Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi

181,19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,20 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,18 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katre Basım Satıcı Ünvanı: KATRE BASIM YAYIMCILIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0528144139900001 Vergi Kimlik Numarası: 5281441399
    Bu ürün Katre Basım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yürümenin Felsefesi Frederic Gros / Kolektif Kitap Basım Yılı: 2017
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786055029647
  • Yazar: Frederic Gros
  • Çevirmen: Albina Ulutaşlı
  • "Yaşamak için ayağa kalkmamışken yazmak için oturmak nasıl da beyhudedir." Henry David Thoreau Nietzsche'nin Kara Orman'da yürürken göz çukurlarına dolan mutluluk gözyaşları Rimbaud'nun tahta ayağıyla açılacağı çöllere dair kurduğu düş yasaklı Rousseau'nun Alpler'deki adımları Thoreau'nun Walden'daki gezintisi Nerval'in dar sokaklardaki aylaklığı ve daha niceleri... Aylaklar göçebeler sürgünler hacılar kaçaklar seyyahlar münzeviler ve mülteciler yürüyorlar. Peki yürümek sadece evle iş arasında gidip gelmek bir yerlere yetişmek ve koşuşturmak değil de evrenle özel bir ritim akort ya da hafifleme içinde buluşmak olabilir mi? Yeryüzüyle hemhal olup kendimizi başkalaşmaya açarak yürüyebilir miyiz? Yürümek iki mesafe arasında gidip gelmek değil yaratıcı bir eylemdir. Hem kendi yalnızlığımıza çekildiğimiz hem de toplum olarak bizi dönüştürecek bir ayağa kalkıştır. İki büklüm vücudun karşısında dikilmeye çalışan attığı her adımda yeryüzünün gerçek bir parçası olduğunu fark eden Homo Viator'un eylemidir. Çünkü Yürüyen İnsan kendi üzerine çöken kaygı haset ve korku yumaklarını çözer varlığını yeryüzünün ebediyen yeni olan kalbine düğümler. Yürüyoruz işte bu düğümü atmak için.

Ürün Özellikleri

  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kolektif Kitap 197768 Yürümenin Felsefesi - Frederic Gros

Kolektif Kitap Frederic Gros Yürümenin Felsefesi eseri, duygu kontrolünün harekete geçmekle olan bağlantısını vurgular. Farklı amaçlarla yaşadıkları alandan ayrılmak zorunda kalanların duygu dünyasına dair etkileyici bir yaklaşıma sahip olan eser, felsefi düşünceleri ön plana çıkarır. Mülteciler ya da gezginlerin farklı amaçlarla yerlerinden çıkmasının çeşitli bakış açılarıyla değerlendirildiği eser, okurlara kendi benliklerini sorgulama fırsatı sunar. İç dünyada meydana gelen sayısız duygu ve düşünceyi nasıl bastırmak gerektiğine değinilen eserde, yazarın kendisiyle olan cebelleşmesi de açık şekilde yansıtılır. Yazar tarafından etkileyici bir dille ele alınan yürüme eylemi, fizikselden öte duygusal bir dünyaya adım atar.

  • Yayınevi: Kolektif Kitap
  • Yazar: Frederic Gros
  • Sayfa Sayısı: 192

Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi’nin Konusu Nedir?

Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi’nin Konusu Nedir?

Kolektif Kitap Frederic Gros Yürümenin Felsefesi eseri, farklı sebeplerle hayatlarında birçok zorlu yoldan geçen insanların ortak noktasını ele alır. Belli bir amaç uğruna harekete geçmek ve bunun için sayısız zorluğa katlanmak hayatta yapılabilecek önemli fiiller arasındadır. Dünya genelinde çeşitli sebeplerle yerlerini terk eden ve farklı noktalara gitmek zorunda kalan insanlar, evrendeki ortak ritmin birer parçasıdır. Gezgin, göçebe, aylak, hacı ya da kaçakların hayattaki yürüme amacı, birbirinden farklı sebeplere bağlanır. İnsanların zorluk ve sıkıntılarından kurtulmak için harekete geçmesi gerektiği, Frederic Gros Yürümenin Felsefesi eserinde özel bir anlatımla ele alınır. Felsefi düşüncenin harekete geçmekle olan bağını muhteşem şekilde ele alan eser, okurlarına hayatın derinlikleri hakkında bilgiler sunar. İki mesafe arasında harekete geçerken hedeflenen amaç ve yapılan eylemler, hayatın özeti olarak değerlendirilir.

Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi’nin Yazarı Kimdir?

Frederic Gros tarafından kaleme alınan Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi eseri, düşündürücü içeriği sayesinde büyük bir beğeniyle takip edilir. Felsefi düşünceyi edebiyatın etkileyici anlatımıyla birleştiren yazar, kitabında hayatın harekete geçmekle başladığını vurgular. Sürekli yerinde sayan miskinlerin birçok zorluk ve sıkıntı içerisine düşmeye mahkum olduğunu anlatan Gros, 192 sayfalık eserinde etkili bir dil kullanır. Günlük rutinle sınırlı kaldığı düşünülen yürüme eylemi, aslında hayatın merkezinde kalan ve tüm yaşamı kontrol eden ana damarlardan bir tanesidir. Hayattaki tüm amaçlar uğruna yürümeye başlamak için ruhen bu eylemi benimsemenin yollarından geçmek gerekir. Yazarın yürüme ve üretmeyi bağdaştırdığı bu eserde, her amaç için harekete geçmenin gerektiği mesajını verilir.

Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi Kimlere Hitap Eder?

Kolektif Kitap Frederic Gros Yürümenin Felsefesi eseri, hayata dair daha derin düşüncelere kapılmak isteyen ve hareketin önemini merak eden tüm okurlara hitap eder. Savaşın ortasında kalanlarla hayatını normal şekilde sürdüren insanların ortak eylem sebeplerini ele alan kitap, düşündürücü ve sürükleyicidir. Farklı amaçlar uğruna harekete geçmek zorunda kalan insanlar, eylemin doğurduğu yeni sonuçlarla hayatlarına şekil verirler. Sadece bir yerden başka bir noktaya gitmekle sınırlı kalmayan yürüme eylemi, hayatın devamlılığı için esas gereksinimler arasındadır. Kolektif Yayınları tarafından basılan ve Türkçe olarak okurlara sunulan Yürümenin Felsefesi kitabı, ciltsiz karton kapağa sahiptir. Sayfa tasarımında ikinci kalite kağıt hamuru kullanılması taşımayı kolaylaştırırken daha rahat okuma sağlar. Basım tarihi 2020 olan Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi, 16. yayınıyla okurlarının karşısına çıkar. Kolektif Kitap Yürümenin Felsefesi yorumlarında, eser hakkında yapılan tüm değerlendirmeler şeffaf şekilde sıralanır. Trendyol ayrıcalığıyla sepetinize eklediğiniz Yürümenin Felsefesi adlı eseri, hızlı ve rahat ödeme seçeneklerini kullanarak hemen sipariş edebilirsiniz.