9
Tarih Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Kolektif Kitap Homo Deus - Yarının Kısa Bir Tarihi

270 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
272,16 TL
23 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
11 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
331,63 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kolektif Kitap Homo Deus - Yarının Kısa Bir Tarihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelikan Kitabevi Satıcı Ünvanı: PELİKAN TIP VE TEKNİK KİTAPÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843003941600019 Vergi Kimlik Numarası: 8430039416
    Bu ürün Pelikan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayvanlardan Tanrılara Sapiens kitabıyla insan türünün dünyaya nasıl egemen olduğunu anlatan Harari, Homo Deus'ta çarpıcı öngörüleriyle yarınımızı ele alıyor. İnsanlığın ölümsüzlük, mutluluk ve tanrısallık peşindeki yolculuğunu bilim, tarih ve felsefe ışığında incelediği bu çalışmasında, insanın bambaşka bir türe, Homo deus'a evrildiği bir gelecek kurguluyor. Yola önemsiz bir hayvan olarak çıkan Homo sapiens, tanrılar katına ulaşmak uğruna kendi sonunu mu hazırlıyor? Homo sapiens nasıl oldu da evrenin insan türünün etrafında döndüğünü iddia eden hümanist öğretiye inandı? Bu öğreti gündelik yaşantımızı, sanatımızı ve en gizli tutkularımızı nasıl şekillendiriyor? İnsanı inekler, tavuklar, şempanzeler ve bilgisayar programlarının tümünden ayıran yüksek zekası ve kudreti dışında herhangi bir alametifarikası var mı? Tarih boyunca benzeri görülmemiş kazanımlar elde etmemize rağmen mutluluk seviyemizde neden kayda değer bir artış olmadı? Tüm bunları anlamak için tek yapmamız gereken geriye dönüp bakmak ve Homo sapiens'in aslında ne olduğunu, hümanizmin nasıl dünyaya hakim bir din hâline geldiğini ve hümanizm rüyasını gerçekleştirmeye çalışmanın aslında neden insanlığın kendi sonunu getireceğini incelemektir. İşte bu kitabın temel meselesi budur. Okurken hem eğlenecek hem de çok şaşıracaksınız. Her şeyin ötesinde, kendinizi daha önce hiç düşünmediğiniz şeyleri düşünürken bulacaksınız. DANIEL KAHNEMAN, Hızlı ve Yavaş Düşünme'nin yazarı Homo Deus'u okuduğunuzda uzun ve zorlu bir yolculuğun ardından vardığınız bir uçurumun kenarında durduğunuzu hissedeceksiniz. Yolculuğun artık bir önemi kalmayacak, çünkü bir sonraki adımınızı engin bir boşluğa atacaksınız.DAVID RUNCIMAN, The Guardian Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Erhan Afyoncu
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi - Yuval Noah Harari | Kolektif Kitap

Yuval Noah Harari’nin yazdığı Homo Deus Yarının Kısa Bir Tarihi insanoğlunun yarını üzerinde yoğunlaşır. Homo Deus konusu ölümsüzlük, huzur, tanrısallık ve mutluluk üzerine kuruludur. Kitabın yazarı olan Yuval Noah Harari, bu eserinde insanoğlunun çok farklı bir türe, Homo Deus'a evrildiği bir hayatı kaleme alır. Homo Deus kitap okumayı sevenler için oldukça idealdir.

  • Ölümsüzlük, huzur, tanrısallık
  • Gelecekten kesitler
  • Açık, anlaşılır dil

Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi Konusu

Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi Konusu

Yarının Kısa Bir Tarihi adlı eser gelecekte insanoğlunu bekleyenleri çarpıcı bir biçimde ele alır. İnsanoğlunun Homo Sapiens olarak yola başladığı bu sürecin nasıl Homo Deus’a evrildiği üzerinde durulur. Eserin konusu yarının dünyası üzerine şekillenir. Bu zamanın insanoğlunun üstündeki etkileri, hümanizm düşüncesinin nasıl doğduğu, teknolojinin en son çıkış noktası olarak benimsenmesi ve modern insanoğlunun sahip olduğu onca şeye rağmen mutlu olmaması gibi konular işlenir. Yarının Kısa Bir Tarihi konusu huzur, mutluluk, ölümsüzlük, tanrısallık gibi kavramlara farklı bir bakış açısı sunar.

Homo Deus Yarının Kısa Bir Tarihi - Yuval Noah Harari tarafından kaleme alınmıştır. Eserin basım tarihi 2015’tir. Yazar ilk kitabında insanoğlunun taş devrinden 21. yüzyıla kadar olan süre boyunca dönüşümünü anlatır. Homo Deus Yarının Kısa Bir Tarihi konusu insanoğlunun sürdürülemez bir konumda ilerlediğinin altını çizer. Günümüzdeki modern insanoğlunun mutsuz, umutsuz ve kısır bir döngünün içinde hapsolduğunu belirtir.

    Yarının Kısa Bir Tarihi Fiyatları

    Yarının Kısa Bir Tarihi Fiyatları

    Kitap insan yaşamına farklı bir gözle bakmanızı sağlayan farklı bir perspektif sunar. Aynı zamanda bakış açınızı değiştirir ve gelişiminize de katkı sunar. Homo Deus fiyat olarak her kesimden insanın ulaşabileceği uygun aralıklarda yer alır. Kağıt ve baskı kalitesi bakımından oldukça yüksek bir performans gösterir. Kitabın fontu gözlerinizi yormayacak şekilde belirlenir.

    Sürükleyici bir dille anlatılan olay dizilerini bir solukta okumak isteyebilirsiniz. Bu eser uygun fiyatı ve ilginç konusu nedeniyle çok tercih edilir. Homo Deus Yuval Noah Harari’nin benzersiz anlatımıyla şekillenir. Bu sayede okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Bu kitaba sahip olmak için kampanalardan ve indirim fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. Homo Deus Yarının Kısa Bir Tarihi yorumlarına göz atarak kitabın genel özellikleri ve yazar hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz. Kitabı dilimize Poyzan Nur Taneli çevirmiştir.

      Yuval Noah Harari Homo Deus Trendyol’da

      Yuval Noah Harari Homo Deus Trendyol’da

      Yaşama önemsiz bir hayvan olarak başlayan insanoğlunun tanrısallığa ulaşmak için neler yaptığını anlatan eser yaşamı sorgulamanızı sağlar. Yazar her sayfada birbirinden çarpıcı öngörülere yer verir. Farklı türlerde kitaplar okumayı sevenler için oldukça ilgi çekici bir içeriğe sahiptir. Harari her eseriyle okuyucularına hayatın gerçeklerine, geçmişine ve geleceğine dair bir fikir verir. Okuyucularının düşüncelerini ve bakış açılarını geliştirir. Homo Deus ciltli olarak sunulur. Bu kitap, New York Times’da çok satanlar listesinde yer alır. Homo Deus kaç sayfa diye düşünebilirsiniz. Bu kitap toplam 456 sayfadan oluşur. Akıcı dili ve çarpıcı konusu sayesinde sayfaların nasıl aktığının farkına varmazsınız. Dikkat çekici, öğretici ve eğitici noktaları sunan bu kitap okuyucularını kesinlikle bunaltmaz. Homo Deus sayesinde geçmişi, bugünü ve yarını sorgulamaya başlayabilirsiniz. Homo Deus incelemelerine göz atarak kitap hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Homo Deus satın almak için avantajlı fiyatlardan ve çeşitli kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Birinci sınıf kaliteli hamur kağıda basılan bu kitabı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.