Kokopatik Relax Model Kaydırmaz Bebek Patiği

274,90 TL
Beden:
17-18
19-20
21-22
23-24
25
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kokopatik Relax Model Kaydırmaz Bebek Patiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kokopatik Satıcı Ünvanı: BARAY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0141051490300001 Vergi Kimlik Numarası: 1410514903
    Bu ürün Kokopatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • * %100 pamuk iç astarlıdır. * Pamuk iç astar sayesinde teri hapseder bebeğinizin ayağını üşütmez. * Her mevsim için uygundur. * Kaydırmaz tabandır. * Leke tutmaz pamuklu kumaş. * Kimyasal içermez. * %100 yerli üretimdir. * Kolay giydirilebilir cocuklarınızın çıkarması zordur. * Bebek lastiği kullanılmıştır sıkmaz. * Bebeklerin doğdukları andan yürüdükleri ana kadar giydikleri ayakkabıların yumuşak tabanlı olup her hareketlerinde ayağın şeklini alabiliyor olması gerekiyor. Ayak sağlığı daha doğdukları andan başlıyor. ?Bebekler Kokopatik ile ilk adımlarını atarken kışın soğukta minik ayakları üşümeyecek , yazın ise terleme sorunları yaşamayacaktır.? Yeni yeni yürümeye başlayan bebekleriniz yürümeyi düşe kalka öğrenecek fakat teklikeli olan kayarak düşmelere engel olmak için biz patiklerimizin tabanlarını kaydırmaz taban yaptık. Parke,halı ,karolar ve sulu zemin üzerinde kaymalarına engel olur. ?%100 YERLİ ÜRETİM olan bebek patikleri, lastikli olduğu için bilekleri sıkmaz, yanlarında açıklık olduğu için giyimi kolay olur anneler  giydirmekte zorlanmazlar. ?Kokopatik huzurlu,rahat,sıcak,sağlıklı,trend ve güvenli ilk adımlar diler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver