7
Pena kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Knc Picks Kutulu Burning Sun Standart Üçgen Boynuz Pena 2mm

800 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Knc Picks Kutulu Burning Sun Standart Üçgen Boynuz Pena 2mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KncPicks Satıcı Ünvanı: YUSUF EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290822871
    Bu ürün KncPicks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knc Picks ile efekt pedalı kullanmadan gitar tonunuzu değiştirebileceksiniz! El yapımı üretilen penalarımız tamamen doğal materyallerden yapılır. Gitarınız ile yeni bir deneyim yaşamaya hazır olun! Boynuz materyalinin doğal yapısından dolayı pena üzerindeki renk geçişleri ve penanın rengi değişebilmektedir. Bu sebeple siyah, beyaz, sarı ve kahve gibi farklı farklı renklerde gelmesi mümkündür. Her seferinde farklı bi görünüme sahip olur. Parmak izi gibi düşünülebilir çünkü bu özelliği penayı gerçek anlamda eşsiz kılar. Buffalo boynuzu seratin içerir. Ses yapısı: Parmağınızla çalıyormuşsunuz gibi sıcak sesler verir. ÖnerilenGitar Türü: Klasik, Akustik, Bass, Elektro, Jazz Akustik, Klasik:1.5mm Elektro, Jazz:2mm Elektro, Bass:2.5mm Ürün kalınlığı kullanıcı deneyimine bağlı olarak değişmektedir.
Geri Bildirim Ver