Genel Markalar Knıpex 0302180 Kombıne Pense

950 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.167,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.216,68 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Knıpex 0302180 Kombıne Pense

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arpakçı Store Satıcı Ünvanı: ARPAKÇI YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454008047200015 Vergi Kimlik Numarası: 4540080472
    Bu ürün Arpakçı Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knipex 0302180 kombine pense kalın izole 180 mm nedir? El ile tutmanın zor olduğu uygulamalarda sıkma,ve bükme işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz , hem günlük hem de profesyonel kullanımlara uygun pratik bir el aletidir. Knipex 0302180 kombine pense kalın izole 180 mm kullanımı Tamiratçılık, tesisatçılık alanlarında, mobilyacılıkta ve montajlama işlerinde, servislerde, bir çok sektöre hitaben atölyelerde, makina ve techizat işlerinde ve ayrıca bu makinaların yapım onarım uygulamalarında, elektrik elektronik alanında, ayrıca günlük ev kullanımlarında rahatlıkla tercih edilir ve başarı sonuçlar vermektedir. Knipex 0302180 kombine pense kalın izole 180 mm dikkat çeken özellikleri Ediksiyon ile sertleştirilmiş hassas ağıza sahip olması karakteristik bir kullanım ve başarılı bir sonuç sağlar.
  • Kalın izole malzemeli özel dizayn edilmiş sapları tutuş gücünü maksimize eder ve rahat bir kullanım sağlamaktadır.
  • Yüksek kalite çelikten üretilmiştir.
  • Her özelliği ile size türevlerine nazaran büyük kolaylıklar sunan bu tasarım 24 ay (2yıl) garantiye sahiptir.
  • Sahip olduğu kaliteli ve pratik kullanımı dolayısıyla profesyonel kullanıcıların özellikle tercih ettiği bir üründür.
  • Hem profesyonel hem de günlük kullanımlar için birebir uygundur.
  • Knipex 0302180 kombine pense kalın izole 180 mm teknik özellikleri Uzunluk : 180 mm Kafa : Polisaj Sap: Kalın izole Ağırlık : 260 gr
Geri Bildirim Ver

Knipex Kombine Pense Kalın İzole 180 mm 0302180

İşlenen parçayı elle tutmanın mümkün olmadığı durumlarda parçayı tutabilecek alete pense denmektedir. Tutma fonksiyonuna ek olarak sıkma, bükme, kesme gibi işlemler pense ile de yapılabilmektedir. Ayrıca, bu pensenin çenesinin altında bir keski bulunmaktadır. Bu keskiyle parçalama işlemleri ya da kablo soyma işlemleri yapılabilmektedir. Knipex kombine pense, her evde veya işyerinde alet dolaplarımızda olmazsa olmaz bir ürün olup, evde veya işyerinde yaptığımız tamirat ve tadilat işlemlerinde bizlere yardımcı olmaktadır. Pek çok faaliyet alanında çok çeşitli işleri kolaylaştırmak için yıllar içinde çeşitli pense türleri ortaya çıkmıştır. Bu nedenle penseler tüm farklı ebat ve şekillerde üretilmektedir. 302180 koduna sahip olan bu pense girilemeyen dar alanlarda gerekli tutma, kenetleme ve bükme işini sağlar. İnce alanlara nüfuz etmek için özel olarak tasarlanmış olan bu pense, daha az sıkma kuvvetine gerek duyar.

  • Kolay Kullanım
  • Rahat Tutuş
  • Kalın ve İzole Sap

Knipex Kombine Kalın İzole Pense İçeriği

Knipex Kombine Kalın İzole Pense İçeriği

Pense, tam tutma ve bükme işlevlerine sahiptir. Genellikle cıvataları, yuvarlak ve düz parçaları sıkabilmek ya da bükmek için kullanılmaktadır. Çene, preslenecek malzemeye göre genişliği ayarlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle ideal genişliğe ayarlanarak sıkılabilir. Sıkıştırılacak ve sıkıca sabitlenecek şekilde tasarlanmıştır. Bu pense özellikle sıhhi tesisat işlerinde yaygın olarak kullanılır. Knipex kombine pense kalın izole 180 mm kullanımı özel olarak tasarlanmıştır. Bu yüzden doğru penseyi seçmek çok önemlidir. Pensenin hangi amaçla kullanılacağını dikkatlice belirlemek gerekir. Kullanılacak boyutunun yanı sıra nerede ve ne amaçla kullanılacağının da belirtilmesi faydalı olacaktır. İdeal olan ölçü ve fonksiyona sahip olan Knipex kombine pense kalın izole 180 mm içeriği kaliteli ve dayanıklı malzemelerden oluşmaktadır.>

Knipex Kombine Kalın İzole Pense Yorumları

Knipex Kombine Kalın İzole Pense Yorumları

Teknik bir alet olan pense, doğru malzemelerle doğru şekilde üretilmezlerse kullanımı çok zor olabilir ya da ömürleri kısalabilir. Bu nedenle penseler kaliteli çelikten üretildiği ve sağlam bir görünüme sahip olması kullanım açısından daha faydalıdır. Pense hepimizin ihtiyacı olan hayati el aletleridir. Bu nedenle bu marka kaliteli materyallerden pense üretmektedir. Bu pense hem kullanım kolaylığı hem de uzun ömür açısından ideal bir seçenektir. Bakım ya da yenileme çalışmalarında tercih edilen el aletleri büyük önem taşımaktadır. Pense, el aletleri arasında kullanışlılığıyla öne çıkmaktadır. Bu el aleti nesneyi tutmak, germek ya da bükmek için tasarlanmıştır. Çeşitli esnaflarda kullanımı ile dikkat çeken Knipex kombine pense 180 mm kolay çalışma sistemine sahiptir. Knipex kombine pense kalın izole 180 mm yorumları üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atabilirsiniz.

Knipex Kombine Kalın İzole Pense Fiyatı

Knipex Kombine Kalın İzole Pense Fiyatı

Sapından tutulan bu alet, uygulanan güçle orantılı olarak çalışmaktadır. Bunun sayesinde elinizle veya parmaklarınızla yapamayacağınız sıkma ve esnetme işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca elde tutması zor olan nesneleri tutması rahat hale gelir. Ayrıca temel işlerinizi halledebilmenizi sağlayan bu pense boyutu ile de dikkat çekiyor. Ürün taşıması ve saklaması kolay olup, alternatiflere göre üretilmiştir. Pense ağzındaki çentik yapısı cismin kaymasına engel olur. Knipex kombine pense kalın izole 180 mm fiyatı ise her bütçeye uygun olarak piyasada yerini almaktadır. Uygun bütçesiyle dikkatleri üzerine çeken bu ürün aynı zamanda işlevselliği ile de beğeni toplamaktadır. Her alanda kullanım sunan bu pense ile işlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Knipex kombine pense kalın izole 180 mm kullananlar üründen oldukça memnun kalmaktadır. Bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve sahip olabilirsiniz.