Genel Markalar Max Süper Alkalin Kalem Pil 4lü Aa

79,95 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
127,56 TL98,17 TL
Kurumsal Fatura
123,60 TL
Kurumsal Fatura
129,76 TL122,62 TL
Kurumsal Fatura
130,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Max Süper Alkalin Kalem Pil 4lü Aa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kodak Max Süper Alkalin Kalem Pil 4lü AA Özellikleri
  • Kodak Max Alkalin Kalem Pil Aa 4'lü, yüksek güçlü aygıtlar için özel olarak bir kalem pildir. 1.5 V nominal güce sahiptir. Kodak kalem pil, sıradan Çinko karbon piller ile karşılaştırıldığında 15 kat daha uzun ömürlüdür. Kodlama piller, fotoğraf makineleri, oyun oyuncakları, uzaktan kameralar, diş fırçaları, kullanılırlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip 9V Pil
Geri Bildirim Ver

Kodak 46023687 Max Alkalin AA 4'lü Kalem Pil

Elektronik cihazlarda güç kaynağı olarak kullanılan piller, günlük yaşamda büyük öneme sahip olur. Hesap makinelerinden masaj aletlerine, bilgisayar aksesuarlarından sağlık cihazlarına kadar birçok cihazın çalışmasını sağlayan bu ürünler, birbirinden farklı özellikler taşır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Yüksel enerjiye ihtiyaç duyan aletlerde, etkili performans sergiler. Kaliteli yapısı sayesinde elektronik cihazlarda uzun bir süre kullanılabilir. Bu alanda oluşan giderleri azaltarak bütçenize destek olur. Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, insan sağlığına zarar veren maddeler içermez. Bu yapısı sayesinde rahatlıkla tercih edilebilir.

  • Güç: 1.5 volt nominal
  • Özellik: 15 kata kadar uzun ömür
  • Adet: 4'lü set

Kodak Max AA Alkalin 4'lü Kalem Pil Özellikleri Neler?

Kodak Max AA Alkalin 4'lü Kalem Pil Özellikleri Neler?

Kodak Max süper alkalin 4’lü kalem pil, ergonomik yapısıyla dikkat çeker. Ürün, pille çalışan elektronik cihazların tamamında kullanılabilir. Özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde yüksek güç gerektiren alanlarda etkili çözümler sunar. Elektronik aletler, yapıları gereği hassas iç mekanizmaya sahip olur. Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, kaliteli yapısı sayesinde elektronik aletlerin iç donanımını korur. Video kamera, fotoğraf makinesi, oyun konsolu, diş fırçası, yangın alarmı ve sensör gibi ürünlerde gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Ürün, elektronik aletlerin yüksek performansla çalışmasını sağladığı için cihazda verim kaybı yaşanmaz. Kodak Max alkalin pil, AA kategorisinde yer alır. Bu tip ürünler, genellikle kalem pil olarak adlandırılır. 1.5 V nominal güce sahip olan ürün, yüksek enerji gerektiren tüm cihazlarda ideal verimi almayı sağlar.

Kodak Max AA Alkalin 4'lü Kalem Pil Uzun Ömürlü mü?

Kodak Max AA Alkalin 4'lü Kalem Pil Uzun Ömürlü mü?

Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilir. Çeşitli testlerden geçerek alıcıya sunulan ürün, insan sağlığına uygun yapısı ile dikkat çeker. Kodak Max kalem pil; cıva, kadmiyum ve kurşun gibi sağlığa zararlı maddeler içermez. Bu özelliği sayesinde güvenle kullanılabilir. Yapılan araştırmalara göre Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, 10 yıla kadar enerjisini koruyabilir. Dayanıklı yapısıyla, cihazların enerji ihtiyacını uzun süreli karşılar. Alkalin yapıda olan pil, çinko dioksit ve manganez dioksit tepkimelerinden faydalanır. Yüksek enerji yoğunluğunu bu tepkimelerden alarak kullanıcı ihtiyaçlarına yanıt verir. Uzun soluklu çalışma gerektiren cihazlarda başarılı performans sergiler. Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pili güvenle kullanabilir, elektronik cihazların enerji ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Kodak Max AA Alkalin 4'lü Kalem Pil Kullanışlı mı?

Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, tercih edebileceğiniz en kullanışlı ürünlerden biri olur. Standart piller gibi kolayca takılıp çıkarılabilir. Kimyasal enerjiyi elektrik enerjisine çevirerek çalışan bu ürün, 4’lü paket avantajı ile ihtiyacınızı tek seferde karşılar. Bu özelliğiyle Kodak Max, uzun süreli ürün maliyetini düşürür. Ürünü bir kez satın alarak uzun süre kullanabilir, yüksek enerji gücünden faydalanabilirsiniz. Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil, 15 kata kadar daha uzun ömürlü bir kullanım sunar. Sık sık pil değiştirme sorununu ortadan kaldırdığı için yoğun kullanım alanlarında başarılı bir seçim olur. Ürün hakkında kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Kodak Max AA alkalin 4’lü kalem pil yorumlarına ulaşabilirsiniz. Elektronik cihazlar için ihtiyaç duyduğunuz bu ürünü Trendyol'un web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.