KNK SenturkAuto Renault 19 Europa Uyumlu Paspas 3D Oto Paspas Kaymaz Dayanıklı Taban Şaft üstülü

798 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KNK SenturkAuto Renault 19 Europa Uyumlu Paspas 3D Oto Paspas Kaymaz Dayanıklı Taban Şaft üstülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şentürk Oto Satıcı Ünvanı: HAKAN ŞENTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2964454479400019 Vergi Kimlik Numarası: 8090098853
    Bu ürün Şentürk Oto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Binek Oto Modellerine Uyumlu Havuzlu Paspas 3D Havuzlu Oto Paspas Mars Paspas Görseldekiyle birebir aynı üründür. Tüm binek araçlara uyumlu standart kalıptır. Gerekli görüldüğünde kesme kanallarından kesilerek aracınıza uygun hale getirilebilir. Paspas Pu+Pvc malzemeden üretilmiş olup koku yapmayan doğa dostu geri dönüştürülebilen hammaddeden imal edilmiştir.Aşınmaya dayanıklı hammadde sayesinde uzun süre delinmeden kullanabilirsiniz.Ürün piyasadaki diğer havuzlu paspasların aksine ince olmadığı için delinmez ve ayak altında toplanmaz kalın ve ağır bir paspastır.Kauçuk içermediği için koku yapmaz. Paspasın yaklaşık 4 cm yüksekliğindeki duvarları kir ve pisliği içinde tutarak aracınızın halısını her türlü su, kar, çamur, toz ve topraktan korur. Yıkanarak kolayca temizlenir. Alerjik ve kanserojen madde içermez. Ürün Çin malı olmayıp %100 yerli imalattır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault 19
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver