Kolhis 100cmx300cm Yapışkanlı Suya Neme Dayanıklı Duvar Kağıdı

750 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 100 x 300
100 x 300
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kolhis 100cmx300cm Yapışkanlı Suya Neme Dayanıklı Duvar Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atalya Reklam Satıcı Ünvanı: ATİLLA İLBEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2827643026000001 Vergi Kimlik Numarası: 4710525308
    Bu ürün Atalya Reklam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 100 cm x 300 cm malzeme: Yapışkanlı folyo ( nikelsiz boya ) -Kimyasallardan etkilenmez --kolaylıkla su ve diğer malzemlerle silinir. •yanmaya karışı dayanıklı test edilmiş. •kolay uygulama •kolay temizlik •yüksek ısıya dayanıklı •kesin renk uyumu direk ateşle temas etmediği sürece uzun ömürlü kullanım.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Kolhis 100 cm x 300 cm Yapışkanlı Suya Neme Dayanıklı Duvar Kağıdı

Kolhis yapışkanlı suya neme dayanıklı duvar kağıdı çeşitleri, bu ürünlere ihtiyacı olan müşterilerin yöneldiği seçenekler arasında yer alır. Kolhis duvar kağıtları, suya dayanıklı ve kolay temizleme özelliği ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Kolhis duvar kağıtları, her tarza ve ihtiyaca yönelik ürünlerden oluşması nedeni ile her oda tarzına kolaylıkla uyum sağlayabilir. Kolhis duvar kağıtları çok fazla çeşitten oluşur. Kolhis 100 cm x 300 cm yapışkanlı suya neme dayanıklı duvar kağıdı; yanmaya karşı dayanıklı, su ve diğer bezlerle rahatlıkla temizlenebilir bir modeldir. Bu duvar kağıdı, bej rengi sayesinde kolaylıkla oturma grupları ile kombin edilebilir bir üründür. Kolhis duvar kağıdı yorumları ile müşteri görüşlerine ulaşabilir, ürün ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Kolay temizlenebilir
  • Yanmaya karşı dayanıklı
  • Uzun ömürlü

Kolhis Yapışkanlı Suya Dayanıklı Duvar Kağıdı Özellikleri

Kolhis Yapışkanlı Suya Dayanıklı Duvar Kağıdı Özellikleri

Kolhis duvar kağıdı, yapışkanlı olması sayesinde kolaylıkla duvarlara yapıştırılabilir. Bu yönü ile kullanıcılara fayda sağlar. Kaliteli malzemelerden imal edildiği için dayanıklıdır. Kolhis duvar kağıdı, yapışkanlı folyo kullanılarak üretilir. Bu sebeple kimyasal maddelerden etkilenmeyen yapısını, kolaylıkla su ve diğer malzemelerle temizleyebilirsiniz. Direkt ateşe temas etmediği sürece uzun yıllar kullanılabilir bir üründür. Kolhis yapışkanlı duvar kağıdı, kendini temizleme ve bakteri barındırmayan özelliği sayesinde mutfak ve banyolarda kullanılmaya uygundur. Bu ürün, elyaf üzerine lamine edilmiş bir vinil katmandan oluşur. Kolhis yapışkanlı suya neme dayanıklı duvar kağıdı 100 cm x 300 cm seçeneği, kağıt bulundurmayan bir yapıya sahiptir. Kısa süre içerisinde kullanılmaya başlanan ürün, benzersiz tasarımı ve kaliteli yapısı sayesinde büyük beğeni toplar. Siz de Kolhis markası tarafından sunulan bu duvar kağıdını deneyimleyebilirsiniz.

Kolhis Yapışkanlı Suya Dayanıklı Duvar Kağıdı Avantajları

Kolhis Yapışkanlı Suya Dayanıklı Duvar Kağıdı Avantajları

Kolhis duvar kağıdı, insan sağlığına duyarlı ve çevreci bir üründür. Kullanacağınız alandaki kusurları rahatlıkla kapatarak müşterilerine kolaylık sunar. Bu ürün, ses ve ısı yalıtımı sağlar. Böylelikle bu ürün ile duvarlarınızın bozulmasını önleyebilirsiniz. Tek seferlik yatırımla uzun süreli bir enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bu ürün ile estetik güzellik ve orijinal tablolar yaratabilirsiniz. Kolhis yapışkanlı suya ve neme dayanıklı duvar kağıtları ile düşük maliyetle estetik görüntüler elde edebilirsiniz. Bu sayede yıllar boyunca görünümünü kaybetmeyecek düz bir yüzey oluşturmak mümkündür. Dışarıdan gelen darbelere karşı dayanıklı olan ürün, ufak çarpmalar sonucunda deforme olmayan yapısıyla dikkat çeker. Kolhis duvar kağıdının onarılması ve ilk günkü görünümüne ulaştırılması kolaydır. Kabarma ve çatlama yapmadığı için kullanımı oldukça uygundur. Sağladığı avantajlar ve faydaları ile müşterilerin beğenisini kazanan ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Kolhis Yapışkanlı Suya Dayanıklı Duvar Kağıdı Fiyatları

Kolhis Yapışkanlı Suya Dayanıklı Duvar Kağıdı Fiyatları

Kolhis 100 cm x 300 cm yapışkanlı suya neme dayanıklı duvar kağıdı fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu özelliklere ve sağladığı avantajlara göre belirlenir. Her bütçeye hitap eden Kolhis yapışkanlı suya ve neme dayanıklı duvar kağıdı, müşterilerine maliyet açısından da avantaj sağlar. Bu duvar kağıdı seçeneği, fiyat performans olarak müşterileri memnun eder. Kaliteli materyallerden üretilmesi sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu yönü sayesinde bir defaya mahsus olarak satın alabileceğiniz bu üründen uzun yıllar istifade edebilirsiniz. Kolhis yapışkanlı suya ve neme dayanıklı duvar kağıdı, benzersiz kalitesi ve renk tonu ile her ortamda kullanılmaya elverişli bir görünüme sahiptir. Siz de sade fakat şık bir duvar kağıdı arıyorsanız, Kolhis markasına ait bu seçeneği temin edebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürünü tüm detaylarıyla birlikte inceleyebilirsiniz.