Kocamaar Çiftliği Badem Ezmesi Sade 220 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kocamaar Çiftliği Badem Ezmesi Sade 220 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kocamaar Satıcı Ünvanı: KOCAMAAR TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0566034795300019 Vergi Kimlik Numarası: 5660347953
    Bu ürün Kocamaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enerji ve Besin Öğeleri 100g için Enerji/Energy (Kj / KCal ) 2472/591 Yağlar (g) 45,1 Doymuş Yağlar / Saturated Fat (g) 3,5 Karbonhidrat / Carb. (g) 8,9 Şekerler / Sugar (g) 5,2 Diyet Lif / Dietary Fibre (g) 3,5 Protein (g) 41,0 Tuz / Salt (g) 0,25
Geri Bildirim Ver

Kocamaar Badem Ezmesi Sade ile Enerji Veren Atıştırmalık

Birçok alanda kullanımı yaygınlaşan Kocamaar badem ezmesi ile sağlığınızı desteklerken, aynı zamanda farklı bir tat keşfedebilirsiniz. Kocamaar badem ezmesi sade 220 gr 6030, her haliyle tercih edilebilir yapısına çok daha kolay ulaşılabilecek ve sofralarınıza getirebilirsiniz. Bir yıla kadar kullanım sağlayabilen yapısı sayesinde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Kocamaar badem ezmesi sade 220 gr, isterseniz sıcak, çıtır çıtır bir ekmeğin üstüne, isterseniz de smoothie içerisinde, kendinize harika bir içecek hazırlarken ya da reçelle kombinleyerek kullanabilirsiniz. Kocamaar badem ezmesi katkısız ve yerel üretim ile ihtiyaçlarınızı karşılarken, özel beslenmenizden sizi vazgeçirmeyecek şekilde üretilmiştir. Protein ve lif bakımından yüksek değerlere sahip olan badem ve badem ezmesi, doygunluk hissi yaratarak açlığınızı kontrol etmede yardımcı olabilir. Kocamaar badem ezmesi içeriği ile sürdürülebilir kalitesi sayesinde, keyifli ve lezzetli yemekler sunarak menünüzü çoğaltmaya yardımcı olabilir.

  • Antioksidan Özellikli
  • Katkı Maddesiz
  • Badem Mucizesi

Kocamaar Badem Ezmesi Özellikleri

Kocamaar Badem Ezmesi Özellikleri

Kocamaar badem ezmesi sade 220 gr kullananlar için büyük oranda sağlıklı yağ, protein, magnezyum ve E vitamini içerir. Açlığı azaltıcı yönü vardır ve bu sayede kilo kaybettirmeye yardımcı olabilir. Dengeli beslenmenin ve sağlıklı bir yaşamın bir parçası olarak kullanıldığında değişimleri kendi gözlemlerinizle takip edebilirsiniz. Ana malzemesi olan badem kayda değer oranda sağlıklı yağ, protein ve lif içerir. Kocamaar badem ezmesi, yüksek oranda antioksidan içerebilir. Badem ezmesinin içerisinde bulunan antioksidanlar, hücrelerde moleküllere zarar verebilecek hücrelere karşı korumaya yardımcı olabilir. Bademin yararları çokça bulunan E vitamini zenginliği ile ilerleyen yaşlarda yaşanılacak birçok rahatsızlığın önüne geçmek için iyi bir destekçi olabilir. Badem ezmesi fiyatları kampanyaları için geniş bir ürün yelpazesi sunarken, Kocamaar badem ezmesi içeriğine de göz atabilirsiniz.

Kocamaar Badem Ezmesi İçeriği

"Kocamaar

Badem ve badem benzeri besinler karbonhidrat bakımından düşük, sağlıklı yağ, protein ve lif açısından güçlüdür. Bir başka özelliği ise magnezyum yönünden güçlü bir besin olmasıdır. Kocamaar badem ezmesi sade 220 gr içeriği, tuz dışında hiçbir katkı maddesi içermeyen yapısı sayesinde, aklınızda soru işareti kalmadan öğünlerinize ekleyebilirsiniz. Kolesterol seviyesini düşürürken olabilecek kalp rahatsızlıklarının da önüne geçebilir. Kötü kolesterolü tetikleyen bir diğer unsur ise beslenme şeklindeki eksikliklerdir. Bademlerin bu seviyeyi düşürdüğünü kanıtlayan araştırmalar bulunmaktadır. Açlığı ve alınan toplam kalori miktarını azaltabilir. Yüksek miktarda lif ve protein içeren kocamaar Badem Ezmesi, sofralarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Badem ezmesi satın al seçeneğinden yararlanarak ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.

Kocamaar Badem Ezmesi Fiyatları

"Kocamaar

Lif sindirim sisteminin düzenlenmesinde rol oynar ve tokluk hissi sağlayabilir. Badem ezmesi bademlerin iç kısmının ayıklanarak püre haline getirilmesiyle üretilen bir üründür. Düşük karbonhidratlı, glutensiz, vegan ya da paleo beslenen kişiler için idealdir. Öğünlerinde sağlıklı bir atıştırmalık ile güne güzel başlamak ya da devam etmek isteyenlere önerilir. Cilt sağlığını desteklemek isteyenler için idealdir. Kahvaltılarda ya da çeşitli karışımlarda tat verici olarak ya da içeriği geliştirmek ve değiştirmek isteyenler için ilk sıralarda gelebilir. Aynı zamanda Kocamaar badem ezmesi sade 220 gr kampanyası ile yapılacak birçok tarif kombine edilebilir ya da birbirinin yerine kullanılabilir. Uygun olan tüm yemeklerde kullanıp yemeğinizin besin değerini yükseltebilirsiniz. İnternetten tarifler araştırarak yemeklerinizi, salatalarınızı ya da bowl’larınızı renklendirebilirsiniz. Tek başına da oldukça lezzetli olan ürünü nasıl kullanacağınız tamamen size ve zevklerinize kalmaktadır. Kocamaar badem ezmesi sade 220 gr yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol'da yer almaktadır.