Köfteci Yusuf Sucuk 1 kg

799,90 TL
(799,90 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Köfteci Yusuf Sucuk 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: serincegurme Satıcı Ünvanı: REMZİYE UMUT ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8920277031
    Bu ürün serincegurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Kasap sucuk 1 kg
Geri Bildirim Ver

Köfteci Yusuf Sucuk

Köfteci Yusuf sucuk 1 kg özel olarak üretilmiştir. Taze ve doğal etten üretilmiş olup yağ seviyesinin dengesi sayesinde sucuk keyfinizi eşsiz bir deneyimle sürdürebilirsiniz. Etin sıkı ve herhangi bir hava boşluğu bırakılmadan doldurulması hem uzun bir raf ömrü hem de uzun süre tazelik sunar. Ayrıca et içerisinde bulunan yağın dengesinin sağlanması, pişirildikten sonra açığa çıkacak olan aşırı yağ miktarını ortadan kaldırır. S048 ürün kodu ile müşterilerinin hem damak zevkine hem de sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlayacak şekilde üretilmiştir.

 
  • Taze etten üretilmiş olması kalite seviyesini arttırır.
  • Uzun süre tazeliğe sahiptir.
  • Yağ dengesi sayesinde pişirme esnasındaki aşırı yağı ortadan kaldırır.

Köfteci Yusuf Sucuk 1 kg Özellikleri

Köfteci Yusuf Sucuk 1 kg Özellikleri

Köfteci Yusuf sucuk 1kg özel olarak dana etinden üretilmiştir. Et entegre tesislerinde gerçek dana etinin sucuğa dönüştürülmesiyle oluşturulan bu ürün uzun süre taze kalma özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra helal üretim koşullarına sahip olan ürün titizlik ve özenle hazırlanmaktadır. Hijyenik koşullarda profesyonel bir şekilde üretilen ürün, tadı ve görüntüsüyle kalitesini gözler önüne sürmektedir. Sahip olduğu yağ dengesi de ürünün en önemli özelliklerindendir. Kaliteli ve göze hitap eden sucuk anlayışı ile bu konuda da göze çarpmaktadır. Sucuğun pişirildikten sonraki bıraktığı yağ ve et dengesi üretiminin ne kadar kaliteli olduğunu gösterir. Taze, herhangi bir hava boşluğu olmadan doldurulan sucuk hemen kullanımınız için üretilmiştir. İstenilen her öğünde kullanılma özelliği ile birlikte farklı tarifler ve farklı tatlar sunar.

 

Köfteci Yusuf Sucuk Kullanımı

Köfteci Yusuf Sucuk Kullanımı

Köfteci Yusuf sucuk 1 kilosu kullanıma hazır bir şekilde gönderildiği için oldukça pratiktir. Kullanım için herhangi bir süre beklemeniz gerekmez. Kullanımı için dışındaki ince zarı soyduktan sonra istenilen dilim boyutunda kesilebilir. Uzun süre iyi durumda tutmak için kullanacağınız miktarını zarından ayırmanız yeterlidir. İstediğiniz herhangi bir yemekte hemen kullanımınıza hazırdır. Bilinenin aksine kahvaltı harici öğünlerdeki yemeklerde de kullanılabilir. Ürünü orta dereceli ateşte istediğiniz süre kadar pişirebilirsiniz. Az, orta ya da çok pişmiş seçeneklerinden hangisi sizin için uygunsa süreyi bu uzunlukta ayarlamanız yeterlidir. Sucuğun her iki tarafını eşit miktarda pişirmeniz lezzetinin daha dengeli yayılmasını sağlayacaktır. Kendi damak zevkinize özel seçeceğiniz bir pişirme ya da kullanım yöntemini de tercih edebilirsiniz. Yağ oranı sayesinde zahmetsizce pişirmenize kolaylık sağlar. Ayrıca lezzetli tadı sayesinde de öğünlerinizi ve sofralarınızı taçlandırır.

 

Köfteci Yusuf Sucuk Fiyatı ve Yorumları

Köfteci Yusuf Sucuk Fiyatı ve Yorumları

Köfteci Yusuf sucuk 1 kg fiyat olarak müşterilerine sunulan kampanyalarla birlikte oldukça makul fiyatla satışa sunulmaktadır. Taze ve gerçek dana etiyle birlikte eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatmaktadır. Müşterilerine kaliteli ve hijyenik sucuk sunma amacıyla üretilmiştir. Hem kahvaltı soflarınızda hem de çay ve yemek soflarınızda pratik bir şekilde kullanılabilir. İstediğiniz tüm öğünlerinizde yemeklerinizin lezzetinize eşlik eder. Sunduğu bütün bu hizmetlerle birlikte, gerçek dana eti kalitesini müşterilerine sunmak için özel ve makul fiyatlarla satıştadır. Köfteci Yusuf sucuk 1 kg yorum incelendiğinde ürünün tercih edilirliği gözler önüne seriliyor. Yüksek kaliteli ürün müşterisinden aldığı yüksek tüketici memnuniyetiyle öne çıkıyor. Ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.