Koch Chemie Evrensel Iç Ve Dış Genel Temizleyici (GS - GREEN STAR 1 LT)

218 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koch Chemie Evrensel Iç Ve Dış Genel Temizleyici (GS - GREEN STAR 1 LT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: detay ON! Satıcı Ünvanı: HALİME ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0870272002
    Bu ürün detay ON! tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GS Yüksek konsantre, fosfat ve solventsiz, alkali evrensel temizleyicidir. Çok büyük kir ve yağ temizleme kapasitesi sayesinde, kumaş, halı, plastik ve sert yüzeylerde derinlemesine mükemmel temizlik sağlar. Otomobil ve kamyonların iç ve dış temizliği ve motor temizliği alanlarında ideal olarak kullanılabilir. Özel korozyon önleyiciler, örneğin eloksallı alüminyum gibi hassas bileşenlerle yüksek derecede uyumluluk sağlar. Kullanım tavsiyeleri Kir birikimine bağlı olarak: araç dışını ve motorlarını temizlemek için 1: 5 araç iç kısımları kumaş, halı, plastik vs için, 1:10 ila 1:20 su ile seyrelterek kullanın. Tüm yüzeye uygulayın, kısa bir süre reaksiyona bırakın ve iyice durulamak için yüksek basınçlı bir temizleyici kullanın Ürün kalıntılarını nemli bir bez veya ıslak / kuru elektrikli süpürge ile temizleyin. Uyarılar Sıcak yüzeylerde kullanmayınız. Kurumaya bırakmayınız. Kullanmadan önce uygunluğunu ve uygulanabilirliğini kontrol edin. Ürünü serin ve güneş görmeyen yerde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici (GS - GREEN STAR 1 Litre)

Koch Chemie markası, GS green starı evrensel iç ve dış fonksiyonel temizlik ürünü ile yoğun ilgi görür. Yoğun kıvamlı yapıya sahip ürün, geniş alanda kullanım olanağı sağlar. Aynı zamanda fosfat ve solvent içermez. Bu sayede sağlığınızı etkilemeden, derinlemesine yağ ve kir temizliği yapabilirsiniz. Pek çok alanda kullanılabilen Koch Chemie GS Green Star ile işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Su arıtma sistemi gibi hassas alanlarda da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sert plastik malzemelerden deri koltuklara kadar araç içi malzemelerini dahi temiz ve parlak görünüme kavuşturabilirsiniz. Dış yüzeylerde hava koşullarının verdiği zarara karşı etkin parlaklık elde edebilirsiniz. Koch Chemie GS Green Star genel amaçlı temizleyici kullanarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. İçerdiği etkili formülüyle iç ve dış genel temizlikte tercih edebilirsiniz.

  • Etkili kir ve yağ çözme
  • Konsantre bazlı formül
  • Yenilenmiş yüzeyler

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici Özellikleri

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici Özellikleri

Beğeni kazanan bu seçeneği; iç ve dış mekan, mekanik aksam ile belirli yüzeylerde güvenle kullanabilirsiniz. Fosfat ve sovend içermediği için sağlıklı bir kullanım sağlar. Koch chemie genel temizleyici 1 litrelik konsantre şişe ambalaj ile sunulur. Ortalama bir kapağa 1 litrelik sprey şişede üzerine su ilave ederek seyreltebilirsiniz. Kullanacağınız alanın kir ve yağının yoğunluğuna göre ürünün miktarı farklılık gösterebilir. Ürün, sorunlu yüzeye bir fırça yardımıyla uygulanır. Genel temizleyici, uygulama yapıldıktan 5 dakika sonra reaksiyon gösterir. Sorunlu yüzeyin tamamı temizlendikten sonra kuru bir bez yardımı ile silinir. Uygulanan bölümün kısa sürede hijyenik, parlak ve yeni gibi göründüğüne tanıklık edebilirsiniz. Koch-chemie green star genel temizleyiciyi içerdiği korozyon önleyici formül sayesinde anodize alüminyum gibi hassas malzemelerde de güvenle kullanabilirsiniz. Genel temizleyiciyi el, yüz, ve yiyecek hijyeninde kullanmamalısınız.

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici Uygulama

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici Uygulama

Koch Chemie markasının yelpazesinde yer alan GS-Green Star, çok amaçlı bir üründür. Bu seçenek, konsantre bazlı 1 litrelik ambalaj ile satışa sunulur. Koch Chemie evrensel iç ve dış genel temizleyici (GS - Green Star 1 lt), alkalin yapıdadır. Temizleyici, içerdiği formülle yoğun kir ve yağ çözme olanağı sunar. Bu sayede araçların iç yüzeyinde oluşan yağ ve kiri etkin bir şekilde çıkarabilirsiniz. Otomobil ve kamyonların dış yüzeylerinde oluşan yıpranma görünümünün büyük oranda giderilmesini sağlayabilirsiniz. Üniversal temizleyici, otomobilin güneşten etkilenmiş yüzeyine uygulandığında hijyen ve parlaklık sağlar. Korozyon giderici ve önleyici özelliğe sahip olduğu için kullandığınız alanı da koruyabilirsiniz. Koch Chemie GS, otomobil motor içi temizliğinden su arıtma tesisi hijyenine kadar birçok alanda uygulanabilir. Ürünü araçlarda tercih edebileceğiniz gibi endüstriyel alanların hijyeninde de kullanabilirsiniz.

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici Fiyatları

Koch Chemie Evrensel İç ve Dış Genel Temizleyici Fiyatları

Evrensel temizleyici, sürekli yağ ve kire maruz kalan otomobil ya da kamyon gibi araçların kalın plastik yüzeylerinde kullanılabilir. Koch Chemie evrensel iç ve dış genel temizleyici (GS - Green Star 1 lt) kullananlar, araçların iç ve dış yüzeyindeki yenilenmeyi kısa sürede fark eder. Koch Chemie evrensel iç ve dış genel temizleyici (GS - Green Star 1 lt) yorumları, ürün hakkında fikir edinmenizde size yardımcı olur. Koch Chemie markası, fiyat konusunda da müşterileri düşünür. Konsantre olarak üretilen ürün, uzun süre kullanım sağlar. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olan bu ürüne Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz. Koch Chemie evrensel iç ve dış genel temizleyici (GS - Green Star 1 lt) fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Siz de Koch Chemie markalı bu ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.