KLPRO Klpm2601 850 W 3,2j Profesyonel Sds-plus Kırıcı Delici

2.987 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.975,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.182,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.355 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KLPRO Klpm2601 850 W 3,2j Profesyonel Sds-plus Kırıcı Delici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sanayimarketim Satıcı Ünvanı: AHMETLER RULMAN ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010169140900001 Vergi Kimlik Numarası: 0101691409
    Bu ürün sanayimarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klpro KLPM2601 850 W 3,2J Profesyonel SDS-Plus Kırıcı Delici

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 8,5 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver

KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici Sds Plus 850watt 3,2j

Bir yaşam alanında zaman zaman meydana gelen aşınma ve yıpranmayı ortadan kaldırmanın tek yolu tadilat yaptırmaktır. Onarım ve tadilatlar sırasında bazı malzemelerin kırılması veya sökülmesi gerekebilir. Bu işlemler hem zor hem de zaman alıcıdır. Bu gibi durumlarda bir kırıcı delici ürünü ile işlerinizi kısa sürede kolayca yönetebilirsiniz. Kırıcı delici matkap beton ve mermer gibi en sağlam materyalleri bile kolayca delebilecek kadar güçlüdür. Daha ağır işlerde kullanılan bu ürün ile onarım ve ayarlamalar sırasında zamandan ve enerjiden tasarruf etme imkanına sahipsiniz. Elektrikle çalışan bu el aleti, enerji ihtiyaçlarını doğrudan prizden karşılayabilirsiniz. Bu özellikleriyle ihtiyaç duyulan her alanda mükemmel bir performans sunar. Onarım ve tadilat sırasında işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Tamir ve yenileme işlerinde mermer, fayans, beton gibi sert malzemeleri delmek için profesyonel bir kırıcı delici gereklidir. TYC00171406261 darbe fonksiyonu sayesinde sert yüzeylerde dahi rahatlıkla kullanılabilir.

  • Yüksek Performanslı
  • Uzun Ömürlü
  • Güçlü Delme Kuvveti

Güçlü Motora Sahip KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici

Güçlü Motora Sahip KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici

Bu profesyonel kırıcı delici model, herkesin kullandığı el matkaplarının yanı sıra son derece güçlü motorlara sahiptir. Elektrikli aletin ucu da onarım ve ayar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede arzu edilen her yüzeyde güvenle kullanılabilmektedir. En sert yüzeyleri kolaylıkla parçalayabilmektedir. Bu ürün fayans ve tezgah gibi yüzeyleri kırmak amacıyla da kullanılmaktadır. Birçok kullanım şekli vardır. Evlerimiz, işyerlerimiz gibi yaşam ve çalışma alanlarında gündelik faaliyetlerimizde montaj, onarım ve ayar gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Bu işlemlerde birden fazla el aleti gereklidir. Bu ürün delme veya kırma gibi amaçlarla kullanılmaktadır. Ürün hem kırma hem de delme işlemlerini gerçekleştirir. Klpro klpm2601 profesyonel kırıcı delici sds plus 850watt 3,2j, iki temel işlevi bulunur. Bunlardan ilki delme işlevidir. Bu cihaz, daha önce açılmış olan deliği kırmak veya genişletmek istemeniz durumunda kullanılır. Bu işlem kırıcı başlığı ile yapılır.

KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici Özellikleri

KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici Özellikleri

Kırıcı delici ürünü özel olarak geliştirilmiştir. Bu cihaz istenilen aktivite için uygun koşullarda kullanımı kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir. Farklı kalınlık ve uzunluklarda farklı uç türleri vardır. Beton, ahşap veya demiri delmek veya kırmak için farklı işlevleri de vardır. El aletlerini satın alırken göz önünde bulundurulması gereken birkaç şey vardır. İlk olarak delme ve kırma işlemini gerçekleştirirken çalışmasını sağlayan motor ve piston ve benzeri cihazlar bulunmaktadır. Kapasite seçenekleri ürün tercihine göre değişiklik göstermektedir. Seçim, motor gücünün yanı sıra ek işlev ve donanıma göre yapılabilir. Bu özellikler ürünün kolay ve uzun ömürlü kullanımını sağlar. Klpro klpm2601 profesyonel kırıcı delici sds plus 850watt 3,2j özellikleri kullanıcıların isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmesi sayesinde pek çok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici Fiyatı ve Yorumları

KLPRO Klpm2601 Profesyonel Kırıcı Delici Fiyatı ve Yorumları

Profesyonel veya amatör kullanıma uygun bir modeldir. Profesyonel ürün kırıcı delici gibi özelliklere sahiptir. Bu ürün daha az güç gerektirmesine rağmen güçlü bir motora sahiptir. Ömrünün diğer aletlere göre daha uzun olacağı beklentisi ile imal edilmektedir. Bu özellikler ve donanımlar ürünün fiyat aralığını belirlemektedir. Beton ve duvarlarda; Pratik ve zahmetsiz darbe, keski, delme, kırma gibi işlemlere olanak sağlayan bu model, sadece güçlü vuruşları ile değil ergonomik yapıları ile de tercih edilmektedir. Aynı zamanda Klpro klpm2601 profesyonel kırıcı delici sds plus 850watt 3,2j içeriği oldukça kaliteli ve dayanıklı materyallerden oluşmasından dolayı uzun süreler kullanım sunar. Bunun yanı sıra Klpro klpm2601 profesyonel kırıcı delici sds plus 850watt 3,2j yorumları ve fiyatı için Trendyol'a göz atabilirsiniz.