Knmaster Ts-300 Tds Metre Termometreli Su Kalite Ölçer Pil+kılıf

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Knmaster Ts-300 Tds Metre Termometreli Su Kalite Ölçer Pil+kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaan Elektronik Satıcı Ünvanı: KAAN BATIBEKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1347846221800017 Vergi Kimlik Numarası: 1500492355
    Bu ürün Kaan Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knmaster TS-300 TDS Metre Termometreli Su Kalite Ölçüm Cihazı · Cep tipi ve taşınabilir TDS metre ile suyunuzun kalitesini anlık olarak kolayca ölçebilirsiniz. · TDS (Total Dissolved Solids) Toplam Çözünmüş Madde: Su içinde çözünmüş halde bulunan ve basit filtrasyon yöntemleri ile tutulamayan mineralleri, katyonları, anyonları, ağır metal iyonlarını ve az miktarda organik maddeleri içerir. · TDS cihazı suda bir analiz yapmaz. Sadece su içindeki çözünmüş maddelerin değerini gösterir. · TDS Metre ile suyun ppm olarak değerlerini en doğru ve kolay bir şekilde rahatça ölçebilir, cihazınızı güvenle kullanabilirsiniz. · Termometre özelliği ile suyun saflığını ölçebildiğiniz gibi sıcaklığını da ölçebilirsiniz. · Mevsim değişiklikleri, suyun sıcaklığı, suyun içinde bulunduğu materyaller vs. suyun değerini az da olsa etkileyebilir. · Sağlığımız açısından içme suyunun kalitesi oldukça önemlidir. Kişisel kontrolünüzü yapmayı ihmal etmeyin. Nasıl kullanılır: · 1.Lütfen kullanmadan önce elektrot kovanını fişten çekin. · 2. Düğmeye basın, elektrotu çözünürlüğe yerleştirin. · 3. İşlemin bitiğini düşündüğünüzde HOLD düğmesine basın ve okumak için çözeltiden çıkarın. · 4. Okuduktan sonra sayacı kapatın, elektrotu kılıfı çıkarmadan önce silerek temizleyin. Not: · 1. Elektrotu temiz tutun, elektrot koruyucu kılıfını kapatın, kullanmadığınız zaman pilleri içinde tutmayın. · 2. TDS 0 ~ 9 saf su gösterir, 10 ~ 60 Dağ kaynak suyu, maden suyu, 60 ~ 100 arıtılmış su, 100 ~ 300 su akar, 300'den fazla kirli su bulunur. Teknik Özellikler: · TDS ölçüm aralığı: 0-9999 ppm(Ölçülen değer 999 ppm değerini aştığında, lütfen ekran değerini x10 yapın) · Sıcaklık ölçüm aralığı: 0-99 °C · Hassasiyet: 1 ppm
  • 0,1 °C/°F · Hata payı: +/- 2% · Dijital Kalibrasyon Ürün Özellikleri: · Ağırlığı: 42,5g · Malzeme: Yüksek kaliteli plastik · Boyut: 15 x 3 x 2cm · Marka: Knmaster Paket İçeriği: · 1 Adet Knmaster TS-300 TDS Metre · 1 Adet Taşıma Kılıfı · Pil dâhildir ve cihazla beraber gönderilir. Teslimat Bilgileri: · Hafta içi saat 16.00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. · Cumartesi günü saat 12.00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Geri Bildirim Ver