KLPRO Kl Pro Sirkülasyon Pompası 100watt Klpsp25-6

1.355 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KLPRO Kl Pro Sirkülasyon Pompası 100watt Klpsp25-6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepsimarkali Satıcı Ünvanı: YILDIRIM ELEKTRİK ENDÜSTRİ-YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0960007808200011 Vergi Kimlik Numarası: 9600078082
    Bu ürün hepsimarkali tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kl Pro Sirkülasyon Pompası Kl Pro KLPSP25-6 100Watt Sirkülasyon Pompası Teknik Bilgiler Kl Pro KLPSP25-6 Profesyonel Sirkülasyon Pompası
  • Motor gücü: 100 Watt,
  • Devir hızı: 2850 dev/dak.
  • Maksimum su akış hızı: 3,6m³ /saat.
  • Maksimum su basma yüksekliği: 6m,
  • Çıkış bağlantısı: 1,5' / 1,5',
  • Ağırlığı: 3,5 Kg.

Ürün Özellikleri

  • Tip Santrifüj Pompalar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KLPRO Klpsp256 100watt Sirkülasyon Pompa

Sirkülasyon pompası, sistemdeki sıvının düzgün olarak akışına imkan tanıyan mekanizmaya verilen isimdir. Kapalı devre çalışan ısıtma ve soğutma mekanizmalarında sıvıların sirkülasyonu için bu ürünler büyük önem taşımaktadır. Genellikle sıvının eşit şekilde akmasına yardımcı olur. Isıtma düzeneklerinde kazan içerisindeki yüksek ısılı sıvıyı dengeli bir şekilde ekzotermik cihazlara aktarır. Sirkülasyon pompası, ısıtma cihazlarının faydalı performansının belirlenmesinde etkilidir. Isıtmayı düzenleyen bu sistem, sıcak suyun bir uçtan diğer uca bir şekilde iletilmesini sağlayabilir. Bu üniteler sıcak su sirkülasyonu için tercih edilen pompa tipine sahiptir. Bu sistemin gelişmesiyle beraber modern su ısıtma mekanizmalarında artış gözlemlenmektedir. Klpro klpsp256 100watt sirkülasyon pompa sayesinde daha düşük sıcaklıklarda çok daha yüksek verim elde edilebilmektedir. Neredeyse her yerde kullanılabilen KLPSP25-6 kodu ile rahatlıkla aratabileceğiniz bu sirkülasyon pompasını tercih edebilirsiniz.

  • Sıvı İsrafını Önleyici
  • Yüksek Performanslı
  • Kaliteli Malzeme

KLPRO Klpsp256 100watt Sirkülasyon Pompa Özellikleri

Sirkülasyon pompası, sirkülasyon sıvısının sistem içinde ilerlemesini sağlayan bir üründür. Kazan içerisinde ısınan sıvının ısı dağılımını sağlayan cihazlara ulaşabilmesi için oluşan rezistansların azaltılmasına büyük ölçüde yardımcı olur. Birçok avantajı bulunan sirkülasyon pompası kombi, akvaryum, yüzme havuzu gibi alanlarda kullanılabilir. Ayrıca Klpro klpsp256 100watt sirkülasyon pompa özellikleri, su israfını önlemek için büyük bir yardımcıdır. Su israfını önlemek ve bütçesinden tasarruf etmek isteyenler için idealdir. Bu cihazın en büyük avantajı, her zaman yanınızda sıcak su bulundurmanız ve bu nedenle sıvı israf etmeden temin edilebilmesidir. Sirkülasyon pompası düzenli biçimde ayarlanmalıdır. Bu cihaz performansından ödün vermeden kaliteli bir şekilde çalışmaya devam eder. Bu cihazları kuracağınız alan yeniyse ise öncelikle içini temizlemelisiniz. Ayrıca Klpro klpsp256 100watt sirkülasyon pompa kullanımı öncesinde ısıya dayanıklı, darbelere dayanıklı contalar kullanmalı ve iyi bir şekilde sabitlenmesini sağlamalısınız.

KLPRO Klpsp256 100watt Sirkülasyon Pompa İçeriği

Cihaz üzerindeki ok yönünün kombiye doğru olduğundan emin olabilirsiniz. Daha sonra makine üzerindeki yüksek akımlara uygun bir kart ile ürünün devrelerini koruyabilirsiniz. Ardından önerilen pompa derecesini ayarlayabilirsiniz. Elektriği topraklanmış bir ortama kurmak da önemlidir. Cihaz soğutma sistemlerinde kullanılıyorsa artık donma ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. Sistemi izole edebilir ve su birikmesini önlemek için bir drenaj deliği oluşturabilir. Drenaj pompasıyla su basması önlenebilir. Ayrıca kaynar su ve buhar gibi farklı sıvılar da sistemde gerekli ısıyı transfer edebilir. Bundan dolayı ürün seçiminde akış hızı ve basınç seviyesine dikkat edilmelidir. Akış hızı, bir alanı ısıtmak için bir tesisatta dolaşmak için ne kadar su gerektiğini belirleyen bir ölçektir. Klpro klpsp256 100watt sirkülasyon pompa içeriği sayesinde istediğiniz akış hızına sahip olabilir ve kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

KLPRO Klpsp256 100watt Sirkülasyon Pompa Yorumları ve Fiyatı

Bu ürünün havasını almadan önce radyatörleri, valf bağlantılarını, bağlantı parçalarını ve tapaları kontrol etmek gerekir. Test sırasında gevşek hissediyorsanız, sıkmanız gerekir. Isıtma ve soğutma tesisatlarında sıklıkla karşılaşılan problemler arasında bir kısımda eşit olmayan ısıtma vardır ve diğerlerine göre çok daha düşük verim verir. Ayrıca radyatörlerin içinde gürültüye neden olur. Bunun nedeni, su ve havanın yakından ilişkili olmasıdır. Isıtma elemanlarına ilk su akışı sağlandığı zaman boruların içerisindeki hava kaçamaz ve boruların içinde hapsolur. Bu nedenle sıcak su borudan tam olarak geçmez ve radyatörün bazı bölümlerinde tam performans göstermez. Klpro klpsp256 100watt sirkülasyon pompa kullananlar havalandırmayı kapatmalı ve suyun dışarı çıkmasına izin vermeli. Bunların yanı sıra güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden Klpro klpsp256 100watt sirkülasyon pompa yorumları ve fiyatına göz atabilirsiniz.