Konami Ps4 Metal Gear Solid V The Phantom Pain

375 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
718,77 TL

Ürün Bilgileri

Konami Ps4 Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game World Center Satıcı Ünvanı: ENGİN YAYLA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9430127959
    Bu ürün Game World Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici: Konami
  • Ürün Tipi: Ps4 Oyun
  • Tür: Macera
  • Platform: PlayStation 4 - Playstation 5
  • Ürün durumu: Sıfır Oyun

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Metal Gear Solid V 5 The Phantom Pain PS4 Oyun Konami Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Metal Gear Solid 5, aksiyon oyunlarını sevenler için ideal bir seçimdir. Oyunun hikayesi, MGSV olayından 9 yıl sonra geçer. Hikayenin kahramanı Snake, 10 yıllık bir komadan uyanır. Snake, Sovyet-Afgan Savaşı sırasında paralı asker grubu olan Diamond Dogs grubunu yönetir. Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS4 anlatısı boyunca, son derece uzun sürecek bir oyun imkanı sunan kötü adamlar ve çatışmalar vardır. Açılış sahnesinden de anlaşılacağı üzere, hikayenin çoğunluğu hem hızlı hem de yoğundur. Ayrıca isterseniz maceralarınızda size yardımcı olması için bir arkadaşınızı yanınıza alabilirsiniz. Bu özellik, yalnız olan formüle yeni bir soluk katar. Metal Gear Solid V The Phantom Pain - PlayStation 4 ile uyumlu olan bu yenilikçi oyunun, güçlü temasını keşfedebilirsiniz.

  • Açık dünya tasarımı
  • Fotogerçekçi görüntü kalitesi
  • Çevrimiçi oynama seçeneği

Aksiyon Dolu Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS4

Aksiyon Dolu Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS4

Oyun, açık dünya tasarımıyla gerçekçiliği bir üst seviyeye taşır. Silah ve ateş sistemi son derece sezgisel ve pürüzsüzdür. Düşmanlarınız hem gerçekçi hem de dinamik davranarak hareketlerinin tahmin edilebilirliğini alt seviyelere indirger. Konami PS4 Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain 4012927100141 kodlu ürün, savaş psikolojisine göre dizayn edilmiş temalar sayesinde hikayeyi güçlendirir. Savaş alanında istediğiniz gibi keşif yapabilirsiniz. Bu sayede taktiksel bir şekilde oynayabilirsiniz. Gizlilik üzerine kurulu olan oyunun yapısı da buna göre dizayn edilir. Duruma göre otların arasına saklanabilirsiniz. Dilerseniz de sürüklenerek ilerleyip düşmanlarınızı atlatmaya çalışabilirsiniz. Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS4 kullananların yorumları, oyunun ilgi çekici temaları ve yenilikçi özellikleri konusunda genellikle olumlu yöndedir. İsterseniz, 16 çevrimiçi oyuncuya kadar katılım sağlayan online modunda oynayabilirsiniz.

PS4 Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain Özellikleri

PS4 Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain Özellikleri

Aksiyonun yanı sıra, oyunun temelinde bir iş simülasyonu da yatar. Petrol kulesi olan gizli üssünüzden araştırma yapan ve sonra sizin adınıza görevler yürüten bir takımı oluşturan yönetici konumunda olursunuz. PS4 Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain oyununda; araçları, hayvanları, konteynerleri ve düşmanlarınızı dahi üssünüze gönderebilirsiniz. Bu kişileri yetenekleri doğrultusunda üstte görevlendirme imkanınız da vardır. Ayrıca üstte geliştirdiğiniz araçları, silahları ve suitleri oyun içinde kullanabilirsiniz. Oyunda bulduğunuz her şey, aldığınız her bilgi ve kontrolünüz altında olan her silahın bir görevi ile amacı vardır. Bunların yanı sıra üssünüz, oyunda yer alan hayali bir yer değildir. Her görev sonrası gidebileceğiniz ve keşfedebileceğiniz gerçek bir mekandır. Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS4 yorumları sayesinde; oyunun çeşitli modları, kontrolleri ve hikayesi hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain PlayStation 4 Fiyatları

Metal Gear Solid V The Phantom Pain PlayStation 4 Fiyatları

Ana hikaye, seçimleriniz ve oyunun bunları kaydetme biçimleriyle ve serinin birçok kişi tarafından bilinen sinematik ara sahneleri aracılığıyla anlatılır. Metal Gear Solid V; Hollywood tarzı atlamaların, ağır çekimlerin, keskin nişancı yüzleşmelerinin yanı sıra; yerlileri koruduğunuz ciddi yan görevleri de içerir. Gelişmiş ses tasarımı gerçekçilik ve dalgınlık hissi yaratır. Uzaktaki hayvan sesleri, çatışma sırasında başınızın yanından geçen kurşun sesleri gibi ortam efektleri oyunun atmosferine katkı sağlar. Yaptığınız seçimler doğrultusunda hem hikayeyi hem de istediğiniz gibi keşfedebileceğiniz açık dünyasını değiştirebilirsiniz. Bu yüzden The Phantom Pain, neredeyse sınırsız olacak kadar değişik hikayeler yaratmanıza ve oyunu tekrar tekrar oynamanıza imkan tanır. Metal Gear Solid 5 PS4 fiyatı belirlenirken oyunun bütün özellikleri göz önüne alınır. Gerçekçiliği ve gelişmiş teknolojisiyle dikkat çeken bu ürünü, Trendyol’dan cazip fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.