Komili Sıvı Sabun Gül Bahçesi 400 ml Sabun,gül

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
100 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
45,90 TL
Kurumsal Fatura
48,39 TL
Kurumsal Fatura
53,54 TL
4. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Komili Sıvı Sabun Gül Bahçesi 400 ml Sabun,gül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yıldırım shop Satıcı Ünvanı: NESLİHAN CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050551876
    Bu ürün yıldırım shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Komili Sıvı Sabun Gül Bahçesi 400ML Komili Sıvı Sabun Gül Bahçesi 400 ml Komili sıvı sabun gül bahçesi 400 ml gül yaprakları özünden üretilmiş bir sabundur. Sıvı olması ile kullanımı daha hijyenik ve pratiktir. Gül yapraklarının özünden üretilmiş olması nedeniyle hem kokusu hem de etkisi iyi olan bir üründür. Gül kokusu birçok insana ferahlık veren bir kokudur. Gül kokusu temizlik hissini en iyi uyandıran, rahatlatan ve stres attıran bir kokudur. Sıvı sabun ürünü de doğal gül yapraklarından üretilmiştir. Cildi yumuşatır, hassas bir şekilde temizler ve kuruma yapmaz. Nemlendirici ve yumuşatıcı etkisi mevcuttur. Eski zamanlardan bu yana gül kokusu en sevilen kokular arasındadır. Sıvı sabun evde, okullarda, restoranlarda vb. her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle de kalabalık yerlerde kullanıldığında daha hijyenik koşullar sağlaması nedeniyle de tercih edilen bir üründür. Kalıp sabuna göre daha sağlıklıdır. Ürün, 400 ml ’lik şişesinin içinde satışa sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver