Knorr Makarna Sosu Peynirli

54,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Makarna Sosu Peynirli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Knorr Makarna Sosu Peynirli

Hamur işinden yapılan gıdalar genellikle sevilerek tüketilir. Kolay yapımı ve lezzetli tadıyla öne çıkan yemeklerden olan makarna herkes tarafından sevilir. Basit bir yemek gibi görünse de soslarla zenginleştirerek makarnayı etkileyici ve lezzetli hale getirmeniz mümkündür. Knorr makarna sosu peynirli bunun için kullanabileceğiniz kolaylık ve pratiklik sunan bir üründür. Ürünü kolayca hazırlayarak lezzetli bir öğün yapmanın keyfini çıkarmanız mümkündür. Lezzetiyle herkesin beğenisini toplayan bu ürünün içeriğinde peynir tozu karışımı, kavrulmuş un, mısır nişastası, yağ tozu, bitkisel yağ, maya özütü, iyotlu tuz ve aroma vericiler bulunur. Bunun yanında karabiber ve fesleğen baharatları da yer alır. Siz de kolay ve pratik kullanımı olan bu özel ürün sayesinde lezzetli ve güzel bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Özel lezzet
  • Beğenilen peynir aroması
  • Kolay ve pratik kullanım

Sevilen Aromasıyla Knorr Peynirli Makarna Sosu

Sevilen aromasıyla Knorr Peynirli Makarna Sosu

Makarna farklı aromalarla zenginleştirilebilen ve kolay hazırlanmasıyla dikkat çeken bir yemektir. Yemek yapmak konusunda çok iyi olmasanız bile makarna hazırlayabilirsiniz. Özellikle vaktin kısıtlı olduğu zamanlarda oldukça pratik olan bu yemek işinizi kolaylaştırır. Makarna soslu olarak tüketilebilen bir yemektir. Peynir aroması insanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Sosu hazırlamak için her zaman yeterli vaktiniz olmaz ya da sosun kıvamını ve lezzetini tam ayarlayamayabilirsiniz. Böyle durumlarda kolay ve pratik kullanım sunan hazır soslardan faydalanabilirsiniz. Özel aromasıyla dikkat çeken Knorr makarna sosu rahatlıkla kullanabileceğiniz hazır ürünler arasında bulunur. Peynirin vazgeçilmez özel aromasının bulunduğu bu ürünü severek ve keyifle tüketmeniz mümkündür. Kısa sürede lezzetine doyulmayan etkileyici bir yemek hazırlamak bu ürün sayesinde mümkün olur. Siz de bu lezzetli hazır sostan yararlanarak lezzeti yakalayabilirsiniz.

Özel Lezzetiyle Knorr Peynirli Sos

Özel lezzetiyle Knorr Peynirli Sos

Makarnayı özel ve lezzetli yapan kullanılan soslardır. Damak zevkinize uygun lezzette bir sos kullanarak basit bir makarnayı ziyafete dönüştürebilirsiniz. Özellikle farklı peynirler bu yemeğe çok yakıştırılır. Knorr markasının bu alanda 4 farklı peynir aromasının yer aldığı hazır sosu bulunur. Kolay ve pratik bir şekilde kullanılabilen bu sos özel lezzetiyle beğeni toplar. Bu ürün sayesinde kısa sürede lezzetine doyulamayan mükemmel bir yemek hazırlamanız mümkün olur. Knorr makarna sosu peynirli yorumları sayesinde bu özel lezzeti deneyen müşterilerin fikirlerine ulaşabilirsiniz. Bu sosu kullanan müşteriler genellikle ürünün verdiği özel lezzetten oldukça memnun kalırlar. Lezzetli bir yemeğe kolay ve pratik bir şekilde ulaşmak isterseniz özel tadıyla dikkat çeken bu sosu siz de deneyebilirsiniz. Güzel ve keyifli vakit geçirmeniz için lezzeti yakalamanızı sağlayan bu ürüne kolaylıkla ulaşmanız mümkündür.

İndirimli Fiyatlarla Knorr Peynirli Makarna Sosu

İndirimli Fiyatlarla Knorr Peynirli Makarna Sosu

Farklı aromalar makarna ile birleştiğinde özel lezzetler oluşur. Bir yemeği tatlandırmak için kullanabileceğiniz en etkili ve kolay şeyler arasında soslar bulunur. Sevdiğiniz aromalardan oluşan bir sos hazırlayarak basit bir yemeği keyifli bir öğüne dönüştürmeniz mümkündür. Knorr markası tarafından üretilen ve oldukça sevilen peynir aromalı sos nu konuda size yardımcı olur. İtalyan usulü özel bir lezzet yakalamanızı sağlayan bu ürünün kullanımı da oldukça hızlı ve kolaydır. Bu ürün sayesinde pratik bir şekilde leziz bir sofra hazırlamanız mümkün olur. Hem kendinizi hem de konuklarınızı, hazırladığınız lezzetli sofralarla mutlu edebilirsiniz. Peynirli makarna sosu Knorr sayesinde oldukça efsanevi sofrala hazırlamanız mümkün olur. Tadı oldukça beğenilen Knorr makarna sosu peynirli fiyatı merak konusudur. Siz de Trendyol’un avantajlı fırsatları sayesinde bu leziz aroma veren ürüne indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz.