Kolpa Görkem Kore Bts Tae Kelepçe Bileklik

39,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Kolpa Görkem Kore Bts Tae Kelepçe Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kolpa Görkem Kore Satıcı Ünvanı: GÖRKEM KÜRKCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6060260335
    Bu ürün Kolpa Görkem Kore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BTS TAE bileklik.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Kolpa Görkem Kore Bts Tae Kelepçe Bileklik

Kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtmanıza aracı olan kıyafetler ve aksesuarlar, birbirinden farklı tasarımları ile ön plana çıkar. Birçok alt kategoriye ayrılan aksesuar çeşitlerinden biri de bilekliklerdir. Kolpa Görkem Kore Bts Tae kelepçe bileklik, hem günlük hem de spor kombinleriniz ile birlikte tamamlayabileceğiniz sade bir tasarıma sahiptir. Ürünü kombinlerinizin tamamlayıcı bir parçası olarak kullanabileceğiniz gibi kombinlerinizi bilekliğinize göre de ayarlayabilirsiniz. Gümüş bir renge sahip olan ürün, diğer bütün renk paletleri ile uyum içerisindedir. Özellikle siyah ve beyaz renk aralıkları gümüş rengin ortaya çıkmasını sağlar. Kolpa Görkem Kore kelepçe bileklik aynı zamanda BTS hayranı olan arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize özel günlerinde verebileceğiniz şık ve kullanışlı bir hediye türüdür.

  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısı
  • Şık tasarımlı bir aksesuar ürünü

Kolpa Görkem Kore Bts Tae Detaylı Bileklik Özellikleri

Kolpa Görkem Kore Bts Tae Detaylı Bileklik Özellikleri

Ürün, Güney Kore çıkışlı BTS adlı müzik grubunun bir üyesi olan Tea’nın günlük yaşamında sıklıkla taktığı bilekliğin bir replikasıdır. Sade tasarımı ile ön plana çıkan Bts Tae kelepçe bileklik, müzik grubunun hayranları tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünün bilek kısmına denk gelen üst yüzeyinde birbirine geçen iki adet halka detayı yer alır. Halkalar, tasarımsal olarak sonsuzluk işaretini anımsatır. Halka yüzeyinde herhangi bir desen ya da yazı detayı yer almaz. Gümüş bir renge sahip olan ürünün üretim aşamasında vücut sağlığınız düşünülerek kimyasal madde içeren boya değil, anti alerjik boyalar kullanılır. Zincir uzunluğu 21 cm’dir. Ürünü, zincir üzerinde yer alan halkalar aracılığı ile bileğinize göre ayarlayabilirsiniz. Ancak ürünün bileğinizi sıkmaması için ayarlama yaparken birkaç halka geniş tutmanız önemle tavsiye edilir.

Kolpa Görkem Bts Tae Detaylı Bileklik Kullanım Avantajları

Kolpa Görkem Bts Tae Detaylı Bileklik Kullanım Avantajları

Ürün, sahip olduğu sade ve zarif tasarım detayları sayesinde hem günlük hem de spor kombinler ile rahatlıkla kullanılabilir. Bununla birlikte bilekliği çarpıcı bir tarz ortaya çıkarması adına gece davetlerinde de kullanmayı tercih edebilirsiniz. Aksesuar ürünlerinin havada bulunan kükürtten etkilenerek zaman içerisinde kararması kaçınılmaz bir sonuçtur. Hava içerisindeki kükürt miktarı çevre koşullarından etkilenerek artabilir. Ancak düzenli ve bilinçli bir bakım sağlandığında kararma süresi de doğru orantılı olarak uzar. Takıların haftada birkaç kere yumuşak bir bez yardımıyla ya da pamukla silinmesi parlamalarını sağlar. Karbonatlı su yöntemi ile yapılacak olan parlatma işlemi de halkaların yüzeyinde aynı etkiyi yaratır. Siz de Kolpa Görkem Kore Bts Tae kelepçe bileklik yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ünlü kore BTS grubu ile özdeşleşen kombin fikirleri keşfedebilirsiniz.

Uygun Kolpa Görkem Bts Tae Detaylı Bileklik Fiyatı

Uygun Kolpa Görkem Bts Tae Detaylı Bileklik Fiyatı

Kolpa Görkem Kore Bts Tae kelepçe bileklik fiyatı ürünün sahip olduğu tüm tasarımsal özellikler göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürünün, ünlü Kore grubu sanatçısının taktığı bilekliğin bir replikası olması da fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Gümüş boya kaplama bilekliğin, su ile teması sonucu kararmaması için duş alırken ya da denize girerken çıkarmanız önemle tavsiye edilir. Düzenli ve bilinçli bir bakım sağlandığında ürün, uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte ürünün diğer takılarınız ile karışmaması için ayrı bir alanda özel olarak muhafaza altına alınması tavsiye edilir. Bu sayede günlük kullanımlarınızda bilekliğinize pratik bir şekilde ulaşabilir ve zaman kaybetmezsiniz. Siz de sade ve şık bir tasarıma sahip olan bu takıya Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.