Kocamaar Çiftliği Keçiboynuzu Ezmesi Artizanal 260 Gr

205 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kocamaar Çiftliği Keçiboynuzu Ezmesi Artizanal 260 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kocamaar Satıcı Ünvanı: KOCAMAAR TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0566034795300019 Vergi Kimlik Numarası: 5660347953
    Bu ürün Kocamaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keçiboynuzu Ezmesi Düşük ısıda ekstre edilmiş keçiboynuzu meyvelerinin, portakal kabuğu yağı ve tarçınla birleşiminden doğan, eşsiz lezzetteki Artizanal Keçiboynuzu Ezmemiz, tamamen el üretimi bir zanaat ürünüdür. Sağlıklı ve katkısız bir süper gıda olmasının yan ısıra, enfes lezzeti ve akılları baştan alan kokusu ile krakerlerin ve ekmeklerin vazgeçilmez eşlikçisi olmaya aday. Tatlı krizlerinizde bir kaşığı bile sizi tatmin etmeye yeteceğinden, enerjiyi doğru yerden almanızı sağlayacak leziz bir ürün... Keçiboynuzu ezmesi özellikle sabah kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacaktır. Keçiboynuzu ezmesi ile yaptığınız kahvaltılar çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca keçiboynuzu ezmesinin enerji verme özelliği de vardır. Bu sayede kahvaltılarda keçiboynuzu ezmesi tüketmeniz gün içinde enerjinizi de yüksek tutmaya yarayacaktır. Gün içinde veya çok yoğun olduğunuz günlerde dikkat kaybı veya enerji düşüklüğü sorunu hepimiz yaşamaktayız. Bu gibi durumlarda 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu ezmesi tüketerek kaybettiğiniz dikkatinizi ve enerjinizi kısa sürede toparlayabilirsiniz. Ayrıca spor ile ilgileniyorsanız eğitmenseniz veya sporcuysanız mutlaka spordan önce keçiboynuzu ezmesi tüketmeniz gerekmektedir. Keçiboynuzu ezmesinden sonra kondisyon anlamında çok daha güçlü hissedeceksiniz. Keçiboynuzu ezmesi A, B, E vitaminlerini içermektedir. Bu vitaminlerin insan sağlığı üzerinde önemli etkileri olmasından dolayı günlük tükettiğiniz keçiboynuzu ezmesi vitamin ihtiyaçlarınızın bir kısmını karşılayacaktır. Keçiboynuzu ezmesi sadece ekmeğe sürülerek tüketilmemektedir. Pasta, kurabiye, puding gibi tatlılar yapacaksanız hazır şeker kullanmak yerine keçiboynuzu ezmesi kullanabilirsiniz. Keçiboynuzu ezmesi hem yiyeceklere tatlı bir lezzet katacaktır hem de besleyici olmasını sağlayacaktır. Bu nedenle mutlaka tatlı tariflerinizde şeker yerine keçiboynuzu ezmesini kullanın. Mineral ve vitamin açısından zengin olan keçiboynuzu pekmezi vücudun bağışıklık sistemini desteklerken kalp, damar ve kemik rahatsızlıklarına karşı oldukça etkilidir. Solunum yolu rahatsızlığı olan hastalar için keçiboynuzu pekmezi adeta bir ilaç görevi görmektedir. Öncelikle boğazı yumuşatan keçiboynuzu pekmez sayesinde öksürük krizine girmiş olan hastaların öksürükleri kesilmektedir. Keçiboynuzu ezmesinin özellikleri şu şekildedir
  • İlk olarak keçiboynuzu ezmesi kesinlikle glüten içermemektedir. Glüten insan sağlığı açısından oldukça zararlı olabilmektedir.
  • Glüten içermeyen keçiboynuzu pekmezi kahvaltıda kullandığınız reçel, çikolata ezmesi gibi ürünlere göre oldukça düşük kaloriye sahiptir. Bu sayede diyetlerinizde bile tatlı krizine girdiğiniz zaman gönül rahatlığı ile keçiboynuzu pekmezi tüketebilirsiniz.
  • Keçiboynuzu pekmezi koruyucu ve tatlandırıcı içermemektedir.
  • Kalsiyum, çinko ve fosfor içermektedir.
  • Aynı zamanda A, B ve E vitaminlerini de içerdiği için oldukça besleyici ve insan sağlığına faydalıdır. Keçiboynuzu ezmesi size hem lezzeti hem de sağlığı bir arada sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver