO KLP100LB 1100watt hidrofor sayesinde hızlı bir şekilde artırabilirsiniz. Bu sayede suya rahatça erişim imkanı elde edebilirsiniz. KLPRO 1100watt kapasiteli hidrofor çalışma esnasında elektrik enerjisine ihtiyaç duyar. Kullanacağınız ortama uygun seçim yapmanız üründen alacağınız verimi oldukça artırır. Ana şebeke hattına bağlanan bu cihaz, olası su kesintilerinde susuz kalma olayının önüne geçer. Siz de bu ürünü tercih ederek günlük hayatınıza kolaylık katabilirsiniz.

  • 1100 watt yüksek kapasite
  • Hızlı ve güvenli
  • Yüksek performans

KLPRO Hidrofor Özellikleri

KLPRO Hidrofor Özellikleri

KLPRO 1100watt hidrofor şebeke su basıncının yetersiz olduğu durumlarda suyun basıncını artırır. Kesinti olduğu zamanlarda su ihtiyacını giderir. Hidrofor saatte 3.6 m³ akış hızına sahiptir. Bu yüksek hız sayesinde suyun basıncı hızlı ve kolay bir şekilde artar. KLPRO KLP100LB 1100watt hidrofor KLP100LB suyun kesintide olduğu alanlarda otomatik olarak devreye girer. Aynı zamanda bu ürün, basınç yükseldiği anda da otomatik olarak devreye girerek hava dengesini mümkün olduğunca korur. Hidroforu doğru ve güvenli bir şekilde konumlandırdığınız takdirde yüksek verim elde edebilirsiniz. KLPRO 1100watt hidrofor üzerinde manometre bulunur. Bu manometre, var olan hava basıncını ölçer. Bu cihazdan faydalanarak basınç oranı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. KLPRO 1100watt hidroforun yüksek donanım özellikleri sayesinde kusursuz bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Dikkat Çeken KLPRO KLP100LB 1100 Watt Hidrofor

Dikkat Çeken KLPRO KLP100LB 1100 Watt Hidrofor

KLPRO 1100watt hidrofor herhangi bir ek ayara ihtiyaç duymadan kurulduğu yerde otomatik çalışır. Bu ürünün pompa kısmında hidromat adı verilen bir cihaz bulunur. Hidrofordaki hidromat sayesinde koku oluşumu büyük ölçüde azalır. Büyük sanayi tesislerinde, yüksek konutlarda KLPRO 1100watt hidrofor kullanarak rutubet oluşumunu mümkün olduğunca engelleyebilirsiniz. KLPRO markasının bu hidrofor çeşidinin maksimum su emme derinliği 8 metredir. Bu yüksek derinlik sayesinde müşterilere sürekli kullanım avantajı sağlar. Ayrıca 48 metre su basma yüksekliği de ürünün avantajlarından biridir. Sahip olduğu bu avantajlar ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de yüksek performansa sahip bu ürünü satın alarak kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. KLPRO KLP100LB 1100watt hidrofor kullananlar ürünle ilgili memnuniyetini dile getirir. Yüksek fonksiyonel özellikleri bulunan bu ürünü satın alarak hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırabilirsiniz.

Avantajlı KLPRO Hidrofor Fiyatı

Avantajlı KLPRO Hidrofor Fiyatı

Su kaynağı bakımından sıkıntı yaşanılan yapılarda KLPRO 1100watt hidrofor kullanımı sorunu mümkün olduğunca azaltır. Su kesilmesi durumunda dahi hidrofordan su akımı devam eder. Gereken su ihtiyacı bu sistem ile güvenli ve kolay bir şekilde elde edilir. Kullanım avantajları bakımından oldukça sık tercih edilen bu ürünün fiyatı da özelliklerine göre belirlenir. KLPRO KLP100LB 1100watt hidrofor fiyatları her bütçeye hitap eden bir şekilde satışa sunulur. Siz de bu ürünü satın alarak yüksek verim ve konfor elde edebilirsiniz. Ürünü tercih eden müşterilerin yaptığı değerlendirmeleri online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. KLPRO KLP100LB 1100watt hidrofor yorumları kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi de olabilirsiniz. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun KLPRO 1100watt hidroforu rahatlıkla ve güvenle satın alabilirsiniz.