Konami Ps4 Metal Gear Survive - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

559 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Konami Ps4 Metal Gear Survive - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMEPLAY Satıcı Ünvanı: DOĞAN TOPLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 8540492076
    Bu ürün GAMEPLAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS4 METAL GEAR SURVIVE Ürün AçıklamasıPS4 METAL GEAR SURVIVE - Survival Pack DLC içerir. - METAL GEAR SURVIVE, METAL GEAR SOLID V aksiyonu , mekanikleri ve açık dünyası üzerinden yapılan ama yepyeni bir tecrübe kazanabilmek için hayatta kalma ve keşfin yeni unsurlarını bize tanıtan bir oyundur. - METAL GEAR SURVIVE METAL GEAR SOLID V' in yan ürünüdür ve daha önce görmediğimiz alternatif bir evrende geçmektedir. - Kendi karakterini oluştur, nasıl hayatta kalacağını öğren. Kaynakları temizle, silahlar yap, kamp oluştur ve bu düşmanca ortamda hayatta kalma yeteneklerini geliştirerek bilinmeyen alanları keşfet. Daha etkili bir işbirliği, daha kritik öneme sahip gizlilik, gizliliğin ortadan kalktığı anlarda grup olarak savunma ve hayatta kalma oyunun en temel unsuru. - CO-OP modunda dört oyuncudan oluşan bir grup ile yaratıkların kalabalığından belli bölgelere sızarak, araziyi temizle. - Yoğunlaşan düşmanlara karşı avantajlı bir duruma sahip olmak için takviyeni yap ve savunma silahlarını kullan. Bu hızlı giden co-op modunda takım çalışması ve beceriklilik kilit noktasıdır. Oyun tam olarak MGSV Ground Zeroes’un bittiği yerden başlıyor. Ana karakterimiz Mother Base’den bir asker . MGSV: GZ’nin sonunda Mother Base bombalanırken üssün üzerinde bir kara delik açılır ve kara delik askerlerle beraber ana karakteri de içine çeker. Oyun Single Player ve 4 kişilik CO-OP oynanabilecek.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver